<  
>  

Statnett

Olje / Gass / Energi / Kraft, Industri og produksjon, Bygg / Anlegg / Entreprenør

Statnett er systemansvarlig i det norske kraftsystemet. Vi drifter om lag 11 000 kilometer høyspentlinjer og 150 stasjoner over hele landet. Vår viktigste oppgave er å sørge for trygg og stabil leveranse av elektrisitet ved å koordinere produksjon og forbruk hver time, hver dag, hele året. Hovedkontoret ligger i Oslo. Vi har også regionkontorer i Alta og på Sunndalsøra og aktiviteter over det meste av landet. Selskapet har omlag 1300 ansatte. Statnett er et statsforetak eid av staten ved Olje- og energidepartementet.

Hovedkontoret ligger i Oslo. Vi ønsker en mangfoldig organisasjon og oppfordrer personer med minoritetsbakgrunn til å søke. Se www.statnett.no for mer informasjon.

Målsetting:

Statnett skal utvikle neste generasjon kraftsystem for å:

  • sikre kraftforsyningen
  • bidra til verdiskapning
  • legge forholdene til rette for bedre klimaløsninger

Antall ansatte

Ca. 1300

Les mer
Fakta om Statnett
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
1991
Se alle fakta

Ledige stillinger hos Statnett

Vil du ha utfordrende og meningsfylte utvikleroppgaver? Vil du være en del av et stabilt og godt arbeidsmiljø? Vil du legge til rette for en fullelektrisk framtid? Da bør du lese videre:) Vi ser etter deg som vil være med å utvikle nyskapende og kreative løsninger. I tillegg til å være med på utviklingen, vil du ha et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer. Dataplattformen til Statnett er fundamentet for analyser, beslutninger og driften av nettet, og dataene vi tilgjengeliggjør blir stadig viktigere. Fremtiden er elektrisk og potensialet er enormt.  Nå ser vi etter utviklere som ønsker å være med på å bygge opp fagmiljøet vårt. Utviklingsteamene våre vil organiseres med en miks av både unge og erfarne ressurser. Vil du være en del av dette? Da har vi skikkelig lyst til å høre fra deg! Arbeidsoppgaver Være med på implementering og videreutvikling av vår kommende løsning for datavirtualisering Videreutvikle eksisterende løsninger slik at Statnetts ansatte får enkel tilgang på tilrettelagte data Strukturering og konvertering av data for ytelse Analyse og løsningsdesign i samarbeid med forretningsbrukere og arkitekter Dele kunnskap med kolleger i avdelingen og brukere av plattformene Kvalifikasjoner Høyere teknologisk utdanning, helst på masternivå, eventuelt bachelornivå og relevant erfaring Arbeidserfaring som dataplattformutvikler. Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Norsk minimum B2 nivå. Ønskede kvalifikasjoner Du har erfaring som utvikler fra datavarehus og stordatalagring, vi bruker i dag produkter fra Oracle, IBM og Apache Du har erfaring fra rapporteringsløsninger og BI, vi bruker Cognos Du har erfaring fra smidig metodikk og kontinuerlige leveranser Du har interesse for og ønske om å lære om kraftsystemet Du ønsker å ta ansvar for helheten til systemene du utvikler Du trives godt med å grave deg ned i vanskelige problemstillinger og finne løsninger Du samarbeider godt med både kollegaer i eget fagmiljø og brukere av dataplattformen og rapporteringsløsningene Vi tilbyr Du blir del av en enhet som er ansvarlig for utvikling av systemer og applikasjoner for ett mer digitalisert kraftsystem. Vi jobber tett sammen, og vi deler kunnskap Enheten kjennetegnes av kompetente og humørfylte medarbeidere Du blir sentral i arbeidet med å endre driften av kraftsystemet til en mer automatisert hverdag Du får være med på å ta i bruk ny teknologi, samt for å tilrettelegge for å utnytte data i våre beslutninger Vi behandler søknader fortløpende.
Snarest Oslo
