<  
>  
Traineeprogram

Trainee Vest - Bergen Næringsråd

Våre medlemmer etterlyser rett kompetanse og Trainee Vest er et av mange gode tiltak for å tiltrekke og beholde de beste talentene til vår region.

  • Trainee
    1
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

I januar 2017 overtok Bergen Næringsråd det eneste tverrfaglige og regionale traineeprogrammet i Hordaland, og vi er godt i gang med "vårt" første kull. Hele 23 traineer jobber nå hos ulike virksomheter i fylket vårt. Traineene møtes en til to ganger i måneden for å ha felles samlinger, slik får de et godt nettverk og faglig utvikling tidlig i sin karriere. Traineene er i første omgang midlertidig ansatt for ett år. 

Populært hos studentene
I 2017 fikk vi rekordmange søkere. 822 søknader kom inn fordelt på 18 stillinger. Virksomhetene som har ansatt trainee i 2017 er alle fornøyd med kandidatene som de har ansatt. Les mer om å være traineebedrift her…. Kriteriet for å søke er at man må ha fullført bachelor eller master og ikke ha mer enn to års arbeidserfaring.

Fakta

Trainee Tiltredelse
1 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Trainee - IT/Informatikk Trainee - Juridiske fag Trainee - Matematikk og naturfag Trainee - Mediefag, journalistikk 4 mer
Fagområder Bransjer
Ikke oppgitt Ikke oppgitt

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Internett : www.traineevest.no

Fakta om Bergen Næringsråd