<  
>  
Traineeprogram

Maritim Trainee - Maritim Trainee

Karriere i en global næring

  • Trainee
    20
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

Maritime Trainee går over 18 måneder, med oppstart i august. Programmet består av en kombinasjon av arbeid i en bedrift og et faglig program på 25 dager fordelt på 5 moduler i Norge, Singapore og London.

Gjennom hele perioden er du ansatt hos én bedrift. Som trainee inngår du i bedriftens daglige arbeid, samtidig som du får grunnleggende opplæring og innføring i bedriftens samlede virksomhet.

Hver bedrift oppnevner mentor for sin trainee. Dette vil være en erfaren medarbeider som kjenner selskapet og bransjen godt. Noe av mentorens oppgave er å sørge for traineens faglige utvikling i bedriften.

De faglige samlingene fyller flere formål. Det viktigste er å tilføre traineene relevant kompetanse gjennom forelesninger, gruppearbeid og bedriftspresentasjoner. I tillegg er de et samlingspunkt for utveksling av erfaring, og en sosial arena for utvikling av nettverksbygging. Samlingene gir en bred oversikt over virksomhetene i den maritime næringsklyngen og er svært populære blant traineene.

 

Fakta

Trainee Tiltredelse
20 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
1 mer Trainee - Juridiske fag Trainee - Ingeniør / Teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransjer
Jus Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Bankvirksomhet Olje / Gass / Energi / Kraft Shipping / Off- / Onshore / Maritim Transport / Distribusjon / Logistikk 1 mer

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Se www.maritimtrainee.no for mer informasjon og registrering av CV/Søknad.

Kontaktperson

Programkoordinator