Vil du ha utfordrende og meningsfylte utvikleroppgaver?Vil du være en del av et stabilt og godt arbeidsmiljø?Vil du legge til rette for en fullelektrisk framtid? Da bør du lese videre:)Vi ser etter deg som vil være med å utvikle nyskapende og kreative løsninger. I tillegg til å være med på utviklingen, vil du ha et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer. Kjenner du også at det kribler i kodefingrene når du hører at det strømmer inn mer enn 2 millioner rader i sekundet?  Da kan du glede deg til å bruke disse dataene fra sensorer i kraftsystemet til å sikre Norges strømforsyning. Fremtiden er elektrisk og potensialet er enormt. Nå ser vi etter utviklere som ønsker å være med på å bygge opp fagmiljøet vårt. Utviklingsteamene våre vil organiseres med en miks av både unge og erfarne ressurser. Vil du være en del av dette? Da har vi skikkelig lyst til å høre fra deg! Ansvarsområder og oppgaver Utvikle applikasjoner for overvåkning, drift og balansering av strømnettet Samarbeide med operatører for å finne kandidater for automatisering av oppgaver Utvikle applikasjoner for automatisering av driftsoppgaver knyttet til strømnettet Tilgjengeliggjøre data for applikasjonsutvikling internt Teste ut ny teknologi for å forbedre applikasjoner og utviklingsmetodikk Dele kunnskap med kolleger Kvalifikasjoner Høyere teknologisk utdanning, helst på masternivå, eventuelt bachelornivå og relevant erfaring Arbeidserfaring som utvikler, fortrinnsvis med Java. Nyutdannede oppfordres også til å søke Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Norsk må du beherske på minimum nivå B2 Ønskede kvalifikasjoner Du utvikler applikasjoner som er stabile, sikre, enkle å videreutvikle og drifte Du har erfaring med testdrevet utvikling Du bidrar til gode systemer som kan endres med nye behov Du tar ansvar for helheten til systemene du utvikler Du samarbeider godt med både utviklere og sluttbrukere Du har erfaring med konteinerapplikasjoner Du har erfaring med CI/CD-verktøy Du vektlegger kontinuerlig læring og forbedring av utviklingsarbeidet Du har interesse for og ønske om å lære om kraftsystemet  Om oss Du blir del av en enhet som er ansvarlig for utvikling av systemer og applikasjoner for ett mer digitalisert kraftsystem. Vi jobber tett sammen, og vi deler kunnskap Enheten kjennetegnes av kompetente og humørfylte medarbeidere Du blir sentral i arbeidet med å endre driften av kraftsystemet til en mer automatisert hverdag Du får være med på å ta i bruk ny teknologi, samt for å tilrettelegge for å utnytte data i våre beslutninger   Vi behandler søknader fortløpende.
Snarest Oslo
Vil du ha utfordrende og meningsfylte utvikleroppgaver? Vil du være en del av et stabilt og godt arbeidsmiljø? Vil du legge til rette for en fullelektrisk framtid? Da bør du lese videre:) Vi ser etter deg som vil være med å utvikle nyskapende og kreative løsninger. I tillegg til å være med på utviklingen, vil du ha et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer. I Statnett er vi nå i gang med å etablere en PaaS som vil være fundamentet for utvikling i Statnett de kommende årene. Her har vi som mål å benytte de nyeste teknologiene og ligge i forkant av utviklingen. Fremtiden er elektrisk og potensialet er enormt. Nå ser vi etter utviklere som ønsker å være med på å etablere en PaaS for Statnett. Teamet vil organiseres med en miks av både unge og erfarne ressurser. Vil du være en del av dette? Da har vi skikkelig lyst til å høre fra deg! Ansvarsområder og oppgaver Utvikle Kubernetes-plattformen videre Sikre at vi har gode verktøy tilgjengelig for CI/CD og utnytter de til det fulle Forbedre overvåkning av eksisterende systemer og applikasjoner for å sikre god utnyttelse av plattformen Automatisere tilgjengeliggjøring av data fra kraftsystemet for sanntidsbruk og analyseformål Forbedre sikkerheten i infrastruktur og applikasjoner Utvikle rammeverk for å støtte bruk av automatisk deploy og konfigurering Bygge kompetanse på infrastrukturutvikling internt Inngå i utviklingsteam for å dele kunnskap, fange opp behov og vedlikeholde programmeringsferdighetene Kvalifikasjoner Høyere teknologisk utdanning, helst på masternivå, eventuelt bachelornivå og relevant erfaring Arbeidserfaring som plattformutvikler, infrastrukturutvikler eller programvareutvikler. Nyutdannede oppfordres også til å søke Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. For norsk, minimum B2 nivå Ønskede kvalifikasjoner Du har erfaring med kontainerapplikasjoner og teknologier som Kubernetes og Docker Du har erfaring med applikasjoner for strømmedata, vi benytter Kafka Du liker å automatisere oppgaver og har erfaring fra CI/CD-teknologier Du vet hvilke krav som