Tolletaten

(Statlig / Offentlig / Kommunal sektor)

Ønsker du å gjøre en god jobb for samfunnet og å bidra til fellesskapet? Da er det kanskje nettopp deg vi ser etter.

Tolletaten beskytter samfunnet og sikrer staten inntekter. Etaten har to hovedoppgaver. Den ene er å innkreve avgifter og toll til finasiering av velferdssamfunnet. Økonomisk kontroll og bekjempelse av kriminalitet hører til denne oppgaven. Den andre hovedoppgaven er å bruke vår unike førstelinjeposisjon på grensen til å beskytte samfunnet mot ulovlig inn- og utførsel av varer.

Tolletaten er en organisert i et sentralt direktorat og en lokalforvaltning bestående av seks tollregioner. Vi rapporterer til Finansdepartementet.

 

Les mer om Tolletaten
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:07.10.2018
Arbeidssted :Oslo
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:07.10.2018
Arbeidssted :Oslo

Ledige stillinger hos Tolletaten

Trives du med analysearbeid? Da er du kanskje vår nye kollega.   Tollaboratoriet er en av to seksjoner i Tolldirektoratets kontrollavdeling. Vi utfører analyser av narkotika, drivstoff, høyavgiftsvarer, næringsmidler og andre varer på oppdrag fra tollregionene i Norge. Laboratoriet er godt utstyrt for kromatografiske analyser (GC-MS, GC-FID, HPLC) samt utstyr for en rekke andre teknikker (FTIR, Kjeldahl, Raman). Tollaboratoriets oppgaver spenner fra rene rutineanalyser til forskningspregede oppgaver.  Tollaboratoriet er akkreditert ihht ISO 17025.   Vi søker etter to ingeniører i henholdsvis 8 måneder og 2 års vikariat, med mulighet for forlengelse eller fast ansettelse. Som ansatt ved Tollaboratoriet vil du delta i det daglige analysearbeidet, utvikle metoder, være faglig rådgiver og brukerstøtte. Du vil arbeide tett mot laboratoriets kunder og dine kolleger.    Arbeidsoppgaver  mottak, registrering og retur av prøver  prøveopparbeiding og analyse av prøver (f.eks. FTIR, Raman, GC-MS og GC-FID)  forefallende laboratoriearbeid  instrumentansvar    Kvalifikasjoner:  utdannelse i kjemi, fortrinnsvis analytisk kjemi på minimum bachelor-nivå  erfaring med kromatografi og spektroskopiske metoder  kjennskap til LIMS-systemer  kjennskap til kvalitetssikring/ISO 17025  god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne  Nyutdannede oppfordres til å søke.    Vi ser etter deg som er:   kvalitetsbevisst og systematisk  effektiv  selvstendig  positiv og fleksibel    Vi tilbyr:  en spennende jobb i et trivelig arbeidsmiljø  utfordrende arbeidsoppgaver  gode muligheter for faglig utvikling  lønn som avdelingsingeniør eller overingeniør iht. statens lønnsregulativ 430 000 – 500 000. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.   fleksitidsordning og sentral beliggenhet i nyoppussede lokaler på Helsfyr  gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger i Statens pensjonskasse     Vi benytter SEMAC bakgrunnssjekk på aktuelle kandidater.   Du som skal tilsettes, må kunne sikkerhetsklareres for graden hemmelig.     I Tolletaten er vi opptatt av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. Vi tilrettelegger ved behov. Tolletaten er en IA-bedrift.
07.10.2018 Oslo

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rådgiver Tolldirektoratet

Filmer

Vil du blir en samfunnsbeskytter? Tolletaten søker aspiranter!

Fakta om Tolletaten

Adresse

Schweigaards gate 15'
Pb. 8122 Dep
0032 Oslo