<  
>  

Ønsker du å starte din karriere som trainee i et av Nordens ledende programvarehus?

Software Innovation er Nordens ledende leverandør av løsninger innen dokument- og informasjonshåndtering.
Stillingstype
Antall traineer
12 (totalt 12 traineer i Norden)
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Om traineeprogram

Software Innovation er Nordens ledende leverandør av løsninger innen dokument- og informasjonshåndtering. Vi er i sterk utvikling og søker traineer som vil ta sentrale posisjoner på vårt stjernelag.

Vårt ettårige traineeprogram gir deg en unik start på karrieren.

 

Du får:

 • Egen mentor og coach.
 • Gode utviklingsmuligheter.
 • Fast stilling.

Siden 2000 har Software Innovation hatt 6 traineekull og 60 unge nyutdannede har gjennomført traineeprogrammet og har nå inntatt sentrale stillinger både i Software Innovation og andre bedrifter.

 

Hvem ser vi etter? 

Bachelor / Master i: 

 • IT / Teknologi
 • Økonomi
 • Bibliotek- og informasjonsvitenskap
   

Hva kan vi tilby? 

Som trainee i Software Innovation får du muligheten til å utvikle din kompetanse innen flere ulike fagområder, blant annet programmering, salg og IT-konsulentvirksomhet. Gjennom trainee-programmet får du en unik sjanse til å oppnå både faglig og personlig utvikling. Trainee-programmet er Skandinavisk og kandidater fra Norge, Danmark og Sverige kan søke. 

Programmets varighet er på ett år og består blant annet av fellessamlinger og individuell oppfølging med egen mentor/Coach. Etter endt trainee-opphold får du en fast stilling i selskapet med gode muligheter for karriereutvikling. 

 

Trainee hos Software Innovation: 

 • Tverrfaglig program 
 • Ettårig 
 • Fellessamlinger 
 • Egen mentor/Coach
 • Fast stilling
   

Arbeidsoppgaver 

Arbeidsoppgavene vil være varierte og selvstendige. I løpet av året gis du muligheten til å prøve deg innenfor selskapets ulike avdelinger og det tas sikte på å oppnå et gjensidig læringsutbytte for deg og Software Innovation. Vi legger opp til at du får bruke din nyervervede kompetanse i samspill med våre erfarne fagfolk, samtidig som du får en unik mulighet til faglig og personlig utvikling med tanke på en videre karriere i Software Innovation. 

Flere arbeidsgivere med traineeprogram
Vis alle 176 arbeidsgivere
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Software Innovation
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Software Innovation

Software Innovation leverer ECM-løsninger som håndterer bedriftens informasjonsutfordring

Software Innovation er et skandinavisk programvareselskap med en voksende internasjonal tilstedeværelse. Vi utvikler og leverer markedsledende standardløsninger for Enterprise Content Management (ECM) som gjør at virksomheter kan forbedre og effektivisere dokumenthåndtering, saksbehandling og teknisk dokumentkontroll.

Selskapet, med sine 350 ansatte, har kontorer i Oslo, København, Stockholm og Bangalore. Løsningene selges og leveres også gjennom et voksende internasjonalt partnernettverk.

Vår forretningsidé
Vår misjon er å hjelpe virksomheter med å håndtere, dele og bruke informasjon slik at den blir til deres mest verdifulle ressurs. De fleste virksomheter håndterer i dag store mengder informasjon, samtidig som de må være effektive og etterleve strenge krav til informasjonsforvaltning. Vi har snart 30 års kompetanse og erfaring med å utvikle moderne, brukervennlige og stabile IT-løsninger som løser virksomheters informasjons-utfordringer og skaper gevinster i form av økt kontroll, mer effektive arbeidsprosesser, bedre prosjektstyring, samhandling og kunnskapsdeling samt raskere kundeservice.

Våre løsninger
Software Innovation tilbyr tre løsninger, ProArc, 360° og DocuLive, som anvendes av mer enn 600 virksomheter og 200 000 brukere. Løsningene er utviklet i tett samarbeid med kunder som har høye krav til informasjonshåndtering, noe som gjør at vi i dag kan tilby fremtidsrettede løsninger som skaper verdi og som er et trygt og sikkert valg for både private og offentlige virksomheter. Vi utvikler våre løsninger på nyeste Microsoft-teknologi og tilfører forretningskritisk ECM-funksjonalitet til kunders Microsoft-produkter som SharePoint og Office.


Våre ambisjoner
Vi skal være Nordens ledende leverandør av ECM-løsninger og bli en fremtredende aktør i Europa, Midt-Østen og Afrika. Dette skal vi gjøre gjennom å utvikle enkle, brukervennlige og stabile løsninger sammen med våre kunder. Vi skal utfordre dagens leveransemodeller og hjelpe våre kunder med å realisere gevinster.