Storm Group

Rekruttering / HR / Bemanning

Hos Storm Group sammarbeider vi om å skape gode kundeopplevelser samtidig som vi har det gøy. Vi elsker å se kundene i øyene og å skape e ramme rundt en positiv avgjørelse. Vi gjør våre team klare til å møte kundene i øyenhøyde. Vi bruker skreddersydde konsepter og teknologi til å fange verdien av kundesamtalene våre. De gode resultatene kommer av vårt enorme fokus på samholdog utvikling. Det er det som driver oss frem.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
30.06.2019
Oslo

Ledige stillinger hos Storm Group

Som Salgskonsulent vil du bli Storm Group's nøkkelperson i å strukturere og gjennomføre salg gjennom volumrekruttering i en av Nordens ledende virksomheter innen dialogsalg. Vi skaper effekt gjennom direkte dialog, og ved å tiltrekke de beste kandidatene sikrer vi de beste resultatene for våre kunder. Vi søker deg som har evnen til å jobbe målrettet og strukturert, og som kan ta ansvar og foreta intervjuer av våre aktuelle kandidater, samt drive et team til suksess.Vi tilbyr:Et innholdsrikt og spennende opplæringsløp på kun 12 uker, der du vil få tett oppfølging og god trening i salgsteknikk og salgspsykologi gjennom vårt kjente MMD -programGode utviklingsmuligheter - Etter kun 12 uker som Management Trainee vil du få muligheten til å bli manager ved ditt kontor og lede ditt eget salgsteamSamarbeid med dyktige mennesker med lang erfaring fra bransjenVarierende og spennende arbeidsdagEt ungt og energisk arbeidsmiljøTett oppfølging fra vår salgsdirektørKonkurransedyktige betingelserØnskede kvalifikasjoner:Interesse for salg, markedsføring, ledelse og rekrutteringTeambuilder: du må like å ta ansvar, motivere og engasjere teamet dittMotiveres av gode resultaterPositiv og imøtekommendeStrukturert og løsningsorientertPersonlige egenskaper:Evne til å påvirke og motivere, samt inneha gode samarbeidsevner.Initiativrik og selvgående.Evne til å gjennomføre.Strukturert og planlegger arbeidshverdagen din godtGodt humør.Høres dette ut som noe for deg?Du oppfordres til å sende inn din CV og søknad i dag. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende. Adresse: KARL JOHANS GATE 2,0154 Oslo,0154 Oslo,1604 Fredrikstad,4005 Stavanger,4608 Kristiansand S
30.06.2019 Oslo
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Recruitment Manager

Filmer

Fakta om Storm Group

Adresse

Østergade 9, 1. sal., Aarhus C