<  
>  
Traineeprogram

MACH (Microsoft Academy for College Hires) - Microsoft Norge

  • Trainee