<  
>  

Kickstart din karriere som IT-konsulent!

Er du ferdig med studentlivet til høsten og nysgjerrig på IT-konsulentbransjen?
Stillingstype
Antall traineer
6
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Hvem er SOCO?

SOCO har et lærerikt traineeprogram for deg som er teknisk interessert, glad i å jobbe i team og sulten på nye erfaringer. 

SOCO Traineeprogram er et skreddersydd program for deg som er nyutdannet, hvor målet er at du at du skal bli en rågod IT-konsulent. Som Norges testpartner ønsker vi å bidra til å bygge opp talenter som på sikt skal bli de beste innenfor fagområdet test og kvalitetssikring. 

Hvem er SOCO?  

SOCO er et nisjeselskap med fokus på Software testing med over 40 drivende dyktige konsulenter med kontor i Oslo. SOCO har solid lønnsomhet og jobber for kunder som Skatteetaten, Ruter, SpareBank1, Politiet og NRK. Kundene etterspør full bredde innenfor software testing og våre medarbeidere jobber med testrådgivning, testledelse, funksjonell testing, teknisk testing - eksempelvis testautomatisering, ytelsestest, datavarehustest og brukervennlighetstest. I tillegg til å være drivende dyktige på testfaget er vi i flere år blitt anerkjent av Great Place to Work som Norges beste arbeidsplass. 

 

Hvem ser vi etter? 

Vi ser et unge, dyktige mennesker med bachelor- og/eller mastergrad, fortrinnsvis innenfor IT og ingeniørfag. Andre studieretninger vil også vurderes dersom man er rett person og viser til en sterk teknisk interesse og engasjement innenfor IT. 

 

Interessert? Les mer og søk via annonsen på finn.no -->  https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=210743926

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos SOCO NORGE AS
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Senior konsulent
Om SOCO NORGE AS

Norges testpartner! Heleid av engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere 👍

SOCO er et nisjeselskap med fokus på software testing, heleid av engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere. Selskapet består i dag av over 40 engasjerte konsulenter med kontor i Oslo. Vi har erfaring fra mer enn 30 store norske selskaper og vår kompetanse spenner vidt.

Kundene etterspør full bredde innenfor software testing, og våre medarbeidere jobber blant annet med testrådgivning, testledelse, funksjonell testing, teknisk testing - eksempelvis testautomatisering, ytelsestest, datavarehustest og brukervennlighetstest. 

I SOCO er det et sterkt fokus på fagkompetanse og sos oss får våre ansatte utvikle seg gjennom både faglige kurs, seminarer, konferanser og sertifiseringer, så vel som inspirasjonsdager og sosiale turer.