Traineeprogram

Trainee Program - Cisco Sales Associate Program - IT og Salg - Cisco Systems

Cisco vil ha deg med på å videreutvikle neste generasjons Internett

 • Antall traineer
  1
 • Tiltredelse
  31. juli 2017

Om traineeprogrammet

Vi har for 2017 nå fylt våre Trainee stillinger for salg, nye stillinger åpner høsten 2017 for sommeren 2018 start

Spennende mulighet i Internasjonalt Trainee-program

Cisco’s unike kultur gjør det til et fantastisk sted for nyutdannende å starte sin karriere. Vi kan tilby deg spennende utfordringer i et innovativt og internasjonalt miljø. Gjennom trainee-programmet får du mulighet til å utvikle din kompetanse og ferdigheter, fokusere på dine karrieremål og bidra til å gjøre Cisco til verdens fremste IT-selskap. Vi som jobber i Cisco kommer fra ulike bakgrunner, har forskjellige utdannelser og erfaringer med fellesnevneren at vi alle har en lidenskap for teknologi og setter våre kunder i sentrum.

Cisco har i flere år skåret høyt i Great Place to Work-undersøkelsen. Ved å sette fokus på inkludering og mangfold skaper vi en unik arbeidsplass som gir ansatte muligheter til å bli bedre kjent med andre kulturer, skikker og generelt få en bedre forståelse av verden rundt oss og internasjonale forhold. Våre trainee-program setter fokus på personlig utvikling og tilrettelegger for at du får hentet ut ditt indre potensial.

Cisco Sales Associates Program (CSAP) er et av de mest ettertraktede trainee-programmene innenfor IT-industrien og er spesielt utformet for å tiltrekke seg nyutdannede fra hele verden som ønsker å utvikle seg til framtidens ledere i Cisco. 

Trainee-programmet tilbys innen to disipliner; Associate Sales Representative (ASR) og Associate Systems Engineer (ASE). Vi leter etter deg med stort engasjement og potensial! Du har gjerne en utdannelse innen business, økonomi, markedsføring, IT, ingeniør - eller kommer fra en helt annen type bakgrunn. Det viktigste er at du har en lidenskap for teknologi. Begge rollene lar deg utvikle karrieren din raskt med skreddersydd opplæring og de nødvendige ressursene som kreves for å lykkes i et stort internasjonalt firma som Cisco.

Som en Associate Sales Representative er du lidenskapelig opptatt av salg, har sterke personlige ferdigheter, er flink til å bygge nettverk, og liker å jobbe med innovativ teknologi. En ASR vil få opplæring i å håndtere, ta vare på og utvikle kundekontakter og lærer seg å samarbeide med våre ingeniører for å levere de beste tekniske løsningene.

Associate Systems Engineer er pre-sales rådgivende ingeniører som bruker sin tekniske ekspertise for å oversette kundenes behov til integrerte løsninger. En ASE vil få opplæring innen nettverksteknologi og vil kunne oppnå Cisco sine anerkjente sertifiseringer. Samtidig fokuseres det på å utvikle ferdigheter innen kundebehandling  og hvordan man best samarbeider med salgs-teamet for å levere tekniske løsninger til våre kunder.

Vi ønsker at du har:

 • har en Bachelor eller Mastergrad
 • er uteksaminert fra et godkjent universitet/høyskole før oppstartsdato
 • har et karaktersnitt på B eller høyere (eller tilsvarende)
 • snakker flytende norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • har oppholds- og arbeidstillatelse i Norge (studentvisum eller dessverre ikke aktuelt for programmet)
 • ASR rollen:
 1. Tidligere salgserfaring foretrekkes (inkludert internships, arbeidserfaring fra salg- og kundebehandling
 2. Høyere utdannelse innen økonomi, ledelse, salg, markedsføring, kommunikasjon, informasjonsteknologi eller finans

ASE rollen:

 1. Erfaring fra teknisk støtte, pre-sales, installasjon eller salgserfaring fra teknologibransjen foretrekkes
 2. Høyere utdannelse innen elektronikk/data-/nettverks- og/eller informasjonsteknologi, matematikk eller fysikk
 3. Kunnskap om software språk som C, C++, C#, Java eller Python er ønskelig

Internasjonalt program:

 • År 1: De første 12 månedene følger du et internasjonalt program i Stockholm for de som kommer inn som Associate Sales Representatives og Amsterdam for Associate Systems Engineers.
 • År 2: Det andre året jobber du som Virtual Sales Account Manager eller Virtual Systems Engineer. Dette året jobber du side om side  med våre salgsteam og stillingen blir henholdsvis i København og Amsterdam. Flytting til andre land vurderes ved behov.
 • År 3: Du blir en Account Manager eller Systems Engineer i teamet vårt på Lysaker så fort det blir en ledig stilling i teamet

Vi holder flere informasjonsmøter om traineeprogrammet ila året, for mer informasjon om disse følg oss på www.facebook.com/CSAPINFO

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
1 31. juli 2017
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Bachelorgrad eller tilsvarende Mastergrad eller høyere
Arbeidssted Yrker
IT-konsulent Salgsingeniør Salgsmedarbeider / Selger / Salgskonsulent
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Matematikk og naturfag Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon 1 mer IKT / Telekom IT: Hardware / Software Konsulenttjenester: IT Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk 1 mer

Søknadsinformasjon ?

Kontaktinformasjon:
Linn Hesthag
Graduate Talent Acquisition Manager
Nordics
lhesthag@cisco.com
Telefon: +47 67 51 1241

http://jobs.cisco.com

Estimert søknadsfrist: Oktober

Kontaktperson

img
Linn Hesthag University Relations Manager
Flere muligheter
6 ledige stillinger

Videoer