skal settes til Cloud native applikasjoner Du har visualisert metrikker i Grafana eller lignende verktøy Du har erfaring fra utvikling og kontinuerlige leveranser Du har et ønske om å bygge en god plattform som lett kan tilpasses nye behov Du kjenner til infrastruktur som kode og automatisering i skyplattformer Erfaring med implementering av sikkerhetstiltak er et pluss Du har interesse for og ønske om å lære om kraftsystemet Vi tilbyr Du blir del av en enhet som er ansvarlig for utvikling av systemer og applikasjoner for ett mer digitalisert kraftsystem. Vi jobber tett sammen, og vi deler kunnskap Enheten kjennetegnes av kompetente og humørfylte medarbeidere Du blir sentral i arbeidet med å endre driften av kraftsystemet til en mer automatisert hverdag Du får være med på å ta i bruk ny teknologi, samt for å tilrettelegge for å utnytte data i våre beslutninger Vi behandler søknader fortløpende.  
Snarest Oslo
Vi er på jakt etter erfarne software engineers til vårt team. Vi ser etter deg som ønsker å være med på å sikre at Elhubs produkt er tilgjengelig for våre kunder 24/7 sammen med resten av vårt Product Reliablity team. I rollen som Product reliability engineer vil du jobbe tett med både support-, utviklings-, og produktstrategiteamet og bistå disse med systemstabilitet, feilsøking og deployment liftecycle. Du vil også være med å sikre at produktets helse blir overvåket gjennom å beregne, bygge og tune automatiserte varsler for å proaktivt kunne identifisere problemer, utvikle og dokumentere strategier for umiddelbar respons på hendelser. Arbeidsoppgaver Drift av hele livssyklusen til OBIEE  Vedlikehold av Oracle Data Warehouse og optimalisering av OBIEE  ETL ved bruk av Oracle Data Integrator (ODI) og Oracle Golden Gate  Vedlikehold av star og snowflake skjemaer i OLAP-løsning  Vedlikehold av Data Marts, Metadata og Master Data management i Oracle  Utvikle interaktive dashboards med drill-down-mulighet  Feilsøking, bug-fixing og rotårsakanalyse  Deployments (ved hjelp av automatisering) av Elhub-system, primært ved hjelp av Oracle-produkter  Oppsett og konfigurasjon av overvåkingsverktøy  Sette opp dashboards for overvåking i Oracle Enterprise Manager  Sette opp og konfigurere Oracle Enterprise Manager  Dokumentere prosesser og prosedyrer Kvalifikasjoner Master- eller bachelorgrad i informatikk eller lignende Sterke analytiske ferdigheter Kjennskap til og erfaring med: Oracle-database og datavarehus, inkludert avansert SQL og PL / SQL Spark, Hbase NoSQL-database ETL automatiseringsprosess ved bruk av OGG og ODI OBIEE, star, snowflake schemas i BI repository og DAC Erfaring med følgende vil anses som en fordel: Kompleks mapping ved bruk av forskjellige transformasjoner som lookup, expression, aggregator, router, sequence generator og stored procedure Oracle Enterprise Metadata Management (OEMM) og Oracle Enterprise Manager (OEM) Oracle Fusion Middleware (FMW) Scipting (Java, Python osv.) Distribuerte datasystemer og / eller skyinfrastrukturer Index management for ETL og query performance Atlassian suite (Jira, Confluence, Stash, Bamboo) og Liquibase Personlige egenskaper Selvgående: Du utstråler positiv energi og en "can-do" -holdning. Veksttankegang: Du søker læringsmuligheter for deg selv og teamet Lagspiller som også kan jobbe selvstendig Strukturert Tjenesteinnstilt og problemløser: Du sikter høyt, tilpasser deg lett til raskt skiftende omstendigheter og finner løsninger på problemer mens du er på farten Evne til å bryte ned komplekse konsepter Gode kommunikasjonsevner Vi tilbyr Fleksibel arbeidstid og god pensjonsordning Kontor i åpent landskap i lyse og trivelige lokaler i Nydalen i Oslo Sterkt fokus på egenutvikling gjennom kurs, konferanser etc. Et godt fagmiljø innen IT, kraftmarkedsforståelse og prosjektmetodikk En kunnskapsrik organisasjon, utfordrende arbeidsoppgaver og et hyggelig og uformelt miljø Sentrale posisjoner i det norske kraftmarkedet, med kontaktflater mot mange aktører i bransjen
Snarest Oslo
