<  
>  

Tietoevry

Digitale tjenester / E-handel, IKT / Telekom, IT: Hardware / Software

Tietoevry skaper meningsfull teknologi som bidrar til å gjøre verden bedre. Vi er et ledende teknologiselskap med en solid nordisk arv og global kapasitet. Basert på våre kjerneverdier åpenhet, troverdighet og mangfold, jobber vi sammen med våre kunder for å utvikle digitale fremtider hvor virksomheter, samfunn og mennesker kan vokse.

Våre 24 000 eksperter globalt er spesialisert innen sky, data og programvare, og betjener tusenvis av kunder innen næringsliv og offentlig sektor i mer enn 90 land. Tietoevrys årlige omsetning er på rundt 3 MRD Euro og selskapet er børsnotert på NASDAQ i Helsinki og Stockholm, i tillegg til Oslo Børs.

 

Fakta om Tietoevry
Hovedkontor
Oslo (Fornebu)
Antall ansatte
10000+
Etablert år
1968
Se alle fakta
Jobbmuligheter i Tietoevry
Jobbmuligheter i Tietoevry

Som en erfaren medarbeider i Tietoevry, vil du få muligheten til å videreutvikle deg, nesten uansett tidligere bakgrunn. 

Tietoevry har en egen karrieremodell slik at du enkelt sammen med din nærmeste leder kan skreddersy ditt karriereløp uansett hvor du ønsker å gå. Du vil ha muligheten til å jobbe og videreutvikle deg sammen med andre faglig dyktige kollegaer. Vi arrangerer også egne fagdager med egne nettverk.

Tietoevry Academy er Tietoevrys eget kompetansesenter. Her vil du kunne skreddersy ditt eget kurs- og sertifiseringsløp. Vi arrangerer egne modulbaserte lederutviklingsprogram for alle ledere i selskapet. Kurstilbudet i Academy tilpasses kontinuerlig nye trender, ny teknologi og kundekrav, for å sikre høy kvalitet på leveranser. Du er derfor alltid garantert siste faglig oppdatering. 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Hvem ser vi etter?
De nyutdannede hos Tietoevry har ulik bakgrunn,men felles for dem alle er at de har høyere utdannelse med gode karakterer. Som person bør du være nysgjerrig, like utfordringer og ha fokus på innovative løsninger. Har du i tilegg noe du brenner for eller du har vært en bidragsyter i ditt studiemiljø, synes vi dette er positivt.

Kickstart for nyansatte
Alle våre nyansatte blir godt tatt hånd om.Vi arrangerer egne introduksjonsprogram for alle nyansatte i selskapet. Her får man innblikk i konsernet som helhet, samt en velkomstpakke med informasjon og praktisk utstyr.

Bachelor/Masteroppgave
Ønsker du å skrive din Bachelor/Masteroppgave tilknyttet et prosjekt i Tietoevry er vi åpne for dette. Send oss en henvendelse , så vil vi ta den inn til vurdering.

Lærlinger
Lærlingeordningen er en del av det norske utdanningssystemet. Tietoevry er en stor lærebedrift og vi har til enhver tid  lærlinger i ulike avdelinger. Vi ønsker å gi våre lærlinger fagopplæring av høy faglig og teoretisk standard,som vil komme til nytte i videre karrierevalg. Dersom du ønsker å søke om lærlingplass i Tietoevry, skjer dette gjennom Vigo.no.

Trainee

Tietoevry Graduate Program 2023

Kickstart karrieren din med Tietoevry Graduate Program!
Antall traineer
Ikke spesifisert
Sted
Oslo

Lærlingordninger

Lærlinger

Antall lærlinger
30
Sted
Norge

Bli kjent med Tietoevry!

Vi har gjort det til vårt oppdrag å gjøre verden til et bedre sted

Hold deg oppdatert på karrieremuligheter

Hold deg oppdatert med Friends @Tietoevry

Hold deg oppdatert på ledige stillinger og arrangementer i Norge. Friends @ Tietoevry er det nettverket du bør bli en del av. Skreddersy dine interesser og motta spennende oppdateringer som setter deg ett steg nærmere en karriere hos oss.

Registrer deg i dag: https://tinyurl.com/ypphp343

Vis mer
Ansattgoder
Firmahytte / firmaleilighet
Gode pensjonsordninger
Hjemmekontor / Fleksibelt arbeidssted
Fleksibel arbeidstid
Bedriftsidrettslag
Firmaturer og sosiale arrangementer
Kantineordning
Bedriftshelsetjeneste
Hos oss får du
gode utviklingsmuligheter
en fleksibel jobb
en mangfoldig arbeidsplass med takhøyde
sosiale og faglige grupper
mange valg av karriereveier og roller
tilgang på de aller siste teknologiene og verktøyene
bygge morgendagens IT-løsninger
oppdatere deg faglig og profesjonelt
en sunn balanse mellom arbeid og privatliv
de mest spennende og utfordrende prosjektene
et eget nettverk for kvinner
et sterkt fagmiljø som vil gi deg utfordringer og kunnskap
nær kontakt med kunder og andre enheter i TietoEVRY
individuell oppfølging med tilpasset utviklingsplan
Bildegalleri

Kontaktperson

Employer Brand Lead Norway

Videopresentasjon av virksomheten

Filmer

Tietoevry Transform
Tietoevry Banking
Tietoevry Sustainability 2023 Strategy
Jobbmuligheter (61)
logo
Tietoevry Graduate Program 2023
Som nyutdannet i Tietoevry får du bransjens kanskje beste mulighet til å bygge karriere i et av Nordens ledende teknologiselskap. Tietoevry Graduate Program kombinerer dyp innsikt med praktisk trening og internasjonal nettverksbygging. - Vi vet at nyutdannete kandidater er opptatt av hvor de kan få den beste starten på karrieren, sier Therese Skjold Jensen i Tietoevry HR. Gode introduksjonsprogrammer er en viktig faktor for å få gode kandidater til å bli værende i selskapet. Alle nyutdannete kandidater vi ansetter får bli med på graduate-programmet. Tietoevry Graduate Program er utformet for nyutdannete kandidater som ønsker å utvikle seg til neste generasjon teknologieksperter og ledere. Du blir med på et ni-måneders opplæringsprogram, deltar på networking-events i Riga, Oslo og Stockholm, og utvikler deg gjennom programmet til konsulent eller ekspert innen ditt forretningsområde. Som del av vårt team blir du med i et fellesskap av høyt motiverte og engasjerte kolleger som brenner for smart digital teknologi!
logo
Lærlinger
Tietoevry tar hvert år inn 30 lærlinger innen IT drift og IT utvikling på ulike lokasjoner i Norge.Lærlingeordningen er en del av det norske utdanningssystemet. Tietoevry er en stor lærebedrift og vi har til enhver tid lærlinger i ulike avdelinger. Vi ønsker å gi våre lærlinger fagopplæring av høy faglig og teoretisk standard, som vil komme til nytte i videre karrierevalg. Dersom du ønsker å søke om lærlingplass i Tietoevry kan du sende søknad via utlysning på Finn.no eller Karrierestart. Vi åpner søknadsprosessen i desember for påfølgende år.

Fakta om Tietoevry

Adresse

Snarøyveien 30 A
P.O.Box 4
NO-1330 Fornebu