<  
>  

Telaris PCS

Konsulenttjenester: IT, IT: Hardware / Software

Telaris er en skytjeneste som digitaliserer og effektiviserer bedrifter. Telaris er utviklet sammen med norsk industri, næringsliv og offentlig sektor. Telaris er et økosystem som omhandler alt fra IT-drift, software, oppdateringer og support. Telaris sørger blant annet for effektiv produksjon, enklere dokumentasjon og raskere gjennomløpshastighet.

Telaris PCS AS leverer prosess- og ERP-systemer til norske bedrifter, både store og små. Vi er eid av våre gründere og har et potensiale og ambisjoner om å vokse videre også ut over landets grenser. Våre hovedprodukter er prosess- og oppfølgingssystemer til maritim og offshore industri, og ERP-systemer for kjøp og salg av varer til SMB-bedrifter.

Vårt fokus er på brukervennlige løsninger levert i nettskyen med formål å gi kunden bedre innsikt og bedre kontroll over sine prosesser. Telaris PCS bygges og leveres sammen med våre kunder av vårt team i Kristiansand!

Fakta om Telaris PCS
Hovedkontor
Kristiansand
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2014
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Telaris PCS

Org. nr: - Stillingsident: 4428601084 Presentasjon av stillingen: Telaris er i vekst og søker nye selgere for å styrke salgsteamet.
03.10.2021 Kristiansand
Org. nr: - Stillingsident: 4428600292 Presentasjon av stillingen:Telaris er i stor vekst og søker nå etter deg som brenner for
03.10.2021 Kristiansand
Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig leder

Filmer

Bli kjent med Telaris sine løsninger
Se hvordan Nymo bruker Telaris

Fakta om Telaris PCS

Adresse

Vestre Strandgate 27
4611 Kristiansand