<  
>  

Næringsforeningen i Stavanger-regionen

Næringsforeningen i Stavanger-regionen er landets største næringsforening og handelskammer. Siden vi ble etablert i 1836 har vi jobbet på vegne av våre medlemsbedrifter for å fremme næringslivets interesser og sikre at regionen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å bo og arbeide her.

Fakta om Næringsforeningen i Stavanger-regionen
Hovedkontor
Stavanger
Antall ansatte
NN
Etablert år
1836
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger

Trainee SørVest Trainee

Vår målgruppe er nyutdannede toppkandidater på bachelor- og masternivå. Trainee SørVest er et samarbeid mellom Næringsforeningen i Stavanger-regionen, Universitetet i
Trainee
30
Sted
Rogaland
Les mer

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (9)
logo
Trainee SørVest
Hele 9 av 10 får videre ansettelse i bedriften før endt traineeperiode, og flere har ledende stillinger etter et par år! Trainee SørVest er et tverrfaglig traineeprogram som tilbyr et bredt spekter av stillinger innen mange ulike fagområder. Parallelt med jobb i bedriften vil du følge et tilpasset utviklingsprogram som vil bidra til faglig og personlig utvikling. Samlingene foregår månedlig i Næringsforeningens lokaler. Traineeperioden vil være variert og utfordrende, og gi deg en unik start på karrieren samtidig som du tilfører verdi til bedriften du jobber i. Hvem kan søke? Nyutdannede studenter med bachelor- eller mastergrad Du kan ha maksimalt tre års arbeidserfaring etter endte studier Gode norskkunnskaper, og beherske norsk som arbeidsspråk Hva tilbyr Trainee SørVest? En myk overgang fra studier til arbeidsliv Månedlige fagsamlinger med kullet du starter opp med Du blir del av et tverrfaglig nettverk med sosiale sammenkomster og ulikeaktiviteter gjennom året Tilgang til Næringsforeningen sine møter og arrangementer Et mangfoldig nettverk i næringslivet Betingelser etter avtale med arbeidsgiver Et sykt kjekt år!

Fakta om Næringsforeningen i Stavanger-regionen

Adresse

Valkendorfsgaten 9 5012 Bergen