Siemens

(Høyteknologi / Elektronikk, IKT / Telekom, IT: Hardware / Software)

Visste du at det kun er FIFA, den katolske kirke og Coca Cola som er til stede i flere land enn Siemens?

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi og helse. Vi er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over en tredjedel av omsetningen kommer fra vår grønne portefølje. 

I over 160 år har vi satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 370.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller vi en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer.

Den norske virksomheten til Siemens har om lag 2.000 medarbeidere fordelt på 18 lokasjoner og omsetter for om lag 5 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo.

Visjon

Vi skaper bærekraftige løsninger for morgendagens samfunn. 

Menneskene som gjør det mulig

I Siemens jobber vi med å finne smarte løsninger på vanskelige spørsmål. De viktigste spørsmålene akkurat nå handler om å skape en mer bærekraftig fremtid.

 

Les mer om Siemens
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:01.05.2018
Arbeidssted :Oslo

Bli kjent med Siemens

,,
Vi gjør fremtiden elektrisk. Vil du være med?

Ledige stillinger hos Siemens

Siemens Mobility er i en spennende utvikling med mange nye muligheter innenfor samferdsel og transport i det norske markedet. Utfordringene med befolkningsvekst og krav til utslippskutt i og rundt de store byene, øker behovet for mer kapasitet i kollektivtrafikken, elektrifisering av transporten, samt smarte og intelligente mobilitetsløsninger.  (For mer informasjon se http://w3.siemens.no/home/no/no/sector/mobility/pages/mobility.aspx )  Har du et engasjement for mobilitet og fremtidens transportløsninger? Vi ansetter nå: Bid Manager / Teknisk salgskoordinator Du vil i stillingen være en en sentral ressurs i vårt tilbudsarbeid, hvor du vil lede og drive tilbudsprosesser fra forespørsel til tilbudspresentasjon og kontraktsforhandling, og til slutt overlevering til prosjektgjennomføring. Sentrale arbeidsoppgaver vil være å sikre forankring mot interne ressurser og beslutningstagere både i Norge og i hovedkontoret i Tyskland, opprettholde dialog med underleverandører og utarbeide kalkulasjon av tekniske løsninger til våre kunder. Du vil i rollen også være en nøkkelressurs i salgsteamet på Siemens eget prosessverktøy for utvikling og forankring  av store tilbud (LoA). Rett kandidat har teknisk utdannelse på minimum bachelornivå kombinert med økonomisk forståelse og kunnskap om kalkulasjoner. Erfaring og kjennskap til offentlige anskaffelser fra tilsvarende stillinger vil være en fordel, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. Ferdigheter og egenskaper: Som person er du strukturert og initiativrik med god gjennomføringsevne og prosessforståelse. Du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, og er komfortabel med å holde presentasjoner. Du er samarbeidsvillig og inkluderende og trives med prosjektarbeid i et tverrfaglig, teknisk fagmiljø. Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å jobbe i et miljø med innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid. For mer infomasjon om Siemens, se www.siemens.com/no. Arbeidssted: Oslo Kontaktperson: Head of sales, Christian Jahr, mob. 95226088 Søknadsfrist: 1. mai 2018 Requisition ID: 295280Organization: MobilityCareer Level: Early ProfessionalFull time only
01.05.2018 Oslo
Digital Factory er en totalleverandør av produkter og løsninger innen digitalisering, energi, automatisering og industriell IT til norsk Olje og Gass, Marine og landbasert industri. Våre produkter, service- og engineering-miljø skaper innovative løsninger for økt produktivitet, energieffektivitet og lønnsomhet for norsk industri og infrastruktur. Vi er til stede over hele landet. Vil du være med å skape fremtidens industri? Vi søker en nå etter dyktig forretningsutvikler/KAM som ønsker å være med på digitalisere og automatisere norsk industri. Vi søker deg som trives i en kundenær rådgiverrolle hvor du i tett samarbeid med våre kunder kan være med på å utvikle fremtidens forretningsmodeller gjennom bruk av ny teknologi.  Du har god verdikjedeforståelse og gjerne erfaring fra konsulentselskap eller en sentral driftsrolle. Som person er du utadvendt og serviceinnstilt av natur, med evne til å jobbe strategisk og målrettet.  Du har gode samarbeidsevner og erfaring med å koordinere et større team på tvers av lokasjoner og fagområder.  Du har gode salgsferdigheter og evne til å improvisere. Høyere teknisk- og/eller økonomiutdanning og minimum 3 års relevant arbeidserfaring er et krav. Erfaring innenfor automasjon eller IT er en fordel. Det forutsettes solide språkkunnskaper innen engelsk og ett av de skandinaviske språkene, både skriftlig og muntlig Vi tilbyr et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. Men den viktigste grunnen til å velge Siemens, er at du lar deg engasjere og ønsker å bidra. Du søker utfordringen med å utvikle et forretningsområde med ledende teknologi som påvirker mennesker og deres miljø og hverdag. Du ønsker å være med å skape fremtiden. Vi gjennomfører bakgrunnssjekk som del av vår rekrutteringsprosess. Kontaktperson: Sales Manager Malin Svan, +47 40921380 Arbeidssted vil fortrinnsvis være Oslo Søknadsfrist: Snarest
06.05.2018 Oslo

