<  
>  

Sommerjobb i Skatteetaten

Ønsker du å bruke sommeren på å tilegne deg relevant arbeidserfaring innenfor ditt fagområde? Hver sommer søker Skatteetaten en gruppe dyktige studenter til sommerjobb.
Stillingstype
Sted
Om internshipet

Igjennom sommeren vil du få mulighet til å bli kjent med Skatteetaten som organisasjon, og få innblikk i oppgaver og utfordringer en stor offentlig aktør står ovenfor. Du vil jobbe med et prosjekt gjennom sommeren, og vil få mulighet til å bygge kompetanse og knytte langsiktige kontakter.

Prosjektene vil variere fra år til år, avhengig av hva vi har behov for. Vi har tidligere hatt inne kandidater med IT bakgrunn, økonomer, organisasjon, med mer.

Fristen for å søke sommerjobb i 2018 er utløpt.

Sommerjobber for 2019 vil bli utlyst i desember 2018.

Dersom du ønsker å få tilsendt stillingsutlysningene når de legges ut, kan du registrere din profil på vår jobbagent.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Skatteetaten
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Traineekoordinator
Les mer om muligheter hos Skatteetaten
logo
Tech graduate i Skatteetaten
Ønsker du å starte karrieren i et av landets ledende IT-miljøer? Skatteetaten lanserer sitt første Graduatprogram.  Programmet passer til deg som er ferdig med 5-årig mastergrad innen teknologi. Gjennom graduate-programmet i Skatteetaten får nyutdannede innen IT være med på ett 12-måneders program. Du vil få en stilling i vår IT- eller informasjonsforvaltningsdivisjon som passer din kompetanse. I løpet av programmet vil du få mulighet til å tilegne deg unik kompetanse, samtidig som du vil være en del av ett større miljø med andre graduates på tvers av Skatteetaten. Du vil få et stort nettverk, være med på faglige samlinger, sosiale samlinger og kurs. Du vil få utfordrende oppgaver fra starten, og vil få mulighet til å lære av de beste rundt deg. Gjennom programmet får du◾En unik start på karrieren din◾Spennende utfordringer og meningsfylte oppgaver◾Stort nettverk på tvers av Skatteetaten◾Innsikt i hvordan vi jobber i ulike deler av IT-virksomheten vår◾Faglig og personlig utvikling◾Fadder som følger deg opp gjennom hele programmet Oppbygging av programmetDu ansettes i fast stilling fra dag 1, og vil delta på flere samlinger med andre graduates i løpet av de 12 månedene programmet varer.  
logo
Trainee i Skatteetaten
Er du interessert i personlig utvikling og mulighet til å jobbe med spennende oppgaver i en av Norges mest attraktive offentlige virksomheter? Som trainee i Skatteetaten åpnes døren til en spennende karriere. Vi søker vi deg som ønsker å bli kjent med hele vår organisasjon og som har potensiale til å på sikt få nøkkelposisjoner i Skatteetaten. Gjennom opphold i fire forskjellige divisjoner vil du utvikle en helhetsforståelse av Skatteetaten, og du vil også få ett bredt nettverk blant våre 6 500 ansatte. Du vil gjennom opphold i ulike deler av organisasjonen tilegne deg ny kunnskap gjennom hele traineeperioden som vil hjelpe deg å velge karriere etter endt traineeprogram. Du vil få en bratt læringskurve, mange utfordringer og stor innflytelse på egne oppgaver. Hospiteringene vil tilpasses dine ønsker. Oppbyggingen av programmet Du starter det to-årige programmet med opphold i divisjonen du ansettes i, og vil i løpet av to år være innom fire av våre divisjoner. Du vil også delta på samlinger underveis i programmet og får muligheten til å delta på aktuelle kurs. Oppstart og varighet Oppstart på traineeprogrammet hver høst, og har en varighet på 24 måneder. Du får mentor og oppfølging Du vil få tildelt en mentor som følger deg gjennom hele traineeprogrammet. Mentoren vil være en sentral leder i Skatteetaten, og vil være en person som kan støtte deg og gi deg gode råd gjennom traineeperioden. Du vil også få tildelt en fadder på hver hospitering. Du blir fast ansatt Som trainee blir du fast ansatt fra første dag. Det betyr at du ikke har noen binding utover ordinær oppsigelsestid verken i traineeperioden eller etter.
Om Skatteetaten

Vil du jobbe i en alltid aktuell etat, der du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver? Velkommen til Skatteetaten!

Hos oss jobber om lag 6500 ansatte fordelt på hele landet, med ett felles samfunnsoppdrag: Bidra til å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. I tillegg sørger vi for et oppdatert folkeregister. Våre kunder er alle landets innbyggere, bedrifter og foretak. 

I Skatteetaten møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn. Vi ansetter blant andre jurister, revisorer, økonomer, informatikere, sivilingeniører, statsvitere og informasjons- og kommunikasjonsutdannede. Vi er stolte av å huse et av landets ledende IT-miljøer, og er en stor leverandør av nettbaserte tjenester.

Visjon
Vi jobber ut fra visjonen om et samfunn der alle vil gjøre opp for seg. Målet er at det skal være enkelt å gjør det riktig.