<  
>  
Traineeprogram

Trainee Program - Cisco Sales Associate Program - IT og Salg - Cisco Systems

Cisco vil ha deg med på å videreutvikle neste generasjons Internett

 • Trainee
  4
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Bli kjent med Cisco Systems

Om traineeprogrammet

Spennende mulighet i Internasjonalt Trainee-program

Cisco’s unike kultur gjør det til et fantastisk sted for nyutdannende å starte sin karriere. Vi kan tilby deg spennende utfordringer i et innovativt og internasjonalt miljø. Gjennom trainee-programmet får du mulighet til å utvikle din kompetanse og ferdigheter, fokusere på dine karrieremål og bidra til å gjøre Cisco til verdens fremste IT-selskap. Vi som jobber i Cisco kommer fra ulike bakgrunner, har forskjellige utdannelser og erfaringer med fellesnevneren at vi alle har en lidenskap for teknologi og setter våre kunder i sentrum.

Cisco har i flere år skåret høyt i Great Place to Work-undersøkelsen. Ved å sette fokus på inkludering og mangfold skaper vi en unik arbeidsplass som gir ansatte muligheter til å bli bedre kjent med andre kulturer, skikker og generelt få en bedre forståelse av verden rundt oss og internasjonale forhold. Våre trainee-program setter fokus på personlig utvikling og tilrettelegger for at du får hentet ut ditt indre potensial.

Cisco Sales Associates Program (CSAP) er et av de mest ettertraktede trainee-programmene innenfor IT-industrien og er spesielt utformet for å tiltrekke seg nyutdannede fra hele verden som ønsker å utvikle seg til framtidens ledere i Cisco. 

Trainee-programmet tilbys innen to disipliner; Associate Sales Representative (ASR) og Associate Solutions Engineer (ASE). Vi leter etter deg med stort engasjement og potensial! Du har gjerne en utdannelse innen business, økonomi, markedsføring, IT, ingeniør - eller kommer fra en helt annen type bakgrunn. Det viktigste er at du har en lidenskap for teknologi. Begge rollene lar deg utvikle karrieren din raskt med skreddersydd opplæring og de nødvendige ressursene som kreves for å lykkes i et stort internasjonalt firma som Cisco.

Som en Associate Sales Representative er du lidenskapelig opptatt av salg, har sterke personlige ferdigheter, er flink til å bygge nettverk, og liker å jobbe med innovativ teknologi. En ASR vil få opplæring i å håndtere, ta vare på og utvikle kundekontakter og lærer seg å samarbeide med våre ingeniører for å levere de beste tekniske løsningene.

Associate Solutions Engineer er pre-sales rådgivende ingeniører som bruker sin tekniske ekspertise for å oversette kundenes behov til integrerte løsninger. En ASE vil få opplæring innen nettverksteknologi og vil kunne oppnå Cisco sine anerkjente sertifiseringer. Samtidig fokuseres det på å utvikle ferdigheter innen kundebehandling  og hvordan man best samarbeider med salgs-teamet for å levere tekniske løsninger til våre kunder.

Vi ønsker at du har:

 • har en Bachelor eller Mastergrad
 • er uteksaminert fra et godkjent universitet/høyskole før oppstartsdato
 • har et karaktersnitt på B eller høyere (eller tilsvarende)
 • snakker flytende norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • har oppholds- og arbeidstillatelse i Norge (studentvisum eller dessverre ikke aktuelt for programmet)
 • ASR rollen:
 1. Tidligere salgserfaring foretrekkes (inkludert internships, arbeidserfaring fra salg- og kundebehandling
 2. Høyere utdannelse innen økonomi, ledelse, salg, markedsføring, kommunikasjon, informasjonsteknologi eller finans
 • ASE rollen:
 1. Erfaring fra teknisk støtte, pre-sales, installasjon eller salgserfaring fra teknologibransjen foretrekkes
 2. Høyere utdannelse innen elektronikk/data-/nettverks- og/eller informasjonsteknologi, matematikk eller fysikk
 3. Kunnskap om software språk som C, C++, C#, Java eller Python er ønskelig

Internasjonalt program:

 • År 1: De første 12 månedene følger du et internasjonalt program i Stockholm for de som kommer inn som Associate Sales Representatives og Amsterdam for Associate Systems Engineers.
 • År 2: Det andre året jobber du som Virtual Sales Account Manager eller Virtual Systems Engineer. Dette året jobber du side om side  med våre salgsteam og stillingen blir henholdsvis i København og Oslo. Flytting til andre land vurderes ved behov.
 • År 3+: Du blir en Account Manager eller Systems Engineer i teamet vårt på Lysaker så fort det blir en ledig stilling i teamet

Fakta

Trainee Tiltredelse
4 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
IT-konsulent Salgsingeniør Salgsmedarbeider / Selger / Salgskonsulent
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Matematikk og naturfag Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon 1 mer IKT / Telekom IT: Hardware / Software Konsulenttjenester: IT Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk 1 mer

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Kontaktinformasjon:
Linn Hesthag
Graduate Talent Acquisition Manager
NORTH
lhesthag@cisco.com
Telefon: +47 67 51 1241

http://jobs.cisco.com

Estimert søknadsfrist: Ikke oppgitt

Kontaktperson

University Relations Manager
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Filmer

Snorre forteller om Cisco og hva vi jobber med.
Møt Elmedin, produktspesialist innenfor datacenter og finn ut hvordan han har det på jobben!
Møt Silje, systemingeniør i Cisco Norge og finn ut hvordan det er å jobbe i Cisco Norge!
Møt Emil, konsulent i Cisco Services og finn ut hvordan det er å jobbe i Cisco Norge!
Bli med Kathrine på en omvisning i Norges kuleste IT-selskap, Cisco!
In the beginning, we saw a glimpse of the future. That future has arrived. We're connecting the physical world to the Internet. Now, everyday objects become intelligent on the Internet of Everything.
Welcome to Cisco Experience Center Oslo. Here we have captured some of the things you can expect to see when you visit us.
Se hvordan biolog Trude Myhre og hennes team i Verdens Naturfond (WWF) bruker Cisco Spark for å beskytte og bevare Norges urskoger. For mer informasjon om Cisco Spark og Cisco Spark Board gå til: http://cs.co/618584x2z
Se Peter Dinklage forklare nærmere hva "The Network Intuitive" betyr for verden, nettverket, samfunnet vårt og deg.
Hør mer om Traineeprogrammet til Cisco. Silje og Morten forteller.
Hvert år arrangerer våre fantastiske ingeniører i utviklingsavdelingen "Christmas Demo Day". I løpet av denne dagen vises forskjellige demonstrasjoner og produkter for alle ansatte her på Lysaker. Og vi etterpå koser vi oss med julemusikk, julelunsj og julelotteri til inntekt for Barnekreftforeningen.