Traineeprogram

Acando trainee 2017 - Acando

Acando Norge søker morgendagens konsulentstjerner til traineeprogram!

 • Antall traineer
  5
 • Tiltredelse
  3. august 2017
 • Søknadsfrist
  Februar

Møt noen av våre traineer!

Om traineeprogrammet

Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter! Vi søker derfor deg som er nyutdannet eller har inntil 2 års arbeidserfaring.

I løpet av programmets tre år, videreutdanner og trener vi våre trainee-konsulenter kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid samt generell forretningsvirksomhet. For deg som starter som trainee hos oss venter en variert arbeidsdag, en bratt læringskurve og spennende utfordringer.

GODE KARRIEREMULIGHETER I ACANDO
For å fremme traineekonsulentens utvikling, tilbyr programmet både interne og eksterne kurs og opplæringsløp. Alle traineer vil samtidig deltar i ulike kundeprosjekt. Sammensetningen av prosjekterfaring og opplæring er unikt for Acandos traineeprogram, og gjør at du kan benytte dine nyervervede kunnskaper i praksis etter hvert kurs.

I løpet av tre år bygger du kompetanse på ulike verktøy, metoder, teknologier, utviklingsmetodikker, prosjektledelse, samt forretningsvirksomhet. Du vil opparbeide deg erfaring underveis som gir muligheter i forskjellige retninger; enten du ønsker å jobbe med utvikling og teknologi, eller på et mer strategisk og forretningsmessig plan. Etter endt program vil du ha anskaffet deg bred kompetanse, relevant prosjekterfaring, ett uvurderlig nettverk og mange gode karrieremuligheter i Acando.

MENTOR, FADDER OG VEILEDER
Ved oppstart tildeles du en mentor som støtter og coacher deg gjennom programmet. Sammen med din mentor kan du fremme idéer og diskutere spørsmål som dukker opp underveis, i tillegg til at du vil få verdifulle råd.

Du vil også få støtte fra en fadder som har gjennomført traineeprogrammet tidligere, samt ha en veileder i hvert kundeoppdrag. På denne måten sikrer vi din individuelle og yrkesmessige utvikling, og du kan føle deg trygg i det daglige arbeidet.

MANGFOLD OG ENGASJERTE KOLLEGER
I traineegruppen møter du ambisiøse, dyktige og engasjerte konsulenter med ulik bakgrunn og utdannelse. Utveksling av kompetanse og erfaringer på tvers av fag vil stå i fokus, noe som fremmer at man vokser som individ og konsulent. Mangfoldet avspeiler seg også i de ulike prosjektene du kommer til å bli involvert i, de varierte arbeidsoppgavene og ikke minst alle de ulike bransjene Acando samarbeider med.

VI SØKER DEG MED:

 • Master fra høyskole eller universitet med svært gode resultater
 • Nyutdannet eller inntil 2 års arbeidserfaring
 • Skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
 • Interesse for ett eller flere av områdene:
  - systemutvikling
  - prosjektledelse
  - digital strategi og transformasjon

SØKNAD- OG OPPSTARTSTIDSPUNKT
Vårt traineeprogram for 2017 starter 3. august i Oslo, Göteborg, Malmö, Stockholm og Västerås.

Det er også mulig å allerede søke til traineeprogrammet med start den 25. januar 2018 i Göteborg og Stockholm. Søknadsfristen for oppstart i august 2017 er 19. februar.

Søk traineeprogrammet her!

REKRUTTERINGSPROSESSEN
Alle som søker til traineeprogrammet vil å få tilsendt en mail der man blir bedt om å gjennomføre tester som vi anser som relevante for traineerollen. Din søknad kommer ikke til å bli vurdert før du har gjennomført testene.

Rekrutteringsprosessen vil bestå av tre deler: en assessment day som første steg, et personlig caseintervju som andre steg og tredje steget vil være et sluttintervju.

 

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
5 3. august 2017
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Mastergrad eller høyere
Arbeidssted Yrke
Trainee - IT/Informatikk
Fagområder Bransje
Informasjonsteknologi / Data Teknologi og ingeniørfag Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon ?

Vårt traineeprogram for 2017 starter 3. august i Oslo, Göteborg, Malmö, Stockholm og Västerås. Det er også mulig å allerede søke til traineeprogrammet med start den 25. januar 2018 i Göteborg og Stockholm.

Estimert søknadsfrist: Februar

19

Aktuelle utlysninger nå!

 • Acando Norge søker morgendagens konsulentstjerner til traineeprogram!
  23.04.2017
  Oslo

Rekrutteringskalender

 • APR 02
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
14 ledige stillinger