Tolletaten

(Statlig / Offentlig / Kommunal sektor)

Tolletaten beskytter samfunnet og sikrer staten inntekter. Etaten har to hovedoppgaver. Den ene er å innkreve avgifter og toll til finasiering av velferdssamfunnet. Økonomisk kontroll og bekjempelse av kriminalitet hører til denne oppgaven. Den andre hovedoppgaven er å bruke vår unike førstelinjeposisjon på grensen til å beskytte samfunnet mot ulovlig inn- og utførsel av varer.

Tolletaten er en organisert i et sentralt direktorat og en lokalforvaltning bestående av seks tollregioner. Vi rapporterer til Finansdepartementet.

Antall ansatte

Ca. 2000

Les mer om Tolletaten

Jobbmuligheter i Tolletaten

Tollvesenet - din nye arbeidsplass?

Hos oss får du mulighet til å kombinere ditt fagfelt med spennende samfunnsoppgaver. Du kan blant annet jobbe som:

 • toller (vi tilbyr lønn under utdanning)
 • jurist
 • økonom
 • samfunnsviter
 • informasjonsteknolog
 • naturviter   

Varierte oppgaver

Vi har varierte oppgaver og trenger både deg som er nyutdannet og deg som har mye erfaring. Kanskje ønsker du å jobbe med etterretningsarbeid, bekjempelse av grensekriminalitet eller svart økonomi? Eller hva med å få internasjonal erfaring? Hos oss kan du også påvirke og utvikle lov og regelverk innenfor etatens arbeidsområder.

Samarbeid og ansvar

Som ansatt hos oss vil du komme i kontakt med mange ulike brukergrupper, fra privatpersoner til multinasjonale selskaper. Gjennom samarbeid med dyktige kollegaer får du satt din kompetanse ut i praksis. Viser du stor interesse og oppnår gode resultater, vil du raskt oppleve å få mye ansvar innen ditt arbeidsområde.  

Både direktoratet og regionene trenger ansatte med riktig kompetanse i forhold til etatens utfordringer og oppgaver. Et godt arbeidsmiljø og en dynamisk organisasjonskultur er nødvendig for å oppnå resultater og for å skape et godt omdømme for etaten. Vi trenger medarbeidere innen områder som IT, HR og virksomhetsstyring. Vi trenger dyktige økonomer, jurister og samfunnsvitere og vi trenger både deg som er nyutdannet og deg som har mye erfaring.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Som nyutdannet hos oss får du gjennom samarbeid med dyktige kollegaer erfaring i hvordan din teoretiske kompetanse kan omgjøres til praksis. Deg som viser stor interesse for arbeidet og oppnår gode resultater vil raskt oppleve å få mye ansvar innenfor eget fagområde.

Les mer om jobbmuligheter i Tolletaten

Ledige stillinger hos Tolletaten

 • for Tollregion Øst-Norge.Vi ser etter en handlekraftig og utviklingsorientert leder med evne til å motivere ledere og medarbeidere.Stillingen er midlertidig i 2 år, med mulighet for fast stilling. Tolletaten er inne i en spennende utvikling og gjennomførerfor tiden flere utviklings- og endringsprosesser.Som toppleder i Tolletaten skal du oppnå resultater sammen med andre gjennom å sette retning, skape oppslutning ommål og gjennomføre nødvendige endringer.Vi søker deg som motiveres av vårt samfunnsoppdrag som samfunnsbeskyttende og tilretteleggende grenseetat.Du ønsker å bidra til utvikling, effektivisering og gode resultater for Tolletaten.Les mer om stillingen på toll.no/jobbDu kan også kontakte tolldirektør Eivind Kloster-Jensen på telefon 92047169.Søknadsfristen er 05.03.2017 Medium: Aftenposten Annonsert: 19.02.2017 Adresse: 1601 FREDRIKSTAD
  05.03.2017

Rekrutteringskalender

 • MAR 05
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om Tolletaten

Adresse

Schweigaards gate 15'
Pb. 8122 Dep
0032 Oslo