Hvorfor valgte du Statkraft?

Statkraft er en sikker arbeidsplass. Vi har gode arbeidsforhold og du har uante muligheter for å utvikle deg.

Hva gjør du i jobben din?

Jeg har ansvar for drift og vedlikehold på de ulike kraftstasjonene våre. Jobben min er veldig allsidig, jeg står ikke bare på verkstedet og skrur. Den ene dagen kan en pumpe i kraftstasjonen havarere. Neste dag kan jeg være til fjells på snømåling. Det blir ikke noe A4-hverdang der alle dager er like.

Hvordan er en typisk dag?

Står opp før 6, spiser en god frokost og kjører til jobb. Vi begynner alltid dagen med et kort morgenmøte for å diskutere status på jobber som er gjort eller hva som skal skje denne dagen. Så er det ut til kraftstasjonen med bil, alt fra15 minutter til 1 time. Som regel har vi fått en smørbrødliste med jobber som vi skal gjøre i løpet av uken. Normalt er vi to stykker ute på en jobb, men når vi gjennomfører tilstandskontroller så jobber vi alle sammen på samme kraftstasjon mens den er tatt ut av drift.

Muligheter i Statkraft?

Karrieremulighetene er store i Statkraft. Vi har anlegg i utlandet, og flere plasser rundt om i hele Norge. Det er flere norske som er på anleggene våre i utlandet. Utdanningsmuligheter er det også!


Hva motiverer deg?

Det jeg gleder meg mest til på jobb er nye utfordringer og lære nye ting.

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger