<  
>  

Skatteetaten

Revisjon, Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Vil du jobbe i en alltid aktuell etat, der du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver? Velkommen til Skatteetaten!

Hos oss jobber om lag 6500 ansatte fordelt på hele landet, med ett felles samfunnsoppdrag: Bidra til å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. I tillegg sørger vi for et oppdatert folkeregister. Våre kunder er alle landets innbyggere, bedrifter og foretak. 

I Skatteetaten møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn. Vi ansetter blant andre jurister, revisorer, økonomer, informatikere, sivilingeniører, statsvitere og informasjons- og kommunikasjonsutdannede. Vi er stolte av å huse et av landets ledende IT-miljøer, og er en stor leverandør av nettbaserte tjenester.

Visjon
Vi jobber ut fra visjonen om et samfunn der alle vil gjøre opp for seg. Målet er at det skal være enkelt å gjør det riktig.

Fakta om Skatteetaten
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
5001-10000
Etablert år
1995
Se alle fakta

Ledige stillinger hos Skatteetaten

Har du flere års erfaring som utvikler og ønsker å bevege deg i retning arkitektur, eller er du en dreven
20.05.2022 Oslo
Da vil vi ha med deg på laget for å utvikle de beste og smarteste løsningene for Norges befolkning!  Vi
20.05.2022 Oslo
Kan du tenke deg å jobbe med spennende og varierte arbeidsoppgaver i et godt fagmiljø sammen med gode kollegaer? Vi
20.05.2022 Oslo
Vi er i en omfattende modernisering og videreutvikling av Skatteetaten sin IT-portefølje. Vi utvikler alt på en tjenesteorientert arkitektur med
20.05.2022 Oslo
Vi trenger en prosessdriver som brenner for raske resultater sammen med andre i vår divisjon!  Vi er på jakt etter en
22.05.2022 Trondheim
Vi søker deg som er opptatt av brukerens opplevelse og ønsker å skape gode tjenester som folk og næringsliv kan
23.05.2022 Trondheim
Kontakt gjerne skatteetatens sjefsarkitekt Erik (415 73 675) erik.hilmen@skatteetaten.no  med ansvar for transformasjon av etatens IT-systemer, eller Anne Lise (915 58 448) annelise.furmyr@skatteetaten.no  som driver nybrottsarbeid
23.05.2022 Oslo
Vi søker deg som er opptatt av brukerens opplevelse og ønsker å skape gode tjenester som folk og næringsliv kan
23.05.2022 Rana
Jobbmuligheter i Skatteetaten
Jobbmuligheter i Skatteetaten

Skatteetaten søker kontinuerlig etter dyktige medarbeidere som kan identifisere seg med verdigrunnlaget vårt. Med 6500 ansatte har vi behov for et bredt spekter av kompetanse. De utdanningsretningene vi oftest søker etter er imidlertid jurister, økonomer/revisorer og IT-utdannede.

Trainee

Tech graduate i Skatteetaten

Antall traineer
12 (14)

Trainee

Trainee i Skatteetaten

Antall traineer
12

Internship

Sommerjobb i Skatteetaten

Antall internships
Ikke spesifisert

Bli kjent med oss

Ansattgoder
Fleksibel arbeidstid
Gode pensjonsordninger
Personalrabatt på produkter og tjenester
Hos oss får du
Kompetansedeling
Samarbeid på tvers
Kurs og videreutdanning
Tilbud om deltids masterstudium i skatte- og avgiftsrett

Rekrutteringskalender

 • MAI 20
  2022
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 22
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 23
  2022
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 25
  2022
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 27
  2022
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Bildegalleri

