<  
>  

Profilgruppa

Bankvirksomhet, Bygg / Anlegg / Entreprenør, Energi

Trainee Senja (eid av næringsklyngen Profilgruppa) er et rekrutterings- og stabiliseringsprogram for Midt-Troms regionens næringsliv. Hensikten med programmet er å tiltrekke seg unge arbeidstakere med høyere utdanning, og sørge for at blir værende i regionen gjennom å inkludere de faglig og sosialt i regionens arbeids- og samfunnsliv.

Traineeprogrammet skal tilby interessante og varierte arbeidsmuligheter innenfor et bredt spekter av bransjer og stillinger, og tar til en hver tid utgangspunkt i bedriftenes behov. Traineene inkluderes i Profilgruppas nettverk gjennom deltagelse i et omfattende årsprogram med tema og medlemsmøter, bedriftsbesøk og studieturer, samt gjennom mentorveiledning fra ledere i regionen.

Traineene får tilgang til et nettverk av andre traineer ansatt hos andre bedrifter og virksomheter, i samme kull og fra tidligere kull. Traineene kan innad i gruppen planlegge og organisere bedriftsbesøk og andre sosiale samlinger, i tillegg til det faglige opplegget som de får delta på. Det er også muligheter for videreutdanning ved siden av jobb, gjennom samlingsbaserte årsstudier ved Studiesenteret Midt-Troms.

Trainee Senja er åpent for alle nyutdannede kandidater fra høgskole og universitet, innenfor fagområder som er relevante for bedriftene. Dette kan variere fra år til år. Sivilingeniører og ingeniører med fordypning i matte og fysikk, materialteknologi, produktutvikling, energi, klima og miljø, prosess- og gassteknologi, industriteknikk, byggeteknikk og vann og avløp – samt traineer med bakgrunn fra økonomi og administrasjon, fiskerifag, shipping management, HR og statsvitenskap er alle representert i programmet.

 

Fakta om Profilgruppa
Hovedkontor
Finnsnes
Antall ansatte
1-10
Vi ser etter
Arbeidsgiverprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Trainee Senja Antall traineer

Kickstart karrieren din i vakre Midt-Troms!
Antall traineer
10
Sted
Bardu, Dyrøy, Målselv, Senja, Sørreisa
Les mer

Bli kjent med Profilgruppa

Bildegalleri
Jobbmuligheter (16)
logo
Trainee Senja
Trainee Senja (eid av næringsklyngen Profilgruppa) er et rekrutterings- og stabiliseringsprogram for Midt-Troms regionens næringsliv. Hensikten med programmet er å tiltrekke seg unge arbeidstakere med høyere utdanning, og sørge for at blir værende i regionen gjennom å inkludere de faglig og sosialt i regionens arbeids- og samfunnsliv. Traineeprogrammet skal tilby interessante og varierte arbeidsmuligheter innenfor et bredt spekter av bransjer og stillinger, og tar til en hver tid utgangspunkt i bedriftenes behov. Traineene inkluderes i Profilgruppas nettverk gjennom deltagelse i et omfattende årsprogram med tema og medlemsmøter, bedriftsbesøk og studieturer, samt gjennom mentorveiledning fra ledere i regionen. Traineene får tilgang til et nettverk av andre traineer ansatt hos andre bedrifter og virksomheter, i samme kull og fra tidligere kull. Traineene kan innad i gruppen planlegge og organisere bedriftsbesøk og andre sosiale samlinger, i tillegg til det faglige opplegget som de får delta på. Det er også muligheter for videreutdanning ved siden av jobb, gjennom samlingsbaserte årsstudier ved Studiesenteret Midt-Troms. Trainee Senja er åpent for alle nyutdannede kandidater fra høgskole og universitet, innenfor fagområder som er relevante for bedriftene. Dette kan variere fra år til år. Sivilingeniører og ingeniører med fordypning i matte og fysikk, materialteknologi, produktutvikling, energi, klima og miljø, prosess- og gassteknologi, industriteknikk, byggeteknikk og vann og avløp – samt traineer med bakgrunn fra økonomi og administrasjon, fiskerifag, shipping management, HR og statsvitenskap er alle representert i programmet. Bedriftene som så langt har benyttet seg av Traineeordningen er Finnfjord AS, KUPA AS, Senja Avfall IKS, Brødrene Karlsen AS, SalMar ASA, Wilsgård Fiskeoppdrett AS, Arctic Filet AS, Finnsnes Mekaniske AS, Leiknes AS, Senja kommune og OPSSTØ Hæren, 131 Luftving, IKO Holding AS, Stella Polaris AS, Brødrene Karlsen AS, Stella Polaris AS, Fjellknatt Arkitektstudio AS og Storegga Entreprenør AS. På 8 år har 39 traineer startet sin karriere i Midt-Troms, hvorav 2/3 fortsatt bor og jobber i regionen. Klikk her for en oversikt over traineer gjennom tidene. Klikk her for en oversikt over Profilgruppas medlemsbedrifter. For Profilgruppa og det øvrige samfunnslivet i Midt-Troms´ del har den regionale Traineeordningen vært meget suksessfull. Flere av traineene har fått ledende stillinger i sine respektive bedrifter, bidratt til prosjekter på tvers av bedrifter og næringer, kjøpt bolig i regionen, stiftet familie og bidratt til økt bolyst gjennom ulike aktiviteter. Ta gjerne kontakt for nærmere opplysninger om hvilke fagområder som kan være aktuelle. Kanskje er det akkurat deg vi søker!
logo
Salaks
Salaks er en lokalt eid helintegrert lakseprodusent med hovedsete i Salangen i Troms. Vi produserer i dag i overkant av 10.000 tonn laks per år, men vil i tiden som kommer oppleve økt produksjon. Vi har for tiden produksjon i fem forskjellige kommuner i midt og Sør-Troms. Salaks er en del av et lokalt eid konsern, med totalt rundt 140 ansatte.   Vi er stolte av å være en lokalt forankret aktør, og det er derfor viktig for oss å bidra til å skape et godt og bærekraftig samfunn rundt oss. Vi har i vår drift stort fokus på å skape lokale arbeidsplasser, samt gjøre våre innkjøp hos lokale leverandører. Vi er fremtidsrettet og har ambisjoner om å bidra til å utvikle lokalsamfunn og næring!

Adresse

Strandveien 16,
9300 Finnsnes