<  
>  
Traineeprogram

Trainee i JM - JM Norge AS

Vår fremgang bygger på balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og få oppmerksomhet – en kultur det er lett å vokse i.

 • Trainee
  1
 • Tiltredelse
  Se egen utlysning.
 • Søknadsfrist
  februar

Bli kjent med JM Norge AS

DE ANSATTE
Det beste ved å jobbe i JM Norge AS
 • Trainee i JM
  "Det beste med JMs traineeprogram er at vi får være rundt omkring i hele bedriften så får man et innblikk i alt. Dette kombinerer praksis og teori som jeg syns er supert!"
  Karoline Langø Turøy 1. års trainee
  Les hele saken 
 • Trainee i JM
  "Det beste med JMs traineeprogram er at man blir kjent med mange ansatte på tvers av organisasjonen og får et bredt nettverk."
  Ingvild Steen Peersen 1. års trainee
  Les hele saken 
 • Trainee i JM
  "Det beste med JMs traineeprogram er varierte og spennende arbeidsoppgaver, mulighetene til å utvikle og utfordre seg selv, og den tette oppfølgingen vi får under hele traineeperioden."
  Kasper Hagestande 1. års trainee
  Les hele saken 
,,
Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang

Om traineeprogrammet

Vårt toårige traineeprogram består av til sammen fem blokker: to blokker innenfor produksjon, en blokk innenfor prosjektering, en blokk innenfor prosjektledelse inkludert marked og salg, samt en blokk innenfor virksomhetsutvikling eller sentralt innkjøp. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet.

Etter hver blokk samles alle traineene til en felles teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet vil du i minst en av blokkene bli utplassert i en annen region i Norge eller Sverige. I løpet av de praktiske delene i programmet vil du få en egen veileder, og selvfølgelig får du også støtte av hyggelige og hjelpsomme kollegaer.

JMs traineeprogram skal bidra til å sikre vårt langsiktige ledelsesbehov, og målet i løpet av to år er å gi våre traineer de beste forutsetninger for å kunne fortsette sin karriere innen JM.

Har du spørsmål om JMs traineeprogram, er du velkommen til å ta kontakt med programansvarlig: Liss Heidi R. Heiberg, E-post: liss.heidi.heiberg@jm.no Tlf: +47 932 99 700

Les også vår traineeblogg her!

Fakta

Trainee Tiltredelse
1 Se egen utlysning.
Arbeidssted Yrke
Ikke oppgitt Trainee - Ingeniør / Teknisk
Fagområde Bransje
Teknologi og ingeniørfag Bygg / Anlegg / Entreprenør

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Søknadsfrist med rekruttering til traineeprogrammet er 3. februar 2019. Aktuell stillingsannonse vil legges ut under Ledige stillinger

Estimert søknadsfrist: februar

3.

Kontaktperson

Flere muligheter
Lærlinger

Filmer