toppbanner

<  
>  
Traineeprogram

Om traineeprogrammet

Har du evnen til å påvirke og skape gode relasjoner? Kan du opprettholde et tempo som skaper kontinuerlig vekst? Kan du gjøre en forskjell med vinnerinstinktet ditt? Da har du det vi kaller for THIRST!

Som trainee innen salg og markedsføring i Coca-Cola Enterprises (CCE) vil du jobbe med et av verdens sterkeste merkenavn. Du har nå muligheten til å bli en del av fortsettelsen med arbeidet for å bevare Coca-Cola sin posisjon i markedet. I Norge er vi ca. 800 ansatte som jobber målrettet for å være nummer 1, alltid. Bli en del av oss!

I løpet av en tre års periode får du god oversikt innen vårt forretningsområde; Fast Moving Consumer Goods (FMCG) og den kommersielle delen av virksomheten. Du vil rotere mellom ulike roller innenfor salg og markedsføring tre ganger, og du starter med reelle arbeidsoppgaver fra dag 1. Det forventes at du tar ansvar og initiativ til å utvikle deg selv og oss som virksomhet. Du er en do-er med stort engasjement for dine oppgaver.

Første året starter du som selger innenfor Field Sales. Din oppgave er å drive lønnsomhet i butikk samt å skape de beste kunderelasjoner innen dagligvare og/eller servicenæringen. Dette vil gi deg en forståelse for våre produkter, våre kunder og vår salgsstrategi. Vi har et fantastisk salgsteam og takket være deres innsats hver eneste dag, kunne vi i sommer relansere vår vinnende «Share a Coke» kampanje. Fant du ditt navn på flasken?

Andre året og tredje året kan du eksempelvis få en rolle i markedsavdelingen og jobbe med Shopper Marketing, Category Management eller Portfolio Development. Du vil få kunnskap og erfaring om hvordan vi jobber med markedskampanjer og hvordan vi benytter oss av markedsinformasjon for å forstå våre forbrukere. Du kan også få muligheten til å bli en del av Key Account Management teamet hvor du vil jobbe tett på våre største kunder med komplekse salg. Her vil du kunne lære deg mer om blant annet forhandlingsteknikk.

Kvalifikasjoner

For å kunne søke vårt trainee program må du ha:

• Master innen Business/Management, Marketing, Retail, Economics, Strategy eller lignende.
• Erfaring innen salg/marked
• Relevant arbeidserfaring fra internships/engesjement ved siden av studiene
• Flytende norsk og engelsk
• Inneha førerkort klasse B

Det er positivt om du har utenlands- og ledererfaring.

Videre tror vi at du trives med å utfordre deg selv og stadig befinner deg utenfor din komfort sone. Vi søker etter deg med et talent for lederskap - du er uredd, lærevillig og engasjert

Du er en relasjonsskaper som lett kan kommunisere med ulike personer. Du er nysgjerrig og strever alltid etter å forstå dine kunder og den virksomheten du jobber i. Du trives med å jobbe i et høyt tempo og ivrer etter å skape resultater.

Vi kan tiby deg en internasjonal arbeidsplass med fokus på kvalitet i alle ledd, utvikling gjennom vår utdanningsakademi, goder for å fremme en sunn og aktiv livsstil, konkurransedyktig lønn og kvotebrus.

You may join for the brand but stay for the people!

Neste rekrutteringsperiode er høsten 2016, med opptak høsten 2017.

Fakta

Trainee Tiltredelse
2 Høst
Arbeidssted Yrke
Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområde Bransjer
Økonomi, marked og administrasjon Merkevarer / Konsumentprodukter Salg / Markedsføring Transport / Distribusjon / Logistikk Varehandel / Dagligvare / Butikk 1 mer

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Neste rekrutteringsperiode er høsten 2016, med opptak høsten 2017.

Filmer