<  
>  
Traineeprogram

Management Trainee i Lefdal - Lefdal Elektromarked

Er du på jakt etter norges tøffeste retail jobb?

 • Antall traineer
  1 (flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Om traineeprogrammet

Vi leter etter unge, dynamiske ledere fylt med energi og begeistring. Vi rekrutterer både internt og eksternt til årets management-trainee. Er du på jakt etter norges tøffeste retail jobb?

ON THE JOB TRAINING:

De som blir valgt ut til å være med på årets trainee-program blir plassert i forskjellige lederstillinger i kjeden, hvor du vil være i 12-24 måneder. I løpet av perioden vil det holdes fellesamlinger for alle trianees, hvor fremtredende ledere i firmaet og eksterne foredragsholdere vil bidra til å utvikle deg til å bli firmaets råeste trainee. Vi har utfordringer til deg som leder fra kristiansand i sør til Tromsø i nord. Gografisk plassering er altså ingen hindring for ditt kandidatur. Fellesamlingene vil hovedsaklig finne sted i Oslo, men on-the-job-training vil finne sted hvor du er lokalt tilknyttet dersom ikke annet er ønskelig. Etter endt trainee-program er ambisjonen at kandidaten skal gå inn i en fast lederstilling i kjeden. Enten som varhussjef i et av våre varehus eller i en lederstilling på vårt hovedkontor.

Krav til eksterne søkere:

 • Må kunne vise til kremmerskap i tidligere jobb med gode salgsresultater.
 • Minimum tre års utdannelse høyskole/universitet
 • Manglende utdannelse kan kompenseres med relevant jobberfaring med svært gode resultater.

Vi tilbyr:

 • 12-24 måneder on-the-job trianing
 • Felles trainee samlinger ca hver 6 uke
 • Et fantastisk on inspirende arbeidsmiljø
 • Kokunrransedyktig betingelser
 • Gode karrieremuligheter


Å jobbe i Lefdal betyr at du kommer i et stort handelsforetak hvor det konstant skjer endringer som åpner muligheter for de rette menneskene. Har du de rette personlige egenskapene, kan du nå langt oss hos. Vi vektlegger gundig opplæring i et ungt og inspirerende arbeidsmiljø. Som medarbeider i Lefdal får du konkurransedyktig lønn, med mulighet for bonus, gode karrieremuligheter og gunstige personalkjøpsordninger.

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
1 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Animatør Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområde Bransjer
Økonomi, marked og administrasjon Merkevarer / Konsumentprodukter Varehandel / Dagligvare / Butikk

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.