Sunnaas sykehus HF

(Helsesektor / Omsorg)

Sunnaas sykehus HF er Norges største spesialsykehus innen fysikalsk medisin og rehabilitering. Sykehuset har hovedsakelig regionale, men også nasjonale oppgaver, og er et sykehus med universitetsfunksjoner. Sykehuset behandler pasienter med behov for rehabilitering etter ryggmargsskader, alvorlig hjerneskade, multitraume, brannskade og andre nevrologiske sykdommer. Sunnaas sykehus HF innbefatter kliniske avdelinger på Nesodden og på Aker helsearena i Oslo. Klinikken bruker storparten av sine ressurser til innlagte pasienter, men har også polikliniske tilbud og ambulante tjenester. Behandlingsprogrammene er akkreditert etter internasjonale standarder (CARF). Sykehuset har egen forskningsavdeling, innovasjonsenhet, kompetansesenter for sjeldne diagnoser (TRS) og lærings- og mestringssenter. Du kan lese mer om sykehuset på vår nettside.

Les mer om Sunnaas sykehus HF
Logg inn for å få full tilgang

Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

,,
Profesjonalitet, engasjement og glede

Jobbmuligheter i Sunnaas sykehus HF

Vi har en visjon om å være Norges ledende sykehus innen medisinsk rehabilitering. Sunnaas sykehus HF skal være "en vei videre" for våre pasienter. Hos oss møter du kollegaer som er profesjonelle, engasjerte og som viser arbeidsglede.

Vi tilbyr et utfordrende og godt fagmiljø, gode utviklingsmuligheter, opplæring og veiledning.

