<  
>  

Skatteetaten

Revisjon, Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Vil du jobbe i en alltid aktuell etat, der du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver? Velkommen til Skatteetaten!

Hos oss jobber litt over 7000 ansatte fordelt på hele landet, med ett felles samfunnsoppdrag: å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Våre kunder er alle landets innbyggere, bedrifter og foretak.
Vi sørger også for et oppdatert folkeregister, og jobber ut fra visjonen om et samfunn hvor alle vil gjøre opp for seg.

I Skatteetaten møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn. Vi ansetter blant andre jurister, revisorer, økonomer, informatikere, teknologer, sivilingeniører, statsvitere, designere og informasjons- og kommunikasjonsutdannede. Vi er stolte av å huse et av landets ledende IT-miljøer, og er en stor leverandør av nettbaserte tjenester.

Vi består av ett direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med?

Fakta om Skatteetaten
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
5001-10000
Etablert år
1995
,,
- Du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver
Jobbmuligheter i Skatteetaten
Jobbmuligheter i Skatteetaten

Skatteetaten søker kontinuerlig etter dyktige medarbeidere som kan identifisere seg med verdigrunnlaget vårt. Med over 7000 ansatte har vi behov for et bredt spekter av kompetanse. De utdanningsretningene vi oftest søker etter er imidlertid jurister, økonomer/revisorer og IT-utdannede.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Bli trainee eller tech graduate hos en av Norges mest innovative virksomheter!

Som trainee eller tech graduate i Skatteetaten får du jobbe med noen av de beste på mange ulike fagfelt. Vi kan tilby utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver i et nytenkende og proft miljø – hos oss finnes det alltid spennende muligheter!

Rekrutteringen for 2023 er begynt! Les mer om trainee- og tech graduate-programmet her. Søk på stillingene her: Skatteetaten, profil og ledige stillinger | FINN jobb

Trainee

Tech graduate
Antall traineer : Ikke spesifisert
Trainee i Skatteetaten
Antall traineer : 26 (6 trainees, 20 tech graduates)

Internship

Sommerjobb i Skatteetaten
Antall internships : Ikke spesifisert

Lærlingordninger

Lærling i Skatteetaten
Antall lærlinger : Ikke spesifisert

Bli kjent med Skatteetaten

Ansattgoder
Fleksibel arbeidstid
Gode pensjonsordninger
Personalrabatt på produkter og tjenester
Betalt / sponset videreutdanning
Hjemmekontor / Fleksibelt arbeidssted
Hos oss får du
Kompetansedeling
Samarbeid på tvers
Kurs og videreutdanning
Tilbud om deltids masterstudium i skatte- og avgiftsrett
Jobbe med et viktig samfunnsoppdrag
Jobbe med noen av de beste innen ulike fagfelt
Bildegalleri

