<  
>  
Traineeprogram

Om traineeprogrammet

Fjelltrainee er en regional traineeordning for små og store bedrifter, kommuner og andre offentlige virksomheter. Ordningen ble etablert i 2009 og har siden den tid ansatt 9 traineer. Ordningen har i dag 23 medlemmer i ordningen.

Traineeprogrammet går over to år og skal bestå av tre bedrifter som traineen jobber i suksessivt. I tilfeller hvor både bedriften(e) og traineen ønsker å endre programmet, tilpasser vi oss det. Minimumskravet for å kunne bli trainee er at du har en fullført bachelorgrad før du tiltrer stillingen som trainee.

For bedriftene er dette en fin mulighet til å få unge og nyutdannede mennesker med høy kompetanse inn i bedriften. Trainee-programmet rekrutterer personer med etterspurt utdannelse, og vi ser at mange av bedriftene på denne måten får tilført viktig kompetanse. Gjennom trainee-ordningen rekrutterer vi nye unge og kloke hoder til bedrifter i Rørosregionen og Nord-Østerdalen.

Fjelltrainee er en medlemsorganisasjon bestående av ulike virksomheter i både privat og offentlig sektor. Fjelltraineestillingen vil bli ett av dine sterkeste kort på CV'en.

Vi søker etter deg som holder på eller har fullført en bachelor- eller mastergrad.

Vi kan tilby

  • Traineestilling i virksomheter som har behov for din kompetanse
  • En intens periode med læring og karriereløft

Hvorfor søke jobb i Fjellregionen?

Fjellregionen gir deg som nyutdannet en gylden karrieremulighet. Vårt lokale næringsliv er i endring og vekst. Som yrkestaker i distriktet er du ikke bare med på å utvikle virksomheten du er ansatt i, men du er også med på å utvikle samfunnet rundt deg.

Fakta

Trainee Tiltredelse
2 Høst
Arbeidssted Yrker
Trainee - IT / Informatikk Trainee - Matematikk og naturfag Trainee - Mediefag, journalistikk Trainee - Samfunnsfag, psykologi 2 mer
Fagområder Bransjer
Historie, religion, idéfag Hotell- og reiselivsfag Informasjonsteknologi/Data Matematikk og naturfag 4 mer Ikke oppgitt

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.