Traineeprogram

Trainee i JM - JM Norge AS

Vår fremgang bygger på balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og få oppmerksomhet – en kultur det er lett å vokse i.

 • Antall traineer
  1
 • Tiltredelse
  Se egen utlysning.
 • Søknadsfrist
  Januar

Bli kjent med JM Norge AS

DE ANSATTE
Det beste ved å jobbe i JM Norge AS
 • Trainee i JM
  "Det beste med JMs traineeprogram er at vi får være rundt omkring i hele bedriften så får man et innblikk i alt. Dette kombinerer praksis og teori som jeg syns er supert!"
  Karoline Langø Turøy 1. års trainee
  Les hele saken 
 • Trainee i JM
  "Det beste med JMs traineeprogram er at man blir kjent med mange ansatte på tvers av organisasjonen og får et bredt nettverk."
  Ingvild Steen Peersen 1. års trainee
  Les hele saken 
 • Trainee i JM
  "Det beste med JMs traineeprogram er varierte og spennende arbeidsoppgaver, mulighetene til å utvikle og utfordre seg selv, og den tette oppfølgingen vi får under hele traineeperioden."
  Kasper Hagestande 1. års trainee
  Les hele saken 
,,
Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang

Om traineeprogrammet

Vårt toårige traineeprogram består av til sammen fem blokker: to blokker innenfor produksjon, en blokk innenfor prosjektering, en blokk innenfor prosjektledelse inkludert marked og salg, samt en blokk innenfor virksomhetsutvikling eller sentralt innkjøp. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet.

Etter hver blokk samles alle traineene til en felles teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet vil du i minst en av blokkene bli utplassert i en annen region i Norge eller Sverige. I løpet av de praktiske delene i programmet vil du få en egen veileder, og selvfølgelig får du også støtte av hyggelige og hjelpsomme kollegaer.

JMs traineeprogram skal bidra til å sikre vårt langsiktige ledelsesbehov, og målet i løpet av to år er å gi våre traineer de beste forutsetninger for å kunne fortsette sin karriere innen JM.

Har du spørsmål om JMs traineeprogram, er du velkommen til å ta kontakt med programansvarlig: Liss Heidi R. Heiberg, E-post: liss.heidi.heiberg@jm.no Tlf: +47 932 99 700

Les også vår traineeblogg her!

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
1 Se egen utlysning.
Arbeidssted Yrke
Ikke oppgitt Trainee - ingeniør/teknisk
Fagområde Bransje
Teknologi og ingeniørfag Bygg / Anlegg / Entreprenør

Søknadsinformasjon ?

Søknadsfrist med rekruttering til traineeprogrammet er 20. januar 2019. Aktuell stillingsannonse vil legges ut under Ledige stillinger

Estimert søknadsfrist: Januar

20.

Aktuelle utlysninger nå!

 • Vær med og bygg morgendagens samfunn med JM. Vår suksess bygger på en balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og få oppmerksomhet – en kultur det er lett å vokse i, ganske enkelt. Er du talentet vi søker til vårt traineeprogram innen prosjektutvikling? For oss i JM er langsiktighet viktig og derfor gir vi våre traineer de beste forutsetningene for en spennende karriere. Med andre ord søker vi deg som har potensiale til å bli en nøkkelperson for JM, og som vil bidra til å utvikle framtidens samfunn og skape bærekraftige bomiljøer.      Programmet  Traineeprogrammet starter opp i august 2019 og går over to år. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet, og består av fem blokker. I slutten av hver blokk samles alle traineene i konsernet til en teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet kommer du til å arbeide innen ulike områder i bedriften, og dermed få kunnskap om vår virksomhet, våre prosesser og vår kultur. I en av blokkene er du utplassert et annet sted eller i en annen region.     Som trainee i JM åpnes døren til en spennende karriere. Etter avsluttet traineeprogram begynner du som assisterende prosjekteringsleder. På sikt vil vi at du skal fortsette å utvikle deg som prosjektleder og deretter kanskje i høyere lederstillinger innenfor JM.    Din profil  Du har en sivilingeniøreksamen / mastergrad med spesialisering innen bygg, bygg- og miljøteknikk, byutvikling, konstruksjon, arkitektur, industriell økonomi eller tilsvarende. Vi søker deg som er nyutdannet eller har maksimalt to års erfaring fra arbeidslivet. Du har interesse for bransjen og viljen til å utvikle deg som leder. Ulike typer av engasjement ved siden av studiene er en fordel.    For oss er det en selvfølge at du deler våre kjerneverdier: Kvalitet, Pålitelighet, Langsiktighet, Engasjement, Lydhørhet og Stilfølelse.   Du kommer til å arbeide innen ulike deler av JM, og det er derfor viktig at du har lett for å samarbeide og knytte nye kontakter. For å lykkes kreves det også at du har evnen og viljen til å utvikle deg, i tillegg til å være nysgjerrig og analytisk anlagt.    Vårt tilbud  Som medarbeider i JM er du med og skaper samfunn for dagens og morgendagens mennesker. Du får spennende utfordringer med lærerike arbeidsoppgaver. Gjennom dine ulike utplasseringer får du mulighet til å samarbeide med mange av våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Gjør du en god jobb og viser initiativ og interesse, vil du ha svært gode utviklingsmuligheter i JM.   Søknadsfrist er 20. januar 2019.     Har du spørsmål om programmet, er du velkommen til å kontakte Liss Heidi Heiberg,   mobil 932 99 700.    Velkommen til å skrive din historie med oss! 
  20.01.2019
  Oslo

Kontaktperson

img
Liss Heidi R. Heiberg HR koordinator

Rekrutteringskalender

 • JAN 20
  2019
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JAN 23
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Bilder

Flere muligheter
4 ledige stillinger
Lærlinger

Filmer