<  
>  

Sika

Industri og produksjon, Bygg / Anlegg / Entreprenør

Ønsker du å jobbe for Sika?

Ønsker du å jobbe i et globalt selskap med stor fokus på forskning og utvikling for å bli bransjens foretrukne leverandør til globale prosjekter over hele verden?

Vi har selskaper i mer enn 75 land og tilbyr muligheter til å møte og jobbe med kolleger fra andre land samt muligheten til å påvirke viktige avgjørelser.

Om Sika

Sika er et globalt aktivt selskap med omtrent 15.000 ansatte fordelt på 76 land. Vi produserer og leverer spesialkjemikalier og kunnskap om industriell forsegling, forankring, demping, forsterkning og beskyttelse av vektbærende strukturer i bygg og fasiliteter.

Sika ble opprettet i Sveits i 1910 og har siden utviklet løsninger for å kunne realisere nyskapende arkitektoniske prosjekter og teknisk avanserte strukturer over hele verden.

Sika Nordic er et felles foretak med kontorer i Danmark, Finland, Norge og Sverige med 250 ansatte.

Vi tilbyr verdensomfattende muligheter innen forskning, utvikling, fremstilling, markedsføring, salg og distribusjon For å sikre fremgangen trenger vi ansatte med mangfoldig bakgrunn og kompetanse. Vi søker ansatte som er de beste i sitt fag, fordomsfrie og ikke er redde for å utfordre seg selv eller andre.

Les mer
Fakta om Sika
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Bildegalleri

Fakta om Sika

Adresse

Sanitetsveien 1
2013 Skjetten