Les mer om jobbmuligheter i Sunnaas sykehus HF

Ledige stillinger hos Sunnaas sykehus HF

 • Den utlyste stillingen er for tiden knyttet opp til Avdeling for ryggmargsskade med enhet for barn og unge. Våre pasienter har komplekse rehabiliteringsbehov som medfører behov for oppfølging over lengre tid. Vi har pasienter i alle aldre, inkludert barn som har fått en akutt skade eller sykdom. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et bredt og engasjert tverrfaglig miljø. For å kunne møte pasientenes komplekse rehabiliteringsbehov, vil du som nyansatt delta i sykehusets kompetanseutviklingsprogram. Spisskompetansen i tverrfaglig rehabilitering som du tilegner deg, kan bli benyttet etter pasientenes behov på tvers av klinikkens avdelinger. Den som får tilbud om stillingen må legge fram politiattest etter Lov om helsepersonell § 20a (gjelder arbeid med barn og utviklingshemmede). Arbeidsoppgaver Kartlegge, planlegge, utføre og evaluere tilbudet til pasientene Benytte DIPS som dokumentasjonssystem Bidra til samarbeid i pasientenes tverrfaglige team Medansvar for det totale sykepleietilbudet til inneliggende pasienter Ansvarlig for egen fagutøvelse på alle plan iht gjeldende lover og regelverk Kvalifikasjoner Norsk autorisasjon som hjelpepleier/helsefagarbeider Det kreves gode kunnskaper i norsk, skriftlig og muntlig Det er en fordel, men ingen forutsetning med erfaring fra rehabilitering og avdelingens målgruppe. Utdanningsretning Hjelpepleie/omsorgspleieHelsefagUtdanningstittel: Hjelpepleier / helsefagarbeider Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Personlige egenskaper Vi søker etter deg som har gode samarbeidsevner, Er engasjert, profesjonell og opptatt av tverrfaglig samarbeid Vi ønsker deg som er opptatt av å jobbe kunnskapsbasert og ønsker å utvikle deg faglig både innen eget fag og tverrfaglig Er serviceinnstilt, pasientorientert, fleksibel og beslutningsdyktig Bidrar til et godt arbeidsmiljø Språk Norsk Vi tilbyr Lønn i samsvar med gjeldende overenskomst, samt 40% kveldstillegg og 70 kr pr time i helgetillegg Trivelig arbeidsmiljø Høyt faglig nivå Utfordrende og variert arbeid. Kompetanseutviklingsprogram / nyansattprogram Bedriftshelsetjeneste Gruppelivs- og ulykkesforsikring Arbeidssted: Bjørnemyrveien 11, 1453 Bjørnemyr Kontaktinfo: Kristine Eide Sørland, Avdelingsleder, 97734784 Nøkkelinformasjon: Annonsør: Sunnaas sykehus HF Ref. nr.: 3437084646 Stillingsbrøk: 100% Vikariat Startdato: 29.05.2017 Sluttdato: 31.12.2018 Antall stillinger: 1 For elektronisk søknadsskjema: [Klikk her] Adresse: 1453 BJØRNEMYR
  28.05.2017 Nesodden
 • Den ledige stillingen er for tiden organisert under avdeling for multitraume, nevrologi og brannskade (MNB) . Målgruppene til MNB har komplekse rehabiliteringsbehov som medfører behov for oppfølging over lengre tid. For å kunne møte pasientenes behov, vil du som nyansatt delta i sykehusets kompetanseutviklingsprogram. Spisskompetansen i tverrfaglig rehabilitering som du tilegner deg, kan bli benyttet etter pasientenes behov på tvers av klinikkens avdelinger. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et bredt og engasjert tverrfaglig miljø. Den utlyste stillingen er et vikariat med mulighet for forlengelse/fast stilling. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse, vennligst oppgi i søknaden når du kan tiltre. Søknader vil bli vurdert fortløpende. Attester og vitnemål tas med til intervju. Det er kort vei fra sykehuset til boligområder med butikker, barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Det er ca 40 minutters reise fra Aker brygge, Oslo, med offentlig transport. Med båt fra Lysaker tar reisen ca 20 minutter. Den som får tilbud om stilling må legge frem politiattest etter Lov om helsepersonell § 20a (gjelder arbeid med barn og utviklingshemmede). Arbeidsoppgaver Kartlegge, planlegge, utføre og evaluere tilbudet til pasientene Det jobbes med pasientene individuelt og i gruppe Benytte DIPS som dokumentasjonssystem Bidra til samarbeid i pasientenes tverrfaglige team Medansvar for det totale sykepleiefaglige tilbudet til inneliggende pasienter Ansvarlig for egen fagutøvelse på alle plan iht gjeldende lover og regelverk Kvalifikasjoner Norsk autorisasjon som sykepleier Det er en fordel, men ikke en forutsetning med erfaring fra rehabilitering Det er ønskelig med erfaring og /eller videreutdanning innen rus og psykisk helsearbeid Må beherske norsk godt, både skriftlig og muntlig Vi ønsker også nyutdannede velkommen til å søke Utdanningsretning SykepleieSpesialsykepleieUtdanningstittel: Sykepleier Utdanningsnivå Høyskole / Universitet, Diplom- / BachelorgradHøyskole / Universitet Personlige egenskaper Ansvarsbevisst Strukturert Pasientorientert Gode kommunikasjon- og samarbeidsevner Evnen til å arbeide målrettet med arbeidsoppgaver Trives med å jobbe i et tverrfaglig team Bidra til et godt arbeidsmiljø Må trives i et aktivt og travelt miljø Språk Norsk Vi tilbyr Høyt faglig nivå En arbeidsplass som er en inkluderende arbeidsliv(IA)-bedrift Todelt turnus og jobb hver 3. helg Faglig og personlig utvikling Bedriftshelsetjeneste Sykepleiefaglig veiledning Medarbeidersamtaler Opplæring Utfordrende og variert arbeid Meget gunstig offentlig tjenestepensjon i KLP Gruppelivs- og fritidsulykkesforsikring Arbeidssted: 1450 Nesoddtangen Kontaktinfo: Marianne Marki, Avdelingsleder, 94792675 Nøkkelinformasjon: Annonsør: Sunnaas sykehus HF Ref. nr.: 3444520840 Stillingsbrøk: 100% Vikariat Startdato: 29.05.2017 Sluttdato: 26.11.2017 Antall stillinger: 1 For elektronisk søknadsskjema: [Klikk her] Adresse: 1453 BJØRNEMYR
  28.05.2017 Nesodden

Rekrutteringskalender

 • MAI 28
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Adresse

Sunnaas sykehus HF
Bjørnemyrveien 11
1450 Nesoddtangen