<  
>  

Trainee Arena Nord-Troms

En kick-start på karrieren i noen av verdens vakreste omgivelser!
Har du nylig tatt en bachelor- eller mastergrad, og ønsker å kick-starte karrieren i et av Norges råeste traineeprogram?

Trainee Arena Nord-Troms er et regionalt traineeprogram i regi av næringsforeningen Arena Nord-Troms. Vi brenner for å skape bærekraftig utvikling i Nord-Troms, og at DU skal får en drømmestart på din karriere!


Nord-Troms er en av Norges vakreste regioner, som byr på spektakulær natur fra vidde til hav, et fremoverlent næringsliv, levende kulturliv og ikke minst varme og inkluderende mennesker.


I tillegg til en drømmestart på din karrieren, får du gjennom Trainee Arena Nord-Torms: ta del i vårt skreddersydde kompetanseprogram , opparbeidet et profesjonelt nettverk gjennom bl.a. bedriftsbesøk, oppleve Nord-Troms gjennom sosiale aktiviteter som topptur og hvalsafari og reise på studietur til EU-hovedstaden Brüssel!


Nord-Troms er en del av tiltakssonen som vil si at du også får økonomsike fordeler som lavere skatt, nedskriving av studielånet og rimeligere strøm.

Sjekk ut årets stillinger:
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Trainee Arena Nord-Troms

Kick-start karrieren som trainee i Norges vakreste region! Vi vet at dagens studenter er ute etter mer enn bare en jobb. Vi tilbyr ikke bare spennende karrieremuligheter hvor traineene får utfordrende og lærerike arbeidshverdager, men også opplevelser for livet!

Kontaktpersoner