Kontaktperson

Traineekoordinator

Filmer

Skatteetaten rekrutterer ca. 300 nyansatte i året over hele landet. Våre største utdanningsgrupper er jurister, økonomer og revisorer og nå vil vi vise hvilke spennende oppgaver vi har å tilby. Skatteetaten har store fagmiljøer og mange utviklingsmuligheter.
Hør mer om vårt treningsprogram...eeeh.... Traineeprogram skal det vel være...:)!
I Skatteetaten er vi 500 mennesker som jobber med nyutvikling og videreutvikling av IT-løsninger som brukes av hele Norges befolkning. 70 av oss jobber med Java-utvikling. I løpet av årene som kommer skal vi bli flere.
Jobbmuligheter (103)
logo
Tech graduate i Skatteetaten
Ønsker du å starte karrieren i et av landets ledende IT-miljøer? Skatteetaten lanserer sitt første Graduatprogram.  Programmet passer til deg som er ferdig med 5-årig mastergrad innen teknologi. Gjennom graduate-programmet i Skatteetaten får nyutdannede innen IT være med på ett 12-måneders program. Du vil få en stilling i vår IT- eller informasjonsforvaltningsdivisjon som passer din kompetanse. I løpet av programmet vil du få mulighet til å tilegne deg unik kompetanse, samtidig som du vil være en del av ett større miljø med andre graduates på tvers av Skatteetaten. Du vil få et stort nettverk, være med på faglige samlinger, sosiale samlinger og kurs. Du vil få utfordrende oppgaver fra starten, og vil få mulighet til å lære av de beste rundt deg. Gjennom programmet får du◾En unik start på karrieren din◾Spennende utfordringer og meningsfylte oppgaver◾Stort nettverk på tvers av Skatteetaten◾Innsikt i hvordan vi jobber i ulike deler av IT-virksomheten vår◾Faglig og personlig utvikling◾Fadder som følger deg opp gjennom hele programmet Oppbygging av programmetDu ansettes i fast stilling fra dag 1, og vil delta på flere samlinger med andre graduates i løpet av de 12 månedene programmet varer.  
logo
Trainee i Skatteetaten
Er du interessert i personlig utvikling og mulighet til å jobbe med spennende oppgaver i en av Norges mest attraktive offentlige virksomheter? Som trainee i Skatteetaten åpnes døren til en spennende karriere. Vi søker vi deg som ønsker å bli kjent med hele vår organisasjon og som har potensiale til å på sikt få nøkkelposisjoner i Skatteetaten. Gjennom opphold i fire forskjellige divisjoner vil du utvikle en helhetsforståelse av Skatteetaten, og du vil også få ett bredt nettverk blant våre 6 500 ansatte. Du vil gjennom opphold i ulike deler av organisasjonen tilegne deg ny kunnskap gjennom hele traineeperioden som vil hjelpe deg å velge karriere etter endt traineeprogram. Du vil få en bratt læringskurve, mange utfordringer og stor innflytelse på egne oppgaver. Hospiteringene vil tilpasses dine ønsker. Oppbyggingen av programmet Du starter det to-årige programmet med opphold i divisjonen du ansettes i, og vil i løpet av to år være innom fire av våre divisjoner. Du vil også delta på samlinger underveis i programmet og får muligheten til å delta på aktuelle kurs. Oppstart og varighet Oppstart på traineeprogrammet hver høst, og har en varighet på 24 måneder. Du får mentor og oppfølging Du vil få tildelt en mentor som følger deg gjennom hele traineeprogrammet. Mentoren vil være en sentral leder i Skatteetaten, og vil være en person som kan støtte deg og gi deg gode råd gjennom traineeperioden. Du vil også få tildelt en fadder på hver hospitering. Du blir fast ansatt Som trainee blir du fast ansatt fra første dag. Det betyr at du ikke har noen binding utover ordinær oppsigelsestid verken i traineeperioden eller etter.
logo
Sommerjobb i Skatteetaten
Igjennom sommeren vil du få mulighet til å bli kjent med Skatteetaten som organisasjon, og få innblikk i oppgaver og utfordringer en stor offentlig aktør står ovenfor. Du vil jobbe med et prosjekt gjennom sommeren, og vil få mulighet til å bygge kompetanse og knytte langsiktige kontakter. Prosjektene vil variere fra år til år, avhengig av hva vi har behov for. Vi har tidligere hatt inne kandidater med IT bakgrunn, økonomer, organisasjon, med mer. Fristen for å søke sommerjobb i 2018 er utløpt. Sommerjobber for 2019 vil bli utlyst i desember 2018. Dersom du ønsker å få tilsendt stillingsutlysningene når de legges ut, kan du registrere din profil på vår jobbagent.

Fakta om Skatteetaten

Adresse

se www.skatteetaten.no for kontaktinformasjon