<  
>  

Trainee Finnmark

Start karrieren i medvind
Om traineeprogrammet

Trainee Finnmark

Trainee Finnmark tilbyr spennende stillinger i Finnmark, Norges nordligste fylke, innenfor bransjer som bygg og anlegg, olje og gass, kraft og økonomi og administrasjon med flere. 

Om Nord-Norge

Analyser viser at Olje og gassfunn utenfor Nord-Norge medfører aktiviteter som tilsvarer 30 milliarder i 2012 økende til 300 milliarder pr. år frem mot 2030. Aktivitetsøkningen medfører store ringvirkninger, etableringer og vekst i alle bransjer. Nyutdannede er attraktive i jobbmarkedet og karrieremulighetene er mange.

Hvorfor bli Trainee i Finnmark?

Et år som Trainee i Finnmark gir deg som nyutdannet et lærerikt år med nyttig arbeidserfaring. Du vil delta i et innholdsrikt og spennende kompetanseprogram med fokus på faglig og personlig utvikling og nettverksbygging. Du vil også få tett oppfølging fra din egen mentor i bedriften og fra Trainee Finnmark, i tillegg vil du være en del av et traineenettverk som vil gi deg mange gode opplevelser. Som Trainee vil du få varierte arbeidsoppgaver som er relevante for din utdanning og bidrar til bedriftens mål og utvikling samtidig som du mottar full lønn og gode betingelser.

Hvem er våre traineer?

Vi er på jakt etter deg som har 3-5 års høyere utdanning, er nysgjerrig på mulighetene i Finnmark og som behersker skandinavisk og engelsk muntlig og skriftlig. Du har også gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter samtidig som du er strukturert, engasjert og virkelysten.

 

 

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Trainee Finnmark
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Trainee Finnmark

Trainee Finnmark: Start karrieren i medvind! 
Trainee Finnmark er en traineeordning med arbeidsgivere i Finnmark. Traineeperioden varer i 1 år og i løpet av denne perioden vil du gjennomgå et innholdsrikt kompetanseprogram med fokus på faglig og personlig utvikling, nettverksbygging og det sosiale. 

Hvorfor Trainee Finnmark?
Som trainee vil du delta i et spennende og innholdsrik kompetanseprogram som omfatter kurs, konferanser, nettverksbygging, studietur med mer. Du vil bli fulgt opp av mentor i den bedriften du er i og Trainee Finnmark vil følge opp deg og bedriften igjennom hele året. Du vil også bli del av et traineenettverk som vil gi deg mange gode opplevelser.

Finnmark

Finnmark er midnattsolens og nordlysets land og er stedet for arktiske opplevelser. Finnmark er norges største fylke i areal (større enn Danmark) og men ogå målt i eksportverdi per innbygger. 

Olje og gassfunn utenfor Nord-Norge medfører aktiviteter som tilsvarer 30 milliarder i 2012 økende til 300 milliarder pr. år frem mot 2030. Aktivitetsøkningen medfører store ringvirkninger, etableringer og vekst i alle bransjer i hele fylket.

Nyutdannede er attraktive i jobbmarkedet og karrieremulighetene er mange, utfordrende og varierte!

Visjon

Start karrieren i medvind