<  
>  

Telenorbutikken AS

Varehandel / Dagligvare / Butikk, Salg / Markedsføring

Telenorbutikken AS er etablert som et heleid datterselskap av Telenor Norge AS. Selskapet vil fungere som kjedekontor for Telenorbutikkene. Telenorbutikken vil være franchisedrevet.

De nye butikkene vil gjøre Telenor enda mer tilgjengelig. Butikkene skal invitere til lek og testing av nye modeller, samt gi info om Telenors ulike tjenester. Telenorbutikken skal være et naturlig sted å søke råd om mobiltelefoner, utstyr, tjenester og abonnement hos kompetente butikkansatte, sier Moen, som er leder for mobil i Telenor Norge.

Telenorbutikkenes mål er å gi kundene som skal kjøpe seg smarttelefon eller nettbrett gode tilbud og informasjon om bruk og tjenester.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Vil du drive egen butikk med ett av Norges sterkeste merkenavn i ryggen?

Franchise
  • Telenorbutikken AS, er et selskap som er 100% eid av Telenor Norge, og er franchisegiver til Telenors nye spennende butikkkonsept,

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer