Hvordan kom du til Statkraft?

Jeg fikk en sommerjobb under studiene. Så fortsatte det med å skrive masteroppgave og etter studiene fikk jeg en midlertidig stilling. Så søkte jeg på traineeprogrammet og var en av de heldige som fikk plass.

Hva jobber du med til daglig?

Siden 2012 har jeg vært fast ansatt som hydrolog med arbeidssted i Oslo. Jeg har en svært variert jobb som består av to hovedoppgaver: 1) Utarbeide prognoser på hvor mye vann som vil komme i magasinene både i løpet av den neste uken og det neste året, og 2) Delta i prosjekter og aktiviteter på tvers av organisasjonen og i avdelingen. Nå har jeg i tillegg fått ansvar for å lede en seksjon.

Hva gjorde du som trainee?

I løpet av de to årene som trainee var jeg plassert på hovedkontoret på Lilleaker i Oslo, på driftssentralen i Korgen i Nordland og i Düsseldorf.

Hvordan utvikler du deg videre?

Jeg har tatt prosjektledelsesfag på NTNU og flere ganger årlig deltar jeg på kurs innenfor fagfeltet hydrologi. I tillegg har jeg hospitert i en annen avdeling i et halvt år, for å få en mer helhetlig forståelse for Statkrafts virksomhet.

Hva blir du inspirert av?

Jeg blir inspirert av å jobbe i team der alle arbeider sammen mot et felles mål. På Kraftsentralen jobber vi sammen med økonomer, ingeniører, markedsanalytikere og tradere. Med en god miks av mennesker med ulik bakgrunn og ulike aldre blir det et godt arbeidsmiljø.


Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger