<  
>  
Traineeprogram

Look North Trainee - Look North Trainee

Kickstart din karriere i Lofoten og Vesterålen!

  • Trainee
    10
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

Look North Trainee rekrutterer nyutdannet kandidater på bachelor- og masternivå. Formålet er å styrke Lofoten og Vesterålen med de skarpeste hodene som kan forme framtida vår i rett retning. Sammen med våre bedrifter skal vi finne de rette traineene til rett jobb, og samtidig markedsføre Lofoten og Vesterålen som det råeste stedet å kickstarte karrieren sin.

Lofoten og Vesterålen har ALT

Det mest fascinerende med Vesterålen og Lofoten er potensiale som ligger her og dupper. Ikke bare er vi velsignet med vakker natur, men regionene har et enormt vekstpotensiale. Det kryr av spennende bedrifter som ønsker å kapre de skarpeste hodene. Dette er din mulighet til å kickstarte karrieren og påvirke framtida til en av de mest spennende næringsarenaene i Norge.

Hva skjer i traineeåret?

Som trainee får du et sosialt nettverk, seminarer, gode kontakter i næringslivet og en utenlandsreise som gir deg faglig merverdi.

Bli kjent

Når du ankommer, blir du raskt kjent med resten av gjengen. Vi er akkurat mange nok til at du ankommer til en ferdig fiks vennegjeng som er like opptatt av å oppdage regionen som du.

Fagsamlinger

Gjennom året møtes vi for skreddersydd fagpåfyll som styrker din utvikling som ansatt, og rigger deg til å klatre videre i karrierestigen der du er trainee.

Sosiale treff

Det fine med Look North er at du er trainee i noens drømmeferie. Vi møtes ofte for å dra på tur, oppdage regionen og for å få et sosialt nettverk blant vesterålingene og lofotværingene.

Bedriftsbesøk

For å få et godt profesjonelt nettverk i regionene drar vi på bedriftsbesøk. På den måten blir du bedre kjent med resten av arbeidsmarkedet og får uvurderlige kontakter for videre utvikling.

Studietur

Vi tar med traineene på skreddersydd studietur slik at du får besøke bedrifter og sosialt innhold.

Fakta

Trainee Tiltredelse
10 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
5 mer Trainee - IT / Informatikk Trainee - Ingeniør / Teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon Trainee
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Fiskeri- og landbruksfag Digitale tjenester / E-handel IT: Hardware / Software Kommunikasjon / PR Helsesektor / Omsorg 12 mer

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Kontaktperson

Prosjektleder