<  
>  

Telenorbutikken AS

Salg / Markedsføring, Varehandel / Dagligvare / Butikk

Telenorbutikken AS er etablert som et heleid datterselskap av Telenor Norge AS. Selskapet vil fungere som kjedekontor for Telenorbutikkene. Telenorbutikken vil være franchisedrevet.

De nye butikkene vil gjøre Telenor enda mer tilgjengelig. Butikkene skal invitere til lek og testing av nye modeller, samt gi info om Telenors ulike tjenester. Telenorbutikken skal være et naturlig sted å søke råd om mobiltelefoner, utstyr, tjenester og abonnement hos kompetente butikkansatte, sier Moen, som er leder for mobil i Telenor Norge.

Telenorbutikkenes mål er å gi kundene som skal kjøpe seg smarttelefon eller nettbrett gode tilbud og informasjon om bruk og tjenester.

Fakta om Telenorbutikken AS
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Vil du drive egen butikk med ett av Norges sterkeste merkenavn i ryggen?

Franchise
  • Telenorbutikken AS, er et selskap som er 100% eid av Telenor Norge, og er franchisegiver til Telenors nye spennende butikkkonsept,

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Jobbmuligheter (5)
logo
Vil du drive egen butikk med ett av Norges sterkeste merkenavn i ryggen?
Telenorbutikken AS, er et selskap som er 100% eid av Telenor Norge, og er franchisegiver til Telenors nye spennende butikkkonsept, som har blitt rullet ut over hele landet siden våren 2014. Som franchisetaker vil du ha hovedansvaret for den daglige driften av egen butikk. Dette innebærer viktige områder som blant annet salg i butikk, personalledelse, vareeksponering, samt å holde butikken i topp stand til enhver tid. Dette gjelder først og fremst Telenorbutikken på Amfi Roseby i Molde, men vi er også muligens på jakt etter dyktige butikkdrivere i Oslo-området. Det skal være gøy å jobbe med Telenorbutikkene! Ambisjonen er å skape en egen kultur og identitet preget av retail- og franchisekunnskap, kremmerskap, korte beslutningsveier, handlingskraft, mye humor, glede, entusiasme og konkurranse. Samtidig er det viktig at du vil føle stolthet og tilhørighet til Telenor. Du vil være en del av et stort konsern og få jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer. Er du sulten på nye utfordringer innen salg og vil være med på Telenors nye kanalsatsning mot privatmarkedet? Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom Semac AS.   Arbeidsoppgaver Nå økonomiske målsetninger for butikken Øke butikkenes salg, samt resultatmargin Implementere rutiner for butikkdrift og følge disse Forbedre kvaliteten på butikkens medarbeidere Sikre gode relasjoner innad i konstellasjonen Kvalifikasjoner Salgserfaring Butikk- og ledererfaring vektes positivt Teknisk interesse er også en fordel Personlige egenskaper Du identifiserer og utnytter kommersielle muligheter; har en sterk positiv effekt på forretningsmessig utvikling og fortjeneste Du etterlever organisasjonens regler og prosedyrer; utfører planer med engasjement og utholdenhet; oppnår kvalitetsmessig gode resultater Du utvikler mennesker gjennom delegering; ansvarliggjøring og veiledning; fremmer karriere- og selvutvikling Du samarbeider godt med andre; deler kunnskap, erfaring og informasjon, støtter andre for å nå teamets mål Du fokuserer på bunnlinjen; identifiserer potensiell risiko og overvåker finansielle konsekvenser av egen aktivitet Vi tilbyr Du får muligheten til å eie og drive din egen butikk under en av Norges sterkeste merkenavn Du vil få tilgang til et spennede konsept som gir lønnsomhet for butikkene dine Vi gir deg full støtte fra kjedekontor i forbindelse med etablering og drift Du vil få grundig, individuell opplæring i butikkonsept og driftsrutiner Vi vil gi deg muligheten til å utvikle din egen arbeidsplass, innen en bransje du har interesse for