<  
>  

Jobbmuligheter som Lønn og personalmedarbeider

Stokke
Jobbmuligheter som Lønn og personalmedarbeider
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Lønn og personalmedarbeider. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Stokke.
Relaterte stillingsannonser - Lønn og personalmedarbeider
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Stokke
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Om Stokke

Stokke AS ble grunnlagt i Ålesund, på vestkysten av Norge, i 1932, og ledes i dag av administrerende direktør Tomas Settevik. Stokke® distribuerer premium barnemøbler og utstyr over hele verden innen markedssegmenter som barnestoler, barnevogner, bæreseler, hjemmetekstil og pleieutstyr.

Filosofi
Mer enn førti år etter lanseringen av Tripp Trapp® fortsetter Stokke-filosofien å basere seg på ett kjernekonsept; å designe produkter som er i barnets beste interesse. Alle våre produkter er designet for å stimulere barnets utvikling og styrke båndet mellom foreldre og barn. Fra våre høye, foreldrevendte barnevogner, til våre prisvinnende ergonomiske bæreseler og allsidige rekke av justerbare sitteløsninger, prioriterer Stokke® barnets behov fremfor alt annet.

Stokke® vet viktigheten av at barna har en følelse av tilknytning til sine kjære, og at de føler seg trygge og sikre. Det er derfor en “høyere er bedre” og “foreldrevendt” tilnærming brukes på så mange av våre produkter. Disse funksjonene fremmer bedre øyekontakt og interaksjon mellom foreldre og barn.

Eierskap
Stokke® ble etablert i den lille kystbyen Ålesund, Norge i 1932.

3 generasjoner av Stokke-familien eide og drev selskapet frem til begynnelsen av 2014. Selskapet eies i dag av NXMH, et investeringsselskap basert i Belgia, fullt eid av NXC i Sør-Korea. NXC er den største aksjonæren i NEXON Corporation.