Storm Group

Rekruttering / HR / Bemanning

Hos Storm Group sammarbeider vi om å skape gode kundeopplevelser samtidig som vi har det gøy. Vi elsker å se kundene i øyene og å skape e ramme rundt en positiv avgjørelse. Vi gjør våre team klare til å møte kundene i øyenhøyde. Vi bruker skreddersydde konsepter og teknologi til å fange verdien av kundesamtalene våre. De gode resultatene kommer av vårt enorme fokus på samholdog utvikling. Det er det som driver oss frem.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Storm Group

Arbeidsoppgaver:Helhets ansvar for all rekruttering av salgsleder og selgere innenfor Field Marketing i NorgeAdministrasjon og støtte for HR-oppgaver på landsbasisProsjektstøtte og oppfølging av nyansatte/ansatteAnsvarsområder:Håndtere rekrutteringsprosessene fra start til slutt.Søke etter kandidater via forskjellige kanaler, utforme og publisere engasjerende stillingsutlysninger, avtale og holde intervjuer.Være kreativ og oppsøkende til å finne nye og/eller utradisjonelle kanaler for utlysninger og å finne kandidaterIvareta onboarding-aktiviteter av nyansatte, samt generell administrasjonSystemoppdatering for nyansatte/ansatte og fortløpende endringerHovedansvar for opplæring av salgsledere til å gjøre egne rekrutteringerOm deg:Helst tidligere erfaring innen rekruttering, salg og/eller kundeserviceErfaring med å jobbe organisert og konstruktivtVant til å jobbe i høyt tempo og trives med mye variasjonKomfortabel med å jobbe mot budsjetter i en resultatbasert stillingPålitelig, ansvarsfull og initiativrikSelvgående med sterk gjennomføringsevneVære energisk, imøtekommende og motiverendeDu er kreativ, løsningsorientert og ser muligheter istedenfor problemerGenuint interessert i mennesker og å skape vekst av selskapet i fellesskapHa solide kunnskaper i MS-Office og generell god kjennskap til digitale og sosiale medierDu er strukturert i ditt arbeid, har en profesjonell holdning, samt er ydmyk og tålmodig.Du er utadvendt og en solid kommunikator, samt er en god relasjonsbygger som gir positivt inntrykk på de du møterFlytende, både muntlig og skriftlig, i norsk og engelsk er et krav!Vårt dynamiske arbeidsmiljø krever også at du er fleksibel og <> når tempoet er høyt! Stillingen vil inneha noe reising, samt krever noe fleksibilitet i henhold til arbeidstid. Nærmeste leder vil være Country Head Norway. Adresse: KARL JOHANS GATE 2,0154 Oslo
08.09.2019 Oslo
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Recruitment Manager

Filmer

Fakta om Storm Group

Adresse

Østergade 9, 1. sal., Aarhus C