Traineeprogram

Management Trainee – Unik mulighet i ledende IT-selskap - Intility

  • Antall traineer
    6 (flere)
  • Tiltredelse
    Etter avtale
  • Søknadsfrist
    Kontinuerlig

Om traineeprogrammet

Intilitys Management Traineeprogram er del av vår langsiktige satsning på kompetanse som grunnlag for lønnsom vekst, hvor vi søker nye medarbeidere som ønsker å ta del i den videre utviklingen av selskapet. Etter endt program går rette kandidater inn i sentrale posisjoner som vil forme Intility i tiden fremover.

Hva innebærer det å være trainee hos Intility?

Intilitys traineeprogram har en varighet 18 måneder. Gjennom utviklingsprogrammene får du to til fire rotasjoner mellom ulike fagområder i selskapet. Avdelingsleder på aktuell førsterotasjon vil følge deg opp den første perioden av programmet, og du får opplæring innenfor de ulike fagområdene.

Intilitys traineeprogram gir deg verdifull erfaring fra flere avdelinger og inngående kunnskap om selskapets utfordringer og satsningsområder. Du får stor påvirkningskraft i et voksende selskap, og vil erfare en bratt læringskurve og sterk faglig utvikling. I løpet av traineeprogrammet blir vi sammen enige om hvilket fagområde det skal satses videre på. Avgjørelsen tas både på bakgrunn av eget ønske og talent, opparbeidet kompetanse og selskapets behov.

Kvalifikasjoner og ønskede egenskaper

Aktuelle kandidater er resultatorienterte, nysgjerrige og selvdrevne. Du har gode evner til praktisk problemløsning og helhetlig resonnering. Fleksibilitet, initiativ og godt humør blir høyt verdsatt. Det kreves relevante studier på mastergradsnivå. Se ellers utlysningstekst for nærmere informasjon.

Traineeprogrammet er åpent for søkere hele året, og søkere vurderes fortløpende. Samtidig lyser vi ut traineeprogrammet en til to ganger årlig. Utlysning avhenger av generell søkertilfang, interne ressurser og kapasitet. Det er generelt stor rift om plassene.

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
6 (flere) Etter avtale
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Mastergrad eller høyere
Arbeidssted Yrker
Trainee - IT/Informatikk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Økonomi, marked og administrasjon IT: Hardware / Software Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon ?

Estimert søknadsfrist: Kontinuerlig

Søkere vurderes fortløpende

Kontaktperson

img
Ane Ognøy Lægland Talent Manager
Flere muligheter
3 ledige stillinger
Lærlinger

Fakta om Intility