<  
>  

Lærlinger

Stillingstype
Antall lærlinger
30
Sted
Utdanningsnivå
Yrkesskole / videregående skole
Om lærlingordningen

Tietoevry tar hvert år inn 30 lærlinger innen IT drift og IT utvikling på ulike lokasjoner i Norge.

Lærlingeordningen er en del av det norske utdanningssystemet. Tietoevry er en stor lærebedrift og vi har til enhver tid lærlinger i ulike avdelinger. Vi ønsker å gi våre lærlinger fagopplæring av høy faglig og teoretisk standard, som vil komme til nytte i videre karrierevalg.

Dersom du ønsker å søke om lærlingplass i Tietoevry kan du sende søknad via utlysning på Finn.no eller Karrierestart.
Vi åpner søknadsprosessen i desember for påfølgende år.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos TietoEVRY
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Employer Brand Manager
Les mer om muligheter hos TietoEVRY
logo
Tietoevry Graduate Program 2023
Som nyutdannet i Tietoevry får du bransjens kanskje beste mulighet til å bygge karriere i et av Nordens ledende teknologiselskap. Tietoevry Graduate Program kombinerer dyp innsikt med praktisk trening og internasjonal nettverksbygging. - Vi vet at nyutdannete kandidater er opptatt av hvor de kan få den beste starten på karrieren, sier Therese Skjold Jensen i Tietoevry HR. Gode introduksjonsprogrammer er en viktig faktor for å få gode kandidater til å bli værende i selskapet. Alle nyutdannete kandidater vi ansetter får bli med på graduate-programmet. Tietoevry Graduate Program er utformet for nyutdannete kandidater som ønsker å utvikle seg til neste generasjon teknologieksperter og ledere. Du blir med på et ni-måneders opplæringsprogram, deltar på networking-events i Riga, Oslo og Stockholm, og utvikler deg gjennom programmet til konsulent eller ekspert innen ditt forretningsområde. Som del av vårt team blir du med i et fellesskap av høyt motiverte og engasjerte kolleger som brenner for smart digital teknologi!
Om Tietoevry

Tietoevry skaper meningsfull teknologi som bidrar til å gjøre verden bedre. Vi er et ledende teknologiselskap med en solid nordisk arv og global kapasitet. Basert på våre kjerneverdier åpenhet, troverdighet og mangfold, jobber vi sammen med våre kunder for å utvikle digitale fremtider hvor virksomheter, samfunn og mennesker kan vokse.

Våre 24 000 eksperter globalt er spesialisert innen sky, data og programvare, og betjener tusenvis av kunder innen næringsliv og offentlig sektor i mer enn 90 land. Tietoevrys årlige omsetning er på rundt 3 MRD Euro og selskapet er børsnotert på NASDAQ i Helsinki og Stockholm, i tillegg til Oslo Børs.