<  
>  

Summer Internship

Som Summer Intern i Swedbank får du ta del i et vidt spekter av selskapets aktiviteter med utgangspunkt i avdelingen for aksjeanalyse
Stillingstype
Antall interns
4
Sted
Bransje
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Om internshipet

Som Summer Intern i Swedbank får du ta del i et vidt spekter av selskapets aktiviteter med utgangspunkt i avdelingen for aksjeanalyse. Vi stiller mange av de samme kravene til våre interns som til våre traineer, og programmet gir en fin mulighet til å anskaffe seg relevant arbeidserfaring. Et Internship passer godt for studenter som har ett til to år igjen av høyere utdannelse. Vi tar inn inntil fire Summer Interns hver sommer. Internshipet varer i åtte til ti uker med to ukers ferie halvveis.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Swedbank
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Les mer om muligheter hos Swedbank
logo
Traineeprogrammet
Traineeprogrammet gir deg muligheten til å få et unikt og helhetlig bilde av Swedbank som selskap og hvordan vi jobber på tvers av avdelinger og landegrenser. Som trainee får du muligheten til å se kapitalmarkedet fra flere avdelinger i starten av din karriere. Dette gir en unik helhetlig forståelse av de ulike sidene av kapitalmarkedet samtidig som du får muligheten til å finne ut hvor du vil fortsette din karriere. Du får tidlig mye ansvar og vil være i tett dialog med selskaper og investorer. Swedbank Norge har tilbudt traineeprogrammer for nyutdannede siden 2000. Om programmet Traineeprogrammet har en varighet på to år og gir et godt grunnlag for en videre karriere i et av Norges ledende finansmiljøer. Vårt traineeprogram er bygget på tre hjørnestener: Faglig kompetanse Nettverksbygging Personlig utvikling Swedbank tilbyr to ulike traineeprogrammer: Investment Banking og Konserntrainee. På et overordnet nivå består traineeprogrammet av to deler: En generell del med coaching, mentorordning og seminarer, og en faglig del med en miks av faglig opplæring og forretningsrelaterte oppdrag. Swedbank tilbyr to ulike traineeprogrammer: Investment Banking og Konserntrainee. Som trainee på Investment Banking starter du i avdelingen for aksjeanalyse. Som Konserntrainee starter du på vår Large Corporates avdeling. Her vil du være det første året av programmet. Andre året vil du tilbringe innen en av våre andre avdelinger. Innen Investment Banking kan du gå videre innen Corporate Finance eller Markets. Som Konserntrainee har du mulighet til å tiltre i de fleste av bankens avdelinger, inkludert Investment Banking. Det er også muligheter for internasjonal utveksling ved en av våre filialer eller på vårt hovedkontor i Stockholm. Vi tilbyr store personlige utviklingsmuligheter, en bratt lærekurve i et dynamisk og sterkt faglig miljø, med gode lønnsbetingelser.
Om Swedbank

Swedbank har sine røtter i den svenske sparebankbevegelsen, med historie tilbake til 1820. Sparebankene ble grunnlagt med det formål å bidra til økt velstand og en tryggere tilværelse gjennom økonomisk planlegging. Swedbanks virksomhet er fortsatt basert på det samme utgangspunktet: Vi skal fremme en sunn og bærekraftig økonomi for folk flest. Dette innebærer en balansert økonomi som er sunn både for den enkelte og for samfunnet i sin helhet.

Swedbank er en full-service bank for såvel privatkunder som for bedriftskunder på hjemmemarkedene Sverige, Estland, Latvia og Litauen. Forretningsvirksomheten er først og fremst innrettet mot privatpersoner samt små og mellomstore bedrifter. Vi tror på en tradisjonell bankmodell der nære kunderelasjoner og rådgivning står i sentrum. Vi fokuserer på kundenes behov, ikke på produktene våre.

Swedbank er Sveriges største bank når det gjelder antall kunder, og vi har en ledende posisjon i våre øvrige hjemmemarked som er Estland, Latvia og Litauen.