<  
>  

Jobbmuligheter som Øvrig - Mediefag, bibliotekfag og journalistfag

Statnett
Jobbmuligheter som Øvrig - Mediefag, bibliotekfag og journalistfag
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Øvrig - Mediefag, bibliotekfag og journalistfag. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Statnett.
Andre arbeidsgivere som ansetter til yrket
Relaterte stillingsannonser - Øvrig - Mediefag, bibliotekfag og journalistfag
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Statnett
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
HR Konsulent
Les mer om muligheter hos Statnett
logo
Trainee i statnett
Som trainee i Statnett vil du få stor grad av selvbestemmelse og ansvar for egen utvikling. Du får utfordrende arbeidsoppgaver tilpasset din faglige bakgrunn og interesser. Traineeprogrammet har en varighet på 18 måneder med arbeidsopphold på tre forskjellige steder på tvers av organisasjonen, noe som gir våre traineer en solid tverrfaglig og personlig utvikling. Vi ser nå etter traineer med kompetanse til å bidra i byggingen av neste generasjon kraftsystem ved hjelp av ny teknologi og digitalisering, som trives med å utfordre seg selv og andre og som er selvstendige og initativrike. Så har du en masterutdannelse fra elkraft, energi og miljø, bygg, IT, indøk, økonomi eller andre relevante fagretninger så bør du søke på vårt traineeprogram. Vi ønsker at våre traineer: • Er interessert i energibransjen og har lyst til å lære mer • Tør å utfordre seg selv og sine omgivelser • Ser verdien i Statnetts samfunnsrolle • Har engasjement og initiativ • Har en masterutdannelse fra elkraft, energi og miljø, bygg, prosjekt, IKT eller andre relevante fagretninger. Kort om traineeprogrammet: • Programmet har en varighet på 18 måneder • Arbeidsopphold på tre ulike steder på tvers av organisasjonen • Oppgaver tilpasset faglig bakgrunn og interesser, både for de som ønsker å gå i faglig- eller ledelsesretning • Seminarer, bedriftsbesøk og ekskursjoner • Traineene er fast ansatt i Statnett
logo
Sommerjobb/Internship
Statnett tilbyr sommerjobber til studenter og unge hver sommer.  Vi tilbyr både kvalifiserende jobber for ingeniør- og sivilingeniørstudenter, samt oppgaver som kan utføres uten spesielle forkunnskaper. Sommerjobb i Statnett gir deg unik erfaring og innsikt i det norske kraftsystemet, og er en fin inngangsportal for videre karriere i Statnett.  Hvert år har Statnett ca. 50-100 studenter i sommerjobb, hvorav ca halvparten er fagrelevante. De fleste jobbene er lokalisert ved hovedkontoret i Oslo, men det finnes også muligheter i andre deler av landet. Våre sommerjobber er fordelt på fagområder og divisjoner. Du kan søke en eller flere jobber innen forskjellige områder. Du kan også søke oppgaver i en relevant divisjon. Mulighetene er med andre ord mange! Sommerjobber lyses ut på nyåret, og søknader registreres via vår karriereside. Har du spørsmål vedrørende sommerjobb hos oss, kontakt oss på: studentkontakt@statnett.no Tverrfaglig sommerprosjekt - KUBE KUBE er et tverrfaglig sommerprosjekt for studenter som starter i juni og går over syv uker. Hvert år får seks studenter en ny problemstilling å bryne seg på. Sommerprosjektet starter med at studentene får en faglig innføring ved å dra på ekskursjoner og presentasjoner fra ulike fagmiljøer i selskapet. Så jobber prosjektgruppen selvstendig med å utvikle en rapport som presenteres for konsernledelsen og hele bedriften. KUBE er et fremtidsrettet prosjekt og tar for seg sentrale utfordringer som Statnett står ovenfor. Problemstillinger som ble vurdert ved tidligere KUBE-prosjekt:• Undersøke