<  
>  
Traineeprogram

Graduates - Accenture

Vil du bli med på reisen vår som Management consultant, Technology consultant eller Technology graduate?

  • Trainee
    30 (eller flere)
  • Tiltredelse
    August/Januar

Om traineeprogrammet

Få en knallstart på din karriere! 

Som graduate hos oss kastes du rett inn i konsulentlivet. Det er en bratt læringskurve som fortsetter der studiene slapp; men med full støtte av kollegaer og ledere vil du raskt utvikle deg og din kompetanse til å bli en av våre eksperter. Du vil være på team med andre graduates og erfarne konsulenter og jobbe på ulike prosjekter med mange spennende problemstillinger. Uansett hvilket område du jobber innen vil du utfordre deg selv og utvide horisonten hver eneste dag. 

Management consulting jobber med mange ulike problemstillinger. Vi utvikler innovative løsninger, gir råd og analyserer hvordan ulike organisasjoner i forskjellige bransjer kan øke sin prestasjonsevne. Dette kan være alt fra hvordan bedrifter organiserer sine interne og eksterne prosesser, til å identifisere forretningsmuligheter og utvikle nye strategier. Vi gjennomfører også endel undersøkelser, som for eksempel hvordan eksisterende bransjer kan endres av nye aktører og teknologi, eller hvordan solkraft kan utnyttes i Norge. 

Technology consulting bygger broer mellom forretning og teknologi. Det er et stort og sammenhengende område, der forretningsfolk og teknologer med ulike kompetanse går sammen for å lage nye løsninger. Vi leverer skalerbare ende-til-ende-løsninger og dekker et bredt spekter kunnskap fra ledelse og analyse, til UX-design, informasjonssikkerhet og programmering. Med konsulenter i alle stadier av prosessen, fra strategi og rådgivning, til programvareutvikling og infrastruktur, jobber vi ofte på langsiktige og komplekse prosjekter. 

Technology graduates jobber med de mest avanserte teknologiene på markedet, utvikler nye løsninger og er med på noen av de største og mest spennende IT-prosjektene i Norge. Måten vi bruker og utvikler teknologi på er en av våre styrker. Vår ekspertise, engasjement og forståelse av teknologiske muligheter brukes blant annet til å oppgradere utdatert programvare, implementere teknologi i eksisterende systemer og utvikle nye og innovative løsninger. 

Vil du være med på reisen med oss? 

Fakta

Trainee Tiltredelse
30 (eller flere) August/Januar
Arbeidssted Yrker
1 mer Ikke oppgitt
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Jus Matematikk og naturfag Mediefag og journalistikk 6 mer IT: Hardware / Software Konsulenttjenester: IT Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk Konsulenttjenester: Øvrig

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Vi har flere søknadsrunder iløpet av året, men rekrutterer kontinuerlig så det lønner seg å søke tidlig. Se Accenture.no/student for mer informasjon om våre muligheter. 

Estimert søknadsfrist: oktober

Flere muligheter
Internship / Praktikanter