Tolletaten

(Statlig / Offentlig / Kommunal sektor)

Tolletaten beskytter samfunnet og sikrer staten inntekter. Etaten har to hovedoppgaver. Den ene er å innkreve avgifter og toll til finasiering av velferdssamfunnet. Økonomisk kontroll og bekjempelse av kriminalitet hører til denne oppgaven. Den andre hovedoppgaven er å bruke vår unike førstelinjeposisjon på grensen til å beskytte samfunnet mot ulovlig inn- og utførsel av varer.

Tolletaten er en organisert i et sentralt direktorat og en lokalforvaltning bestående av seks tollregioner. Vi rapporterer til Finansdepartementet.

Antall ansatte

Ca. 2000

Les mer om Tolletaten

Jobbmuligheter i Tolletaten

Tollvesenet - din nye arbeidsplass?

Hos oss får du mulighet til å kombinere ditt fagfelt med spennende samfunnsoppgaver. Du kan blant annet jobbe som:

  • toller (vi tilbyr lønn under utdanning)
  • jurist
  • økonom
  • samfunnsviter
  • informasjonsteknolog
  • naturviter   

Varierte oppgaver

Vi har varierte oppgaver og trenger både deg som er nyutdannet og deg som har mye erfaring. Kanskje ønsker du å jobbe med etterretningsarbeid, bekjempelse av grensekriminalitet eller svart økonomi? Eller hva med å få internasjonal erfaring? Hos oss kan du også påvirke og utvikle lov og regelverk innenfor etatens arbeidsområder.

Samarbeid og ansvar

Som ansatt hos oss vil du komme i kontakt med mange ulike brukergrupper, fra privatpersoner til multinasjonale selskaper. Gjennom samarbeid med dyktige kollegaer får du satt din kompetanse ut i praksis. Viser du stor interesse og oppnår gode resultater, vil du raskt oppleve å få mye ansvar innen ditt arbeidsområde.  

Både direktoratet og regionene trenger ansatte med riktig kompetanse i forhold til etatens utfordringer og oppgaver. Et godt arbeidsmiljø og en dynamisk organisasjonskultur er nødvendig for å oppnå resultater og for å skape et godt omdømme for etaten. Vi trenger medarbeidere innen områder som IT, HR og virksomhetsstyring. Vi trenger dyktige økonomer, jurister og samfunnsvitere og vi trenger både deg som er nyutdannet og deg som har mye erfaring.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Som nyutdannet hos oss får du gjennom samarbeid med dyktige kollegaer erfaring i hvordan din teoretiske kompetanse kan omgjøres til praksis. Deg som viser stor interesse for arbeidet og oppnår gode resultater vil raskt oppleve å få mye ansvar innenfor eget fagområde.

Les mer om jobbmuligheter i Tolletaten

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Viktigheten av gode bilder og eventuelt film!

Vi anbefaler at du laster opp bilder av virksomheten og eventuelt av produktene / tjenestene dere tilbyr. Legg gjerne også til bildebeskrivelser. Bildene vises i stillingsannonser og andre steder hvor dere presenteres.


Vår partner Kubrix Film & Foto er spesialisert innen bedriftsfoto og film for rekruttering og employer branding

Bedrifter som er medlemmer hos KarriereStart.no får gratis konsultasjon, samt halv pris på første oppdrag. Les mer på kubrix.no eller kontakt oss.

Fakta om Tolletaten

Adresse

Schweigaards gate 15'
Pb. 8122 Dep
0032 Oslo