Traineeprogram

Globalt traineeprogram - ABB

Utfordrende prosjekter, internasjonal erfaring og et stort nettverk

 • Antall traineer
  2 (varierer)
 • Tiltredelse
  Høst

Bli kjent med ABB

Du har potensialet. Vi har mulighetene.

Med pågangsmot og samarbeid er det ingen grenser for hva vi kan oppnå sammen!

 

Når du jobber i ABB, får du muligheten til å påvirke utviklingen, og sammen kan vi skape en bedre verden. Vi søker etter medarbeidere med integritet, et globalt tankesett og et ønske om å utgjøre en forskjell.

Arbeid målbevisst

Uansett hva din rolle i ABB er, kan du være sikker på at du er med på å skape en bedre verden. Fra å bygge bærekraftige kraftverk i avsidesliggende hjørner av verden eller øke sikkerheten til arbeidere i bilfabrikker, til å utvikle nye teknologier for å bekjempe forurensning - det arbeidet vi gjør, berører livene til millioner av mennesker.

Vær global

I ABB er vi 132 000 medarbeidere som samarbeider på tvers av mer enn 100 land over hele verden. Vi verdsetter mangfold og er overbevist om at evnen til å se på utfordringene fra mange ulike synsvinkler er grunnleggende for vår fremgang.

Utfordre deg selv

Vil vi lykkes med å redusere CO2-utslippene? Vil likestrøm endelig vinne over vekselstrøm? Vil smarte strømnett føre til at kraftgenerering blir mer bærekraftig og pålitelig? 

 

ABB takler noen av de mest utfordrende prosjekter verden står overfor i dag. Hos oss vil du ha muligheten til å utfordre deg selv, utvide dine horisonter og få en fremgangsrik karriere.

Vær en teknologipioner

Oljeutvinning 3000 meter under vann, banemotorer til tunge lokomotiver, elbilladere som leverer 100 kW på noen minutter - dette er bare noen av de områdene hvor vi er verdensledende. 

 

For at vi skal opprettholde vårt teknologiforsprang, trenger vi folk som er i fremste rekke innenfor sitt felt og som har en lidenskap for teknologi.

Ta ledelsen, samarbeid

Vi oppmuntrer til lederskap på alle nivåer og oppfordrer våre ansatte til å ta initiativ, komme med ideer og ta ansvar for sine egne karrierer. Vi forventer ikke bare at våre ansatte proaktivt påtar seg ansvar, men også at de forener sine talenter for å skape noe som er større enn det de kan oppnå alene. 

 

Til syvende og sist oppnår vi mer ved å ta ledelsen og arbeide sammen.

Vis mer

Om traineeprogrammet

Are you ready to take on the world's energy problems? Or solve the financial and IT challenges we face as one of the world's technology pioneers? Are you ready to lead?

Every year, some of the brightest and most talented graduates from all over the world start our global trainee programs. Each of our six programs combines on-the-job and formal training with up to four assignments in two or three countries over 18-24 months.

You will get the exposure you would expect from a global leader, experienced mentors, supportive colleagues and the freedom to take your career where you want.

All you need, in fact, to create a lasting legacy for the business, for society and for yourself.

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
2 (varierer) Høst
Arbeidssted Yrker
Trainee - IT/Informatikk Trainee - ingeniør/teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransje
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Industri og produksjon

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Aktuelle utlysninger nå!

 • ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er en global teknologileder innen kraftnett, elektrifiseringsprodukter, industriell automatisering og roboter og drivsystemer, med kunder innen energiforsyning, vann og avløp, industri samt transport og infrastruktur. Ved å bygge videre på over 130 års innovasjonshistorie former ABB i dag fremtiden for industriell digitalisering med to klare verditilbud: overføring av strøm fra kraftverk til strømuttak og automatisering av industrien fra naturressurser til ferdige produkter. Som hovedpartner for ABB Formel E, den helelektriske internasjonale FIA motorsportklassen, flytter ABB grensene for elektrisk transport og bidrar til en bærekraftig fremtid. ABB er til stede i mer enn 100 land og har ca. 147 000 ansatte. www.abb.com Ditt ansvar Er du nyutdannet og ønsker å kickstarte karrieren din i et av verdens mest innovative selskaper? Ønsker du å bidra til et grønnere og mer bærekraftig samfunn og samtidig være med på å bygge den digitale hverdagen? Da kan du være den vi søker etter! Gjennom ABB sitt traineeprogram tar du del i et selskap i kontinuerlig utvikling drevet av noen av verdens ledende eksperter innen sine fagområder. Vi tilbyr deg en grundig innføring i ABB sine ulike forretningsområder over en periode på to år. Her vil du legge fundamentet for en fremtidig nøkkelrolle i ABB, og du vil selv være med på å påvirke både retning og innhold i programmet. Du får også en unik mulighet til å bygge nettverk over hele verden. Din bakgrunn Du er: - Nyutdannet ingeniør med interesse for business - Interessert i teknologi og energi - Faglig sterk - Fleksibel og geografisk mobil ettersom programmet vårt kan føre deg til flere ulike lokasjoner På det personlige plan er du: - Engasjert, motivert og ønsker å lære både på egen hånd og sammen med andre - Positiv og glad i å møte nye mennesker - Handlingsorientert, proaktiv og drivende - God til å kommunisere   Mer om oss Som arbeidsgiver tilbyr ABB:- Et positivt og inkluderende arbeidsmiljø- En global organisasjon med enorme muligheter både i Norge og utlandet- En rekke kurs og utviklingsmuligheter- Spennende prosjekter og oppgaver- Konkurransedyktige betingelser- Gode pensjons- og forsikringsordninger- Firmahytter- Fadderordning- Egen mentorDersom du har spørsmål til programmet kan disse sendes til recruitment@no.abb.comVi ser frem til å motta søknadsbrevet og CV'en din gjennom vår jobbsøkerportal
  27.10.2019
  Oslo

Rekrutteringskalender

 • OKT 20
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 23
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
5 ledige stillinger
Internship / Praktikanter

Filmer

Fakta om ABB