Kontaktperson

Trainee-ansvarlig

Filmer

Hør mer om vårt treningsprogram...eeeh.... Traineeprogram skal det vel være...:)!
Jobbmuligheter (104)
logo
Trainee i Skatteetaten
Om trainee-programmetHvert år søker vi trainees som ønsker å bli kjent med hele organisasjonen vår, og som ønsker å jobbe med et viktig samfunnsoppdrag. Skatteetaten er mer enn bare skatt. Trainee-programmet i Skatteetaten åpner muligheter for en spennende karriere. Som trainee blir du fast ansatt hos oss fra dag én. Du blir del av et toårig program, før du går over til en fast stilling i Skatteetaten. I programperioden får du jobbe med forskjellige oppgaver i ulike avdelinger. I løpet av disse to årene vil du opparbeide deg en helt unik innsikt i hva Skatteetaten jobber med, og hvordan vi finansierer velferdsstaten. Hensikten med trainee-programmet er at du skal opparbeide deg en helhetlig forståelse av organisasjonen, bygge nettverk, tilegne deg ny kunnskap innen ulike fagområder og bli en god kulturbærer. Erfaringen og kompetansen du tilegner deg gjennom programmet, vil være med og påvirke hvilken stilling du går inn i etter trainee-perioden. Du får også:• egen trainee-ansvarlig som følger deg opp gjennom hele perioden• personlig oppfølging av mentor• tildelt fadder i de ulike oppholdene• delta på faglige og sosiale samlinger med andre trainees og tech graduates Hvem ser vi etter?Til traineeprogrammet søker vi nyutdannede med mastergrad som ønsker å bli kjent med Skatteetaten. Vi ansetter mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn, og ser etter deg med bakgrunn fra jus, økonomi, samfunnsvitenskap, innovasjon. Du må trives med skiftende oppgaver og en organisasjon i endring. Vi ser etter deg som er nysgjerrig og som liker variasjon i oppgaver og omgivelser. Du liker å samarbeide og skape nye relasjoner, og er nytenkende i måten du løser utfordringer på. At du tør å bevege deg utenfor komfortsonen og tar initiativ er helt topp. Vi ønsker også at du kan formulere deg klart og tydelig på norsk, både skriftlig og muntlig. Vi ønsker flere jurist-traineesFra høsten 2023 ønsker vi også flere jurist-trainees. Som nyutdannet jurist i Skatteetaten får du jobbe med noen av de beste på mange ulike juridiske fagområder – Skatteetaten er nemlig mer enn bare skatt. • Kanskje har du interesse for informasjonsforvaltning og samfunnets digitale prosesser?• Eller hva med personvern/GDPR?• Internasjonal skatterett og skattetrender?• Det finnes også muligheter til å jobbe med spennende og varierte oppgaver i krysningsfeltet mellom jus og IT – for å nevne noen eksempler på fagområder du kan møte på hos oss. Som jurist-trainee vil du bli en del av det samme toårige trainee-programmet som de med annen utdanningsbakgrunn. Rekrutteringen starter på høsten, ett år i forkant av selve oppstarten.
logo
Sommerjobb i Skatteetaten
Hver sommer søker vi etter en gruppe dyktige studenter til sommerjobb. Gjennom sommeren blir du kjent med Skatteetaten som organisasjon og får innblikk i noen av våre oppgaver og utfordringer. Du jobber sammen med andre studenter og fast ansatte med et prosjekt. Prosjektene vil variere fra år til år, avhengig av hva vi har behov for. Vi har tidligere hatt studenter med IT bakgrunn, økonomer, organisasjons bakgrunn med mer. Nye stillinger for sommerstudenter legges ut rundt nyttår hvert år.
logo
Tech graduate
1-årig program for deg som er ferdig med mastergrad innen teknologi. Som graduate hos oss ansettes du i fast stilling fra dag 1, samtidig som du er en del av et større nettverk. Du deltar på flere faglige og sosiale samlinger med andre graduates, og vi lover utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver. I tillegg får du muligheten til å jobbe med noen av Norges største og viktigste systemer. Gjennom programmet får du: • En unik start på karrieren din• Spennende utfordringer og meningsfylte oppgaver• Stort nettverk på tvers av Skatteetaten• Innsikt i hvordan vi jobber i ulike deler av IT-virksomheten vår• Faglig og personlig utvikling• Fadder som følger deg opp gjennom hele programmet Er du nysgjerrig, innovativ og ønsker å være en del av et av Norges ledende IT-miljøer? Er du i tillegg lidenskapelig opptatt av teknologi? Da er det deg vi ser etter! Rekrutteringen starter hvert år på høsten, med oppstart august året etter.
logo
Lærling i Skatteetaten
Skatteetaten er en stor og utviklingsorientert organisasjon og en av Norges mest attraktive arbeidsgivere i offentlig sektor. Som lærling hos oss får du spennende og varierte oppgaver. Om læretidenMålet med læretiden er å gi både opplæring og praksis i et fag, slik at du er godt rustet til å avlegge fagprøve. I læretiden får du • opplæring i ulike oppgaver innen ditt fagfelt• spennende og meningsfylte oppgaver• faglig og personlig utvikling• delta på faglige og sosiale samlinger med andre lærlinger• en lærlingeansvarlig som følger deg gjennom hele læretiden Vi har utarbeidet interne læreplaner og har gode systemer for læring og oppfølging. Læretiden starter med et to ukers introduksjonsprogram sammen med andre lærlinger før du følger din interne læreplan på ditt lærested. Hvem ser vi etter?Til læreplassene søker vi deg som har fullført og bestått VG1 og VG2 i yrkesfagene Service- og administrasjonsfaget, Mediedesign, Innholdsproduksjonsfaget, IT-drift og IT-utvikler. Vi ser etter deg som er nysgjerrig og liker variasjon i oppgaver. Du er motivert for å lære og ønsker å bidra til Skatteetatens oppgaveløsning. Oppstart og varighetOppstart av læretiden er medio august og varigheten er to år. Arbeidsforholdet opphører etter endt læretid. Rekrutteringen skjer i februar, og selve læretiden starter i august samme år.

Fakta om Skatteetaten

Adresse

se www.skatteetaten.no for kontaktinformasjon