<  
>  
Traineeprogram

Graduate for Microsoft Dynamics 365 business consulting - EGs serviceforretning, A DXC Technology Company

12 måneders traineeprogram

 • Trainee
  4
 • Tiltredelse
  01.09.2019
 • Søknadsfrist
  juli

Om traineeprogrammet

Søk på et spennende og omfattende traineeprogram som gir deg et unikt utgangspunkt for en karriere som forretnings-/implementeringrådgiver.

Programmet starter den 2. september 2019.

Vi tilbyr fire stillinger, i Oslo, Bergen eller Sandnes, som vil bli en del av våre implementerings team innenfor Microsoft Dynamics 365 (D365) for bransjene Retail & Distribution og Process Industry. Finner du dette interessant bør du søke.

Som graduate vil du både jobbe med relevante kundeoppgaver og delta i det planlagte undervisningsopplegget i programmet. Du vil blant annet opparbeide deg:

 • Bransjekunnskap
 • Teknisk trening og sertifisering fokusert på D365
 • Konsulentferdigheter
 • Presentasjonsteknikk
 • Leveringsmodeller

Du vil få en mentor som vil følge deg gjennom utdanningsprogrammett. Mentoren vil gi deg tilbakemelding og samarbeide med deg på prosjekter/kundeoppgaver. Programmet kombinerer opplæring på jobben med personlig utvikling og teknisk utdanning på høyt nivå.

Hvem ser vi etter?
Du er enten i ferd med å avslutte din utdanning eller er nylig uteksaminert med en mastergrad eller tilsvarende med spesialisering innen økonomi, logistikk, detaljhandel eller IT. Personlig er du nysgjerrig og har et sterk driv til å bidra til videre vekst i vårt selskap. Du sier “ja” til punktene under:

 • Du er analytisk og har et ønske om å forstå hvordan bedrifter jobber og hvordan de kan utvikle seg
 • Du ønsker utfordringer og liker å samarbeide med andre for å løse dem
 • Du er kvalitetsbevisst, serviceinnstilt og har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Du ønsker å arbeide med den nyeste teknologien

Hva vil du jobbe med?
Som graduate hos oss, vil du bli ansatt i en forretningsenhet hvor du får et bredt spekter av oppgaver og oppdrag. Du vil jobbe som forretningskonsulent der du bruker din kompetanse i prosjekter og videreutvikling av eksisterende kunder. Du vil understøtte en kundes implementering av en ny løsning, innføre ende-til-ende-løsninger hos konsernkunder eller jobbe med videreutvilking og optimalisering for kunder som har implementert D365.

Vårt mål er at du på sikt får ditt eget ansvarsområde, som gir deg mulighet til å bidra inn i selskapet på følgende måter:

 • Du vil jobbe med forretningsutvikling og systemimplementering
 • Du vil gjøre analyser for å finne kritiske forretningsutfordringer og -behov
 • Du vil gi råd om optimalisering av forretningsprosedyrer
 • Du vil delta i workshops med kunder for å trene dem i bruk av systemet
 • Du vil jobbe med overgangen til ulike tjenester

Hva kan du forvente av oss?
Vi legger vekt på å gi våre kunder de beste løsningene med basis i Microsoft sine forretningssystemer slik at de kan drive mest mulig effektivt og optimalt. Vi er stolte av vår dype bransjekompetanse og tror på spesialisering innenfor bransjevertikaler og forretningsområder. Du kan forvente at vi vil gjøre vårt ytterste for å gi deg muligheten til å bli med på vår reise.

Når du har fullførtgraduate programmet, vil du ha en sterk forretningsmessig forståelse av de utfordringene du vil stå overfor i din nye jobb. Du blir en del av et internasjonalt nettverk av dyktige og engasjerte kollegaer, der du kan dele kunnskap og diskutere erfaringer.

EGs serviceforretning er et forretningsområde i vekst. Spennende muligheter vil dukke opp kontinuerlig og du vil få muligheter til å sette ditt preg på vår utvikling. Vi legger vekt på å skape et godt arbeidsmiljø og vi vil skape en innholdsrik arbeidsplass med engasjerte og ambisiøse ansatte. Vi mener at kunnskapsrike ansatte er en forutsetning for å skape en vellykket bedrift.

Søk på utdanningsprogrammet
Ønsker du ytterligere informasjon før du søker, er du velkommen til å kontakte Trine Johannessen på mobil 917 15 948 eller Erik Bredo på mobil  995 95 767 eller besøk vår hjemmeside, eg.no/graduate. Søk ved å sende inn CV-en din via lenken på denne siden. Alle henvendelser og søknader behandles konfidensielt.

Fakta

Trainee Tiltredelse
4 01.09.2019
Arbeidssted Yrker
IT-konsulent Forretningsutvikler
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon IT: Hardware / Software Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Ønsker du ytterligere informasjon før du søker, er du velkommen til å kontakte Trine Johannessen på mobil 917 15 948 eller Erik Bredo på mobil  995 95 767 eller besøk vår hjemmeside, eg.no/graduate. Søk ved å sende inn CV-en din via lenken på denne siden. Alle henvendelser og søknader behandles konfidensielt.

Estimert søknadsfrist: juli

31. juli

Kontaktpersoner

Head of Talent Acquisition
Senior Manager

Fakta om EGs serviceforretning, A DXC Technology Company