<  
>  
Traineeprogram

Trainee - MENY AS

Meny har sitt eget Traineeprogram for talenter som ønsker å nå langt innen varehandel. Programmet gjennomføres på ett år.

  • Trainee
    10 (varierer)
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

Meny har sitt eget Traineeprogram for talenter som ønsker å nå langt innen varehandel. Programmet gjennomføres på ett år. Programmet har som målsetting å utdanne personer som har potensiale til å kunne inneha stilling som butikksjef eller ferskvaresjef i en av våre butikker.

Under traineeåret får du en egen fagansvarlig som veileder deg gjennom programmet. 
Programmet består av trening i ulike avdelinger i butikken, samt opplæring innenfor feltene ledelse, økonomi og drift.

I tillegg gjennomføres det coachingsamtaler, ulike samlinger og hospitering i annen butikk.Vi tilbyr to typer traineeprogram:

Butikktrainee: 
For å kunne søke på butikktraineeprogrammet bør du ha 2 års relevant utdanning etter videregående skole (f.eks. Varehandelsledelse/BI), og helst ha jobbet deltid i en av våre butikker ved siden av. Eller du kan ha minst 2 års praksis fra butikkarbeid på fulltid.

Ferskvaretrainee:
For å kunne søke på ferskvaretraineeprogrammet må du ha fagbrev som for eksempel butikkslakter, pølsemaker, sjømathandler eller kokk. I tillegg til fagbrev er det ønskelig med erfaring fra en av våre butikker. Lang erfaring fra ferskvareavdelingen kan veie opp for manglende fagbrev.

Fakta

Trainee Tiltredelse
10 (varierer) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransje
Økonomi, marked og administrasjon Øvrige/andre fagretninger Varehandel / Dagligvare / Butikk

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Flere muligheter
Lærlinger

Filmer