<  
>  

Trainee / Tech Graduate

Er du interessert i personlig utvikling og mulighet til å jobbe med spennende oppgaver i en av Norges mest attraktive offentlige virksomheter?
Om traineeprogrammet

Som trainee i Skatteetaten åpnes døren til en spennende karriere. Hvert år søker vi deg som ønsker å bli kjent med hele vår organisasjon og som har potensiale til å på sikt få nøkkelposisjoner i Skatteetaten.
Gjennom opphold i fire forskjellige divisjoner vil du utvikle en helhetsforståelse av Skatteetaten, og du vil også få et bredt nettverk blant våre ansatte.

Du vil gjennom opphold i ulike deler av organisasjonen tilegne deg ny kunnskap gjennom hele traineeperioden som vil hjelpe deg å velge karriere etter endt traineeprogram. Du vil få en bratt læringskurve, mange utfordringer og stor innflytelse på egne oppgaver. Hospiteringene vil tilpasses dine ønsker.

Oppbyggingen av programmet
Du starter det to-årige programmet med opphold i divisjonen du ansettes i, og vil i løpet av to år være innom fire av våre divisjoner. Du vil også delta på samlinger underveis i programmet og får muligheten til å delta på aktuelle kurs.

Oppstart og varighet
Oppstart på traineeprogrammet er i august, og har en varighet på 24 måneder.

Du får mentor og oppfølging
Du vil få tildelt en mentor som følger deg gjennom hele traineeprogrammet. Mentoren vil være en sentral leder i Skatteetaten, og vil være en person som kan støtte deg og gi deg gode råd gjennom traineeperioden. Du vil også få tildelt en fadder på hver hospitering.

Du blir fast ansatt
Som trainee blir du fast ansatt fra første dag. Det betyr at du ikke har noen binding utover ordinær oppsigelsestid verken i traineeperioden eller etter.

Hvem kan søke?
Til traineeprogrammet søker vi nyutdannede talenter som ønsker å bli kjent med hele Skatteetaten. Vi ansetter mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn, og ser etter både jurister, revisorer, økonomer og samfunnsvitere. Du må trives med skiftende oppgaver og en organisasjon i endring.

Student eller nyutdannet i IT

I Skatteetaten er vi alltid på jakt etter nye talenter! Vi tilbyr spennende programmer for nyutdannede, og vi har studenter som jobber med prosjekter hos oss om sommeren.

Tech graduate 
1-årig program for deg som er ferdig med mastergrad innen teknologi. Som graduate hos oss ansettes du i fast stilling fra dag 1, samtidig som du er en del av et større nettverk. Du deltar på flere faglige og sosiale samlinger med andre graduates, og vi lover utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver. I tillegg får du muligheten til å jobbe med noen av Norges største og viktigste systemer.

Gjennom programmet får du

  • En unik start på karrieren din
  • Spennende utfordringer og meningsfylte oppgaver
  • Stort nettverk på tvers av Skatteetaten
  • Innsikt i hvordan vi jobber i ulike deler av IT-virksomheten vår
  • Faglig og personlig utvikling
  • Fadder som følger deg opp gjennom hele programmet

Er du nysgjerrig, innovativ og ønsker å være en del av et av Norges ledende IT-miljøer? Er du i tillegg lidenskapelig opptatt av teknologi? Da er det deg vi ser etter!

Slik søker du
Rekrutteringen starter hvert år på høsten, ett år i forkant av selve oppstarten. Hvis du registrerer deg på vår jobbagent, sender vi deg stillingsannonsene når de legges ut.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Skatteetaten
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Les mer om muligheter hos Skatteetaten
logo
Sommerjobb i Skatteetaten
Hver sommer søker Skatteetaten en gruppe dyktige studenter til sommerjobb. Gjennom sommeren vil du få mulighet til å bli kjent med Skatteetaten som organisasjon, og få innblikk i oppgaver og utfordringer en stor offentlig aktør står ovenfor. Du vil jobbe med et prosjekt gjennom sommeren, og vil få mulighet til å bygge kompetanse og knytte langsiktige kontakter. Prosjektene vil variere fra år til år, avhengig av hva vi har behov for. Vi har tidligere hatt inne kandidater med IT bakgrunn, økonomer, organisasjon, med mer.
Om Skatteetaten

Vil du jobbe i en alltid aktuell etat, der du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver? Velkommen til Skatteetaten!

Hos oss jobber om lag 6500 ansatte fordelt på hele landet, med ett felles samfunnsoppdrag: Bidra til å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. I tillegg sørger vi for et oppdatert folkeregister. Våre kunder er alle landets innbyggere, bedrifter og foretak. 

I Skatteetaten møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn. Vi ansetter blant andre jurister, revisorer, økonomer, informatikere, sivilingeniører, statsvitere og informasjons- og kommunikasjonsutdannede. Vi er stolte av å huse et av landets ledende IT-miljøer, og er en stor leverandør av nettbaserte tjenester.

Visjon
Vi jobber ut fra visjonen om et samfunn der alle vil gjøre opp for seg. Målet er at det skal være enkelt å gjør det riktig.