Lærlinger i Siemens Lærlinger

Hvem kan bli lærling hos oss? Er du Elenergi- eller automatikerelev på videregående skole? I Siemens Trondheim tilbyr vi lærlingeplasser som tavlemontør. Da får du mulighet til å bli en del av et spennende fagmiljø på kraftelektronikksenteret. Her produserer vi innovative kraftelektronikk- og tavleløsninger. Du får en variert hverdag med gode kollegaer i en virksomhet i utvikling. Vi tar dessverre ikke inn lærlinger innen Automatisering. Hva er en tavlemontør? En tavlemontør monterer elektriske skap (tavler) som kan brukes i industrien, på oljeplattformer, på skip, på sykehus, i offentlige bygg eller institusjoner.Hva gjør en tavlemontør på Siemens? Tavlemontasje består av to hoveddeler, en mekanisk montasjedel og en elektrisk montasjedel. Først blir de mekaniske delene (montasjeplater, braketter, kobberskinner osv.) satt opp. Deretter blir de elektriske komponentene montert opp og koblet sammen etter et koblingsskjema. Tavlemontøren utfører hele montasjejobben fra A til Å. Siemens lager hovedsaklig skreddersydde løsninger til sine kunder. Dette gjør at alle anleggene er forskjellige, slik at du får nye utfordringer på hver jobb.Hvordan er kurs- og opplæringsopplegget? Som lærling i Siemens vil du bli tildelt en fadder som vil følge deg opp under hele det 2 –årige opplæringsløpet. Du vil gjennomgå et gjennomarbeidet og omfattende opplærlingsopplegg. Siemens ble i 2005 unevnt av Utdanningsdirektoratet til Demonstrasjonsbedrift for vårt fagopplærings- og lærlingesystem.Hva er jobbmulighetene? Nesten alle lærlinger som fullfører lærlingeperioden, får fast ansettelse i Siemens etter avlagt fagprøve. Siemens ønsker også å stimulere sine medarbeidere til videre utvikling og etterutdanning. For de som ønsker dette, er det mange karrieremuligheter innad i Siemens.
Antall lærlinger
(varierer)
Sted
Trondheim
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Det er noe som hver dag driver oss fremover til å skape forbedringer. Vi kaller det "Ingenuity for life".
Den 4. industrielle revolusjon - intelligente fabrikker, råmaterialer og produkter - samspill i et IoT.
Den store transformeringen i produksjonsindustrien - digitalisering og automasjon.
Computers that can recognize images, diagnose diseases and dominate every strategy game – the progress made in the field of artificial intelligence has been spectacular. But: »Artificial intelligence« (AI) – what is it exactly? And what impact will it have on work, society and companies? Everybody is discussing it. Anybody who wants to join the conversation has to understand what it is about. We make it easy: Artificial intelligence explained succinctly.

Fakta om Siemens

Adresse

Østre Aker vei 88,
0596 Oslo