<  
>  

Statsbygg

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling, Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Statsbygg gir råd til staten i bygge- og eiendomssaker, er eiendomsutvikler og blant Norges største byggherrer og eiendomsforvaltere. Våre 880 engasjerte og dyktige medarbeidere bidrar til at vi leverer bygg med mening i hele Norge og i over femti andre land. Statsbygg omsetter for 3.6 mrd., investerer for 3 mnd. i nye bygg, har en eiendomsportefølje på 2,8 kvm til en verdi av 32 mrd. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver innen mange fagområder og søker medarbeider som vil gjøre oss enda bedre!

Fakta om Statsbygg
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
501-1000
Etablert år
1816
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Statsbygg

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Jobbmuligheter i Statsbygg
Jobbmuligheter i Statsbygg

Det er flere muligheter til å gjøre karriere i Statsbygg. Gjennom dine prestasjoner, praktiske erfaring og deltagelse på kompetanseutviklingstiltak, har du muligheter til å kvalifisere deg til flere jobber i Statsbygg.

Les mer på www.statsbygg.no/jobb.

Vi har prosjektledere/eiendomsforvaltere som jobber med ambassader og bygg i utlandet. Disse jobber typisk i seksjonen for Utenlandseiendommer, EU, som ligger under Eiendomsavdelingen.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Sommerjobber
Hvert år får 10-20 studenter muligheten til å ha Statsbygg som arbeidsplass gjennom sommeren. Vi tilbyr sommerjobber over hele landet, men de fleste i Oslo-området. Vi legger ut informasjon om våre sommerjobber i januar, med søknadsfrist i februar/mars.

Summer Internship
Statsbygg har et eget Summer Internship-program som gir studenter med ulik fagbakgrunn relevant arbeidserfaring. 

I bloggen fra tidligere summer interns finner du mye spennende informasjon om hva du kan få sjansen til å bli med på i Statsbygg: http://statsbygg-intern.blogspot.no/

Masteroppgave
Statsbygg er opptatt av forskning og utvikling, og ønsker å samarbeide med studenter om master- og diplomoppgaver innen våre satsingsområder.

Summer Internship Antall internships

Statsbygg har et eget Summer Internship-program som gir studenter med ulik fagbakgrunn mulighet for relevant arbeidserfaring.
Antall internships
30
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med Statsbygg

Bildegalleri

Filmer

Jobbmuligheter (68)
logo
Summer Internship
Statsbygg har et eget Summer Internship-program som gir studenter med ulik fagbakgrunn relevant arbeidserfaring. I bloggen fra tidligere summer interns finner du mye spennende informasjon om hva du kan få sjansen til å bli med på i Statsbygg: http://statsbygg-intern.blogspot.no/

Fakta om Statsbygg

Adresse

P.b. 8106 Dep
0032 Oslo