– Som stikningsingeniør i Skanska jobber man med bygg- eller anleggsprosjekter, skanning, droneflygning, sjø eller elvebunnkartlegging. Jeg jobber på byggsiden og i starten av min Skanska-karriere var jeg utplassert på en rekke prosjekter. Større byggprosjekter har derimot et mye større behov for stikning og oppmåling, og har derfor en dedikert stikningsingeniør fra Survey. Jeg var så heldig å få jobbe fast på Sundtkvartalet i Oslo sentrum, som blant annet skal bli vårt nye hovedkontor fra årsskiftet.

 

– Det har vært utrolig spennende å få være med på å realisere et bygg som både utvikler en del av Oslo og vil ha stor betydning for selskapet i årene som kommer. Jeg synes det er fantastisk at lederne mine har tiltro til kompetansen min og viser meg tillit ved å sette meg på et stort og viktig prosjekt etter kun noen måneder i jobben. Det er noe av det beste med å jobbe i Survey.

 

Interessen for realfag har vært der siden ungdommen og det var liten tvil om at Ausra ønsket å satse på matematikk og fysikk. Målet var å bli ingeniør, men at hun skulle ende opp i Norge var ikke like planlagt.

 

Les mer om Ausra i Skanskas digitale magasin, Relasjon