mulige verifikasjonsløsninger som ikke ødelegger forretningsmodellen til en aggregator • Når vil det lønne seg å bygge et offshore kraftnett? • Hvordan takler strømnettet en elbil? • Hvor er det best å bygge vindkraft i Norge? • Hvordan kan norsk vannkraft hjelpe EU til å nå sine mål om fornybar energi? Hvem kan søke? Du har interesse og engasjement for Statnetts virksomhet og fullført minst tre år at ditt masterstudium. Vi søker etter studenter fra fag - retningene som ingeniør, økonomi, samfunnsøkonomi, IKT, jus, miljø- og naturforvalting. Vi åpner for søknader medio desember, med søknadsfrist i februar. Spørsmål sendes til: kube@statnett.no
logo
Energimontørlærling
Vi er på jakt etter motiverte og lærevillige lærlinger til våre stasjons- og ledningsområder. I Statnett ivaretar vi et av Norges sterkeste fagmiljø i elenergibransjen. Lærlingeplassene er lokalisert i divisjon Drift og Marked, som har ansvaret for å ivareta den løpende forsyningssikkerheten og sikre at det kontinuerlig leveres strøm til alle forbrukere i Norge. Divisjonen forvalter over 150 stasjoner, 11 000 km ledninger og 1000 km kabelanlegg over hele Norge. Anleggene omfatter de høyeste spenningsnivå. Vi ser etter deg med motivasjon for elenergifaget og som verdsetter en fysisk aktiv arbeidsdag. Arbeidssted vil være innenfor følgende fylker; Telemark, Buskerud, Oslo, Akershus, Sogn og Fjordane, Hordaland, Møre og Romsdal, Oppland, Sør Trøndelag, Nordland.   Kvalifikasjoner Godkjent eksamen fra VG 2 elenergi fra videregående skole. Elever som avlegger eksamen våren 2017 kan også søke. Vi ønsker at du har førerkort for bil Vi foretrekker at du er fortrolig med PC som arbeidsverktøy Personlige egenskaper Vi søker deg som er nøyaktig og som har stå-på-vilje og godt humør Du må være i stand til å arbeide i høyden. Vi tilbyr Et spennende yrke i en bedrift med et viktig samfunnsansvar. Gode utviklingsmuligheter og spennende prosjekter Et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø Lønn i samsvar med Overenskomst mellom LO-STAT/EL&IT og Spekter/Statnett SF. Statnett har i tillegg etablert økonomiske stimuleringsordninger for utvikling og progresjon i læretiden. For å få nødvendig praksis må lærlingen regne med å bli utplassert i forskjellige bedrifter i opplæringstiden. Egen PC og mobiltelefon i læretiden. Vi ønsker at du legger ved CV og kompetansebevis. (Gjerne karakterutskrift fra siste termin for årets elever ved VG2).   Spørsmål? Ta gjerne kontakt med seniorrådgiver Knut Suleskard, mobil tlf.nr. 41 45 44 41. For utfyllende informasjon om Statnett SF, se www.statnett.no.   Søknadsfrist 12.03.2017.  Vi behandler kun søknader som registreres elektronisk med relevante vedlegg.        
Om Statnett

Statnett er systemansvarlig i det norske kraftsystemet. Vi drifter om lag 11 000 kilometer høyspentlinjer og 150 stasjoner over hele landet. Vår viktigste oppgave er å sørge for trygg og stabil leveranse av elektrisitet ved å koordinere produksjon og forbruk hver time, hver dag, hele året. Hovedkontoret ligger i Oslo. Vi har også regionkontorer i Alta og på Sunndalsøra og aktiviteter over det meste av landet. Selskapet har omlag 1300 ansatte. Statnett er et statsforetak eid av staten ved Olje- og energidepartementet.

Hovedkontoret ligger i Oslo. Vi ønsker en mangfoldig organisasjon og oppfordrer personer med minoritetsbakgrunn til å søke. Se www.statnett.no for mer informasjon.

Målsetting:

Statnett skal utvikle neste generasjon kraftsystem for å:

  • sikre kraftforsyningen
  • bidra til verdiskapning
  • legge forholdene til rette for bedre klimaløsninger

Antall ansatte

Ca. 1300