<  
>  

Skreddersydd traineeprogram

Stillingstype
Antall traineer
1
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Erfaringsnivå
0-1 år arbeidserfaring
Skreddersydd traineeprogram

Total E&P Norge lager et individuelt løp for hver trainee. Hensikten er å la hver enkelt bli kjent med selskapet og industrien – og samtidig forberede dem på fremtidige oppgaver i selskapet.  

Traineeperioden strekker seg fra 18 til 24 måneder, hvor hver trainee får opparbeide seg en bred forståelse av flere ulike områder av virksomheten, samtidig som de bygger seg et nettverk.

Alle som er trainee deltar i prosjekter og bidrar i arbeidet som de andre ansatte, og får en mentor som veileder dem og sørger for at de får de riktige utfordringene gjennom traineetilværelsen.

Total E&P Norge inviterer kandidater til å delta på et opptaksseminar i begynnelsen av året, og de som blir utvalgt til å bli trainee starter i september samme år.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Total E&P Norge
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Om Total E&P Norge

TOTAL E&P NORGE er en del av TOTAL-gruppen, Frankrikes statlige oljeselskap, og bidrar med hele 13 % av gruppens olje- og gassproduksjon. TOTAL-gruppen har rundt 97 000 ansatte og aktiviteter i 130 land.

TOTAL E&P NORGE er engasjert i leting etter og produksjon av olje og gass på den norske sokkelen, og produserer omtrent 300 000 fat oljeekvivalenter hver dag.

Vi er i ferd med å styrke vår posisjon som feltoperatør på den norske kontinentalsokkelen. Ubyggingsplanen for Atla-feltet i Nordsjøen er godkjent. Atla er en liten og rask undervannsutbygging.

Vi har også levert utbyggingsplanen for Hild-feltet som også ligger i Nordsjøen til Olje- og energidepartementet. Hild blir en frittstående plattform med en flytende lagringsenhet for olje (FSO).

Selskapet har en solid portefølje bestående av 79 lisenser. TOTAL er selv operatør for 17 av disse.

Antall ansatte

300