<  
>  

Jobbmuligheter som Trainee - Økonomi / marked / administrasjon

Trainee Arena Nord-Troms
Jobbmuligheter som Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Trainee - Økonomi / marked / administrasjon. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Trainee Arena Nord-Troms.
Relaterte stillingsannonser - Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Trainee Arena Nord-Troms
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos Trainee Arena Nord-Troms
logo
Trainee Arena Nord-Troms
Trainee Arena Nord-Troms er et regionalt traineeprogram i regi av næringsforeningen Arena Nord-Troms. Vi brenner for å skape bærekraftig utvikling i Nord-Troms, og at DU skal får en drømmestart på din karriere! Nord-Troms er en av Norges vakreste regioner, som byr på spektakulær natur fra vidde til hav, et fremoverlent næringsliv, levende kulturliv og ikke minst varme og inkluderende mennesker. I tillegg til en drømmestart på din karrieren, får du gjennom Trainee Arena Nord-Torms: ta del i vårt skreddersydde kompetanseprogram , opparbeidet et profesjonelt nettverk gjennom bl.a. bedriftsbesøk, oppleve Nord-Troms gjennom sosiale aktiviteter som topptur og hvalsafari og reise på studietur til EU-hovedstaden Brüssel! Nord-Troms er en del av tiltakssonen som vil si at du også får økonomsike fordeler som lavere skatt, nedskriving av studielånet og rimeligere strøm.
Om Trainee Arena Nord-Troms

Kick-start karrieren som trainee i Norges vakreste region! Vi vet at dagens studenter er ute etter mer enn bare en jobb. Vi tilbyr ikke bare spennende karrieremuligheter hvor traineene får utfordrende og lærerike arbeidshverdager, men også opplevelser for livet!