<  
>  
Traineeprogram

Trainee Lofoten - Bo i Lofoten

Trainee Lofoten arbeider med et konsept hvor traineekandidatene får delta på sosiale og naturbaserte aktiviteter, bedriftsbesøk og får faglige kurs og oppdateringer.

 • Trainee
  5 (Flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Om traineeprogrammet

Du er hjertelig velkommen til å søke på vårt traineeprogram.

Du kan søke generelt på programmet, eller du kan velge hvilke bedrifter du ønsker skal få din søknad. Dersom du søker generelt vil din søknad bli gitt til alle bedriftene som er med i vårt kandidatprogram. Vi anbefaler likevel å søke på hver enkelt bedrift særskilt for å få best mulig resultat. Det tar lengre tid, men din søknad vil bli oppfattet som mer målrettet.

Trainee Lofoten arbeider med et konsept hvor traineekandidatene får delta på sosiale og naturbaserte aktiviteter, bedriftsbesøk og får faglige kurs og faglig oppdatering via ordningen. Det er en regional traineeordning som betyr at du får delta på aktiviteter sammen med kandidater fra flere bedrifter i Lofoten.

Disse bedriftene er med:

 • Lofoten Sparebank
 • Lofotkraft
 • Vestvågøy Kommune
 • Flakstad Kommune
 • Flakstad Utvikling
 • Lofoten Matpark

Fakta

Trainee Tiltredelse
5 (Flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
1 mer Trainee - Samfunnsfag, psykologi Trainee - Ingeniør / Teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon Trainee
Fagområder Bransjer
Fiskeri- og landbruksfag Samfunnsfag og psykologifag Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Øvrig Bygg / Anlegg / Entreprenør Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk Konsulenttjenester: Øvrig 1 mer

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Søknadsfrist er som regel i starten av mars, med oppstart påfølgende høst.

Ved spørsmål ta kontakt med Ørjan Arntzen på mailadresse:orjan@lofotenmatpark.no

 

 

**Vi anbefaler å sende søknad til hver enkelt bedrift du ønsker å jobbe i. Dette øker sjansen for jobb. Åpen søknad kan imidlertid brukes dersom man ønsker å søke på Trainee Lofoten, men ikke synes at stillingene er relevant. Man kan også sende søknad til hver bedrift, og sende inn åpen søknad slik at alle de resterende bedriftene får denne søknaden

Estimert søknadsfrist: mars