Traineeprogram

Maritim Trainee - Maritim Trainee

Karriere i en global næring

  • Antall traineer
    20
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

Maritim Trainee går over to år, med oppstart i august. Programmet består av en kombinasjon av arbeid i en bedrift, utenlandsopphold på 4-6 mnd, og et faglig program på 36 dager fordelt på 6 samlinger i Norge, Singapore og London.

Gjennom hele perioden er du ansatt hos én bedrift. Som trainee inngår du i bedriftens daglige arbeid, samtidig som du får grunnleggende opplæring og innføring i bedriftens samlede virksomhet. I dette inngår også utplassering på kontor/datterselskap eller hos en samarbeidspartner i utlandet. Alle traineer skal ha et utenlandsopphold på 6 mnd.

Hver bedrift oppnevner mentor for sin trainee. Dette vil være en erfaren medarbeider som kjenner selskapet og bransjen godt. Noe av mentorens oppgave er å sørge for traineens faglige utvikling i bedriften. De faglige samlingene fyller flere formål. Det viktigste er å tilføre traineene relevant kompetanse gjennom forelesninger, gruppearbeid og bedriftspresentasjoner. I tillegg er de et samlingspunkt for utveksling av erfaring, og en sosial arena for utvikling av nettverksbygging. Samlingene gir en bred oversikt over virksomhetene i den maritime næringsklyngen og er svært populære blant traineene.

 

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
20 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
1 mer Trainee - Juridiske fag Trainee - ingeniør/teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransjer
Jus Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Bankvirksomhet Olje / Gass / Energi / Kraft Shipping / Off- / Onshore / Maritim Transport / Distribusjon / Logistikk 1 mer

Søknadsinformasjon ?

Se www.maritimtrainee.no for mer informasjon og registrering av CV/Søknad.

Kontaktperson

img
Christian Svane Mellbye Programkoordinator

Bilder