Vil du være med og utvikle nyskapende og kreative løsninger som sikrer Norges strømforsyning? Da bør du lese videre! I driften av kraftsystemet samler vi inn store mengder data. I Statnett får du muligheten til å jobbe med disse dataene så vi kan løse samfunnsoppdraget vårt på en mer effektiv måte. Nå ser vi etter utviklere som ønsker å være med på å bygge opp fagmiljøet vårt. Utviklingsteamene våre vil organiseres med en miks av både unge og erfarne ressurser. I tillegg til å være med på utviklingen, vil du få et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer. Du vil inngå i data science-avdelingen, og støtte data scientistene og kraftsystemeksperter i å utvikle og produksjonssette modeller i driftskritiske systemer. Avdelingen er representert i Oslo og Trondheim. Vil du være en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg! Ansvarsområder og oppgaver Utvikle applikasjoner for overvåkning, drift og balansering av strømnettet Samarbeide med kolleger på tvers av disipliner om å finne nye muligheter for automatisering av oppgaver Utvikle applikasjoner for automatisering av driftsoppgaver knyttet til strømnettet Tilgjengeliggjøre data for applikasjonsutvikling internt Teste ut ny teknologi for å forbedre applikasjoner og utviklingsmetodikk Dele kunnskap med kolleger Kvalifikasjoner Du har høyere teknologisk utdanning, helst på masternivå, eventuelt bachelornivå og relevant erfaring Du har arbeidserfaring som Pythonutvikler eller er nyutdannet og har erfaring med bruk av Python under studiene Du behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Norsk må du beherske på minimum nivå B2 Ønskede kvalifikasjoner Du har interesse for og ønske om å lære om kraftsystemet Du samarbeider godt med fagfolk og brukere på tvers av organisasjonen Du utvikler applikasjoner som er stabile, sikre og enkle å videreutvikle og drifte Du tar ansvar for helheten til systemene du utvikler, ved å aktivt følge opp brukernes behov og utfordre ønsker og eksisterende prioritering Du vektlegger kontinuerlig læring og forbedring av utviklingsarbeidet Erfarne utviklere bør ha god kjennskap til med moderne metodikk som TDD, konteinere og CI/CD. Vi oppfordrer både erfarne og nyutdannede til å søke. Om oss Data Science-avdelingen består i dag av ca. 10 personer med variert ekspertise, basert på en felles interesse for Python og kraftsystemet. Vi har kompetanse innen bl.a maskinlæring, matematikk, optimering og kraftsystemanalyser. Vi ønsker nå å styrke utviklingskompetansen i utvalgte prosjekter ytterligere. I avdelingen legger vi til rette for å kunne jobbe tett sammen og dele kunnskap, både internt og eksternt. Vi utfordrer og forbedrer kontinuerlig måten vi jobber på. Du blir del av et stabilt og godt arbeidsmiljø, hvor du får jobbe med utfordrende og meningsfylte utvikleroppgaver samtidig som du legger til rette for elektrifisering av samfunnet. Vårt overordnede mål er å bidra til at Statnett utnytter data til å ta gode beslutninger. Vi behandler søknader fortløpende. 
31.07.2020 Oslo, Trondheim
Motiveres du av en mulighet til å få være med og drifte og videreutvikle det norske kraftnettet? Som energimontør/energitekniker i gruppen vil du jobbe på våre transformatorstasjoner og ledningsanlegg. Vi ser etter deg med solid motivasjon innenfor fagfeltene, og som er både selvgående og nøyaktig. Du vil videre jobbe med både apparat- og kontrollanlegg med tilhørende hjelpeutrustning. Vi har ansvar for 11 transformator- og koblingsstasjoner. Stasjonsgruppen består av 16 ansatte.  Stillingen er lokalisert i driftsområde Sør Hålogaland, med oppmøtested Sortland Transformatorstasjon. Noe reisevirksomhet må påregnes.  Nyutdannede energimontører eventuelt også energimontørlærlinger oppfordres til å søke.  Arbeidsoppgaver Drift og vedlikehold av kraftnettet Feilretting, utskifting av komponenter i kraftnettet Ivareta rollen som arbeidsleder Ivareta rollen som LFS, AFA og HMS-funksjoner eksempelvis KU Delta i lovpålagte inspeksjoner og befaringer Kontakt med eksterne entreprenører, grunneiere og andre interessenter Prosjektarbeid i eget område, og sammen med beredskaps- og innsatsgruppen ved andre Statnettlokasjoner i Norge Kvalifikasjoner Fagbrev som energimontør Teknisk fagskole er en fordel, men ikke et krav  Erfaring med arbeid på stasjons- og/eller ledningsanlegg Bilsertifikat, fortrinnsvis klasse B Fortrolig med data som arbeidsverktøy. Flytende norsk og gode engelskkunnskaper Personlige egenskaper Evner å arbeide sammen i team Samarbeidsvillig Gode holdninger og fokus på HMS Faglig engasjert 
02.08.2020 Sortland
Statnett har 11 000 km med kraftledning som utgjør sentralnettet i Norge. En stor del av  ledningene går i skogsterreng, og det er nødvendig med en planmessig rydding av traséene for å unngå feil og utfall knyttet til vegetasjon. I forbindelse med økt arbeidsomfang innen skogrydding har Statnett nå behov for å styrke bemanningen på dette området. Arbeidsoppgaver Oppfølging av skogentreprenør (oppstartsmøter og felt) Grunneierkontakt Utbetalinger til grunneiere Utarbeide kartunderlag for rydding Ryddevarsling Leder for sikkerhet oppdrag ved felling av trær nær ledning Planlegging Kvalifikasjoner Master eller bachelor grad innen skogbruk, alternativt Energimontør/Energiteknikker Erfaring fra skogrydding langs kraftledning er en fordel God brukerkompetanse på dataverktøy Førerkort Personlige egenskaper God til å kommunisere muntlig med mange ulike typer mennesker Jobber selvstendig og strukturert Gode samarbeidsevner Annet En del reisevirksomhet må påregnes og søker må disponere egen bil Oppmøtested vil være østlandsområdet, men det avtales nærmere med kandidat
07.08.2020 Oslo
Kraftsystemet står ovenfor betydelige endringer. Økende mengde vindkraft og solenergi, mer energiflyt via kabler til Europa, stadig endret forbruksmønster og tilpasning til Europeiske krav skaper alle store utfordringer for kraftsystemet. Statnetts evne til å ta i bruk ny teknologi, til å gjennomføre digitalisering, automatisering og IT-utvikling vil spille en helt sentral rolle i årene som kommer.Vi mener vi håndterer Norges mest spennende portefølje av IT-prosjekter.Vi ønsker å være innovative og fremtidsrettete i våre tjenesteleveranser og jobber kontinuerlig med å sette dette ut i praksis. Som sikkerhetsarkitekt vil du jobbe med sikkerhetsarkitektur og løsningsarkitektur i team sammen med andre systemarkitekter, funksjonelle arkitekter og virksomhetsarkitekter internt og hos våre leverandører.  Arbeidsoppgaver Være pådriver for sikkerhetstenkning hele veien fra design til ferdig løsning Være et bindeledd mellom digital sikkerhet og tekniske miljøer Ha god kjennskap til hvordan sikkerhet er realisert på tvers av IKT-systemene, og være kravstiller og pådriver for kontinuerlig forbedring og en risikobasert tilnærming Bidra til realisering av sikkerhet som en integrert del av IKT-arkitekturen og –løsningene, herunder å ha eierskap til relevante deler av sikkerhetsarkitekturen og hvordan denne er realisert Vil jobbe i skjæringspunkt mellom teknologi og forretning, tett på Statnett sine virksomhets, system og løsningsarkitekter og teknikere  Arbeide i prosjekter med planlegging og realisering av gode sikkerhetsløsningerStandardisering og forbedring av sikkerhetsarbeidet   Kvalifikasjoner Høyere utdannelse innen IKT og digital sikkerhet Arbeidserfaring som sikkerhetsarkitekt og rådgivning innenfor digital sikkerhet God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, samt gode engelskkunnskaper Kunne jobbe på teknisk nivå med implementasjon av sikkerhet i systemer, og samtidig evne å formidle klare budskap til ulike beslutningsnivåer Relevant erfaring med: Risiko- og sårbarhetsvurderinger Implementasjon av sikkerhet i komplekse systemporteføljer  Design av større driftskritiske – og samfunnskritiske systemer Standarder og rammeverk innenfor sikkerhet, som ISO 27001, ISF SOGP, OWASP, CIS Controls, NSM Grunnprinsipper, IEC 62443, CIGRE, etc.  Kjennskap innenfor spekteret av konsept for digital sikkerhet, f.eks. sonemodeller, brannmurer, n-faktor autentiseringsløsninger, IAM, kryptering og nøkkelhåndtering, applikasjonsrammeverk for sikkerhet Personlige egenskaper Er ambisiøs og klar til å bidra inn i et sterkt og fremtidsrettet fagmiljø innenfor digital sikkerhet Liker å jobbe tett integrert med utviklingsmiljøer og trigges av teamarbeid Deler vår visjon om at kunnskapsdeling og samarbeid er nøkkelen til suksess Er innovativ, modig og endringsvillig  Du må kunne sikkerhetsklareres
09.08.2020 Oslo

Bli kjent med Statnett

Flere gode grunner til å velge Statnett

- Vi setter sikkerhet over alt

- Vi skal gjennomføre mange store prosjekter i de kommende årene

- Vi tilbyr utviklende og interessante arbeidsoppgaver

- Vi har etablert gode karrieresystemer og lederverktøy

- Vi har jobbmuligheter over hele landet

- Vi et bredt sosialt tilbud og gode ordninger for våre medarbeidere

Vis mer
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Traineeprogram

Trainee i statnett
Antall traineer : 4 (flere)

Internship

Sommerjobb
Antall interns : 20
KUBE
Antall interns : 6 (flere)

Lærlinger

Energimontørlærling
Antall lærlinger : 12 (30 - 40)
Bildegalleri

Kontaktperson

HR Konsulent

Filmer

Elektriske øyeblikk. Hva er det som knytter landet vårt sammen, og gjør det mulig for oss å gjøre det vi vil?
Hvordan er det å jobbe i Statnett? Hva slags muligheter finnes?
Å jobbe med IKT i Statnett er ikke som i hvilken som helst annen IKT-bedrift. Bli med to av våre medarbeidere på topptur i Møre og Romsdal.
Hvordan blir din elektriske fremtid?
En ny montasjerobot og nye flymarkører er utviklet for å merke kraftledninger raskere og sikrere enn det har vært mulig før.
Mitt yrke: jobb i Statnett. Møt Magnus.
Vil du bidra til digitalisering i Statnett? Som trainee hos oss får du jobbe med hele det nordiske kraftsystemet!
Som trainee i Statnett får du påvirke din egen utvikling. Vil du bidra til å ta kraftbransjen inn i den digitale fremtiden?
Vil du bidra til digitalisering i kraftsystemet? Finn ut mer om trainee-stilling i Statnett!
Statnett er i gang med et historisk investeringsløft for å legge til rette for tryggere strømforsyning, mer fornybar energi og flere arbeidsplasser. Se film om de største prosjektene våre.
Statnett vil la droner gjøre jobber på kraftlinjer som i dag utføres fra helikoptre eller av montører oppe i mastene. Dermed kan arbeidene gjøres mer miljøvennlig og sikrere.

Fakta om Statnett

Adresse

Postadresse:
Statnett SF
PB 4904 Nydalen
0423 Oslo

Besøksadresse:
Nydalen allé 33
0484 Oslo