Traineeprogram

Kickstart din karriere med Acandos talentprogram! - Acando

Vi søker morgendagens konsulentstjerner til Nordens beste talentprogram!

 • Antall traineer
  10
 • Tiltredelse
  August

Bli kjent med Acando

Følg oss på Instagram!

Acandos talentprogram - sett fra konsulenten

DE ANSATTE
Det beste ved å jobbe i Acando
 • Delingskulturen
  "Man føler seg satset på. Vi har tilgang på mange ressurser og det er stort fokus på å bygge vår kompetanse."
  Magnus Hauge Skeide Trainee
  Les hele saken 
 • Kunnskapskulturen
  "Det jeg liker best ved å jobbe i Acando. Det er folka. Det er hele fokuset på læringen..."
  Erling Neset Trainee
 • Det sosiale
  "Programmet gir oss en egen fadder for å sørge for at man trives sosialt på jobben."
  Petter Sait Eppeland Trainee
  Les hele saken 

Om traineeprogrammet

Acando brenner for å utvikle talent! Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter. I løpet av vårt treårige talentprogram, videreutdanner og trener vi våre young professionals kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet. For deg som starter hos oss venter en variert arbeidsdag, en bratt læringskurve og spennende utfordringer.

Nova Business eller Nova Tech

I talentprogrammet vil du ved oppstart gå i en av to retninger: Nova Business eller Nova Tech.

Nova Business er for deg som brenner for innovasjon, brukeropplevelse og digital transformasjon, og som ønsker å endre verden ved bruk av teknologi. Det er den lidenskap og drivkraft vi er på utkikk etter i Nova Business!

Nova Tech er for deg som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering. Det er den lidenskap og drivkraft vi er på utkikk etter i Nova Tech!

Ved begge retningene vil du få noen av Norges absolutt beste talenter som kolleger. Hos oss utvikles du både faglig og personlig sammen med en gjeng herlige mennesker. Vi tror på samhold og fellesskap i et åpent miljø hvor ingen utfordring er for stor og ingen ide er for liten. Slik leverer vi vellykkede prosjekter i felleskap. Slik akselererer vi utvikling og talent best i Acando.

Gode karrieremuligheter i Acando

For å fremme den enkeltes utvikling, tilbyr programmet både interne og eksterne kurs og opplæringsløp. Alle i programmet vil samtidig delta i ulike kundeprosjekt. Sammensetningen av prosjekterfaring og opplæring er unikt for Acandos talentprogram, og gjør at du kan benytte dine nyervervede kunnskaper i praksis etter hvert kurs. Dette er en trygg tilnærming til arbeidslivet for en nyutdannet.

I løpet av tre år bygger du kompetanse på ulike verktøy, metoder, teknologier, utviklingsmetodikker, prosjektledelse, samt forretningsvirksomhet. Du vil opparbeide deg erfaring underveis som gir muligheter i forskjellige retninger; enten du ønsker å jobbe med utvikling og teknologi, eller på et mer strategisk og forretningsmessig plan. Etter endt program vil du ha anskaffet deg bred kompetanse, relevant prosjekterfaring, ett uvurderlig nettverk og mange gode karrieremuligheter i Acando.

Mentor, fadder og veileder

Ved oppstart tildeles du en mentor som støtter og coacher deg gjennom programmet. Sammen med din mentor kan du fremme idéer og diskutere spørsmål som dukker opp underveis, i tillegg til at du vil få verdifulle råd.

Du vil også få støtte fra en fadder som har gjennomført talentprogrammet tidligere, samt ha en veileder i hvert kundeoppdrag. På denne måten sikrer vi din individuelle og yrkesmessige utvikling, og du kan føle deg trygg i det daglige arbeidet.

Mangfold og engasjerte kolleger

I programmet møter du ambisiøse, dyktige og engasjerte konsulenter med ulik bakgrunn og utdannelse. Utveksling av kompetanse og erfaringer på tvers av fag vil stå i fokus, noe som fremmer at man vokser som individ og konsulent. Mangfoldet avspeiler seg også i de ulike prosjektene du kommer til å bli involvert i, de varierte arbeidsoppgavene og ikke minst alle de ulike bransjene Acando samarbeider med.

Les mer på www.acando.no/talent

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
10 August
Arbeidssted Yrke
Trainee - IT/Informatikk
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag IKT / Telekom IT: Hardware / Software Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Vi søker deg med:

- Master fra høyskole eller universitet med svært gode resultater
- Nyutdannet eller inntil 2 års arbeidserfaring
- Skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
- Interesse for ett eller flere av områdene:

   - Systemutvikling
   - Brukeropplevelse
   - Prosjektledelse
   - Digital strategi og transformasjon

Rekrutteringsprosessen

Alle som søker talentprogrammet vil å få tilsendt en mail der man blir bedt om å gjennomføre tester som vi anser som relevante for rollen. Din søknad kommer ikke til å bli vurdert før du har gjennomført testene.

Rekrutteringsprosessen vil bestå av tre deler: en assessment day som første steg, et personlig caseintervju som andre steg og tredje steget vil være et sluttintervju.

Estimert søknadsfrist: Juni

Kontaktperson

Avdelingsleder
Flere muligheter
1 ledig stilling

Livet på innsiden

 

Filmer

Søk vårt talentprogram!
Når man er student kan man ha mange spørsmål om fremtiden. Hva skal man bli og hva passer for meg? Her får du en kort innføring i hvordan den første tiden i Acandos talentprogram opplevdes for en av våre konsulenter.
Vil du bli som Erling?