<  
>  
Traineeprogram
 • Trainee
  1 (flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Om traineeprogrammet

En trainee-plass i Thommessen er en smakebit på hva som venter deg innenfor våre dører. 

Innhold

  Gjennom fire intensive uker får du et unikt innblikk i hvordan hverdagen din ville vært dersom du var advokatfullmektig hos oss.

  Som trainee i Thommessen får du:

  • Tilknytning til en avdeling og blir involvert i saker på samme måte som en fullmektig. Hvordan dagene vil se ut avhenger av hvilke prosjekter du er involvert i når du er hos oss.
  • En fadder som veileder deg og sørger for at du får varierte arbeidsoppgaver du lærer av. Fadderen bidrar også til at du trives under oppholdet og sørger for at du er en naturlig del av vårt sosiale miljø.
  • Løpende konstruktive tilbakemeldinger på jobben du gjør. 
  • Invitasjon til våre trainee-middager og andre arrangementer også etter oppholdet hos oss.


  Hensikten med trainee-ordningen er at du skal bli kjent med oss og vi skal bli kjent med deg. Hvis du får trainee-plass hos oss er det fordi vi tror du kan trives og vokse videre hos oss når du er ferdig med å studere. Mange  som jobber hos oss har gått samme vei før deg. Du finner flere av dem blant våre advokatfullmektiger, advokater og partnere.

  Alle studenter som har gjennomført minst to år med jusstudier kan søke trainee-stilling hos oss. Gode akademiske resultater er en forutsetning for alle som jobber i Thommessen. I tillegg bør du trives med å utfordre deg selv, og å tenke nytt.

  Vi tar imot nye søknader og foretar intervjuer fortløpende. Intervjuene foretas ca et halvt år før oppholdet begynner. Din søknad bør derfor sendes i god tid før du ønsker opphold hos oss.

  Fakta

  Trainee Tiltredelse
  1 (flere) Etter avtale
  Arbeidssted Yrke
  Trainee - Juridiske fag
  Fagområde Bransje
  Jus Advokattjenester / Prosedyre

  Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

  Søk om å bli trainee hos oss

  Estimert søknadsfrist: Kontinuerlig

  Fakta om Advokatfirmaet Thommessen AS