<  
>  

Jobbmuligheter som Øvrig - Øvrige / andre yrker

Sula kommune
Jobbmuligheter som Øvrig - Øvrige / andre yrker
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Øvrig - Øvrige / andre yrker. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Sula kommune.
Relaterte stillingsannonser - Øvrig - Øvrige / andre yrker
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Sula kommune
logo
Miljøterapeut helgestilling, natt Molværsvegen 11
Heimetenesta i Sula, avdeling Molværsvegen 11 har ledig ei fast helgestilling for miljøterapeut med arbeid 2 netter kvar 3 helg. Natt fredag til lørdag og lørdag til søndag med arbeidstid 21.45-08.15.  Stillinga kan passe godt for t.d. ein høgskule-student som kan tenke seg ei deltidsstilling.Molværsvegen 11 er eit bufellesskap for 8 bebuarar med samansette psykiske lidingar, og er pr. d. d. bemanna med 2 nattevakter. Stillinga er ledig frå 20.3.23, men kan starte før om ønskeleg. ArbeidsoppgåverArbeidet på natt består i hovedsak av tilsyn, og elles bistå bebuarane med praktisk og personleg bistand etter behov  i tillegg til  forefallande arbeid i avdelinga.Det er lagt opp til eit beredskapsarbeid med dei 2 andre bufellesskapa i nærheten om uførutsette hendingar skal oppstå. KvalifikasjonarVi søker etter ein miljøterapeut evt. student som kan tenke seg ei lita deltidsstilling.Erfaring frå arbeid med samansette vanskar, psykisk helse og utviklingshemming er ein fordel.Det krevas datakunnskapar og gode kunnskapar i norsk, både munnleg og skriftleg.Personlege eigenskaparForutan gode faglege kvalifikasjonar ser vi etter ein stabill og pliktoppfyllande person med god framferd. Du må vere ressurs og løysingsorientert, og ha evne til å arbeide både sjølvstendig og i team. Du må takle uførutsette hendingarPersonlege eigenskapar vert vektlagd.Krav om politiattestOppgje referanse.Vi tilbyrOpplæringLøn etter gjeldande tariff. Frå løna vert det trekt 2% til pensjonsordningVanlege kommunale tilsettingsvilkår. Ei stabil personalgruppe , god fagkompetanse og eit godt arbeidsmiljø. OpplæringKontaktinformasjonTorunn Veddeng, Einingsleiar, 95710262, torunn.veddeng@sula.kommune.noNøkkelinformasjon:Arbeidsgivar: Sula kommune Referansenr.: 4611587784 Stillingsprosent: 19,7% Fast Startdato: 20.03.2023 Søknadsfrist: 09.02.2023 Epost: torunn.veddeng@sula.kommune.no95710262
Frist 09.02.2023
Les mer
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos Sula kommune
Om Sula kommune
Sula er en øykommune på Sunnmøre i Møre og Romsdal. Sula kommune er omgitt av Ålesund, Giske, Hareid og Ørsta. Med sine 58 km² er Sula en av de minste kommunene i Møre og Romsdal, samtidig er den en av de mest folketette, 119 innbyggere per km². Nord for øya ligger Borgundfjorden og i sør Storfjorden. Øyas høyeste punkt er Tverrfjellet (776 moh). Omtrent halvparten av kommunens innbyggere bor i kommunesenteret Langevåg. Men også bygdene Mauseidvåg, Solavågen og Fiskerstrand er godt bebodd. Sula har siste åra opplevdt sterk befolkningsvekst, spesielt i nærområdene til Ålesund kommune. Sula kommune og Ålesund kommune utgjør i dag et sammenvokst bo og arbeidsområde med tilsammen 50 000 innbyggere. Kommunen var tidligere en viktig fiske- og jordbrukskommune. I dag er flere næringsveier godt representert, blant annet møbel, tekstil, skipskonstruksjon transport og fiskeforedlingsindustri. Befolkning 7 626 (2008)