Traineeprogram

Trainee innen forskning - Borregaard AS

Som trainee innen forskning får du delta i planlegging, gjennomføring og dokumentasjon av tverrfaglige innovasjonsprosjekter for forskjellige forretningsområder og i ulike deler av organisasjonen.

  • Antall traineer
    2
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

Borregaard har ett av Norges største og mest spennende forskningsmiljøer innen organisk kjemi og trekjemi. Ved vårt forskningssenter i Sarpsborg jobber 80 ansatte fra flere land med utvikling av nye produkter og anvendelser av produkter. Som trainee innen forskning skal du delta i planlegging, gjennomføring og dokumentasjon av tverrfaglige innovasjonsprosjekter for forskjellige forretningsområder og i ulike deler av organisasjonen. Du skal jobbe 4-6 måneder i forskjellige grupper i forskningsavdelingen (FoU) og i avdelinger som har et tett samarbeid med FoU i innovasjonsprosjekter. Etter fullført program går du inn i en ordinær stilling, mest sannsynlig i Borregaards forskningsavdeling.

Traineeprogrammet tilbyr deg en solid start på arbeidslivet og en karriere med muligheter for faglig og personlig utvikling. Over en periode på to år vil du jobbe sammen med dyktige kollegaer i ulike avdelinger i organisasjonen med pågående prosjekter. Du vil få verdifull erfaring innenfor flere deler av organisasjonen, og dermed også god innsikt i vårt forretningskonsept og de utfordrende arbeidsoppgavene vi jobber med. Du får oppfølging av erfarne ledere og fagpersoner underveis i traineeperioden.

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
2 Etter avtale
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Mastergrad eller høyere
Arbeidssted Yrker
Trainee - Matematikk og naturfag Trainee - ingeniør/teknisk
Fagområder Bransje
Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Industri og produksjon

Søknadsinformasjon ?

Les mer om stillingen og hvordan du kan søke her.

 

Estimert søknadsfrist: Februar

Kontaktperson

img
Jetske Jervan Senior HR Partner
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter