Traineeprogram

Trainee innen kommersielle forretningsområder - Borregaard AS

Som kommersiell trainee i BLT vil du arbeide ved hovedkontoret og fra første dag ha reelle oppgaver innen økonomi, supply chain, salg og marked, samt delta i ulike prosjekter.

Om traineeprogrammet

Borregaard LignoTech (BLT) er en ledende global leverandør av ligninbaserte binde- og dispergeringsmidler og har salgskontorer og produksjonsanlegg i flere land i Europa, Asia, Amerika og Afrika. Som kommersiell trainee i BLT vil du arbeide ved hovedkontoret og fra første dag ha reelle oppgaver innen økonomi, supply chain, salg og marked, samt delta i ulike prosjekter. Du vil få tverrfaglig erfaring innenfor den kommersielle delen av organisasjonen. I traineeprogrammet kan det også inngå opphold ved våre internasjonale kontorer. Språkkunnskaper i tysk, spansk eller fransk er ønskelig for denne traineestillingen.

Traineeprogrammet tilbyr deg en solid start på arbeidslivet og en karriere med muligheter for faglig og personlig utvikling. Over en periode på to år vil du jobbe sammen med dyktige kollegaer i ulike avdelinger i organisasjonen med pågående prosjekter. Du vil få verdifull erfaring innenfor flere deler av organisasjonen, og dermed også god innsikt i vårt forretningskonsept og de utfordrende arbeidsoppgavene vi jobber med. Du får oppfølging av erfarne ledere og fagpersoner underveis i traineeperioden.

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
2 Etter avtale
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Fagskole Mastergrad eller høyere
Arbeidssted Yrke
Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområde Bransje
Økonomi, marked og administrasjon Industri og produksjon

Søknadsinformasjon ?

Les mer om stillingen og hvordan du kan søke her.

 

Estimert søknadsfrist: Februar

Kontaktperson

img
Jetske Jervan Senior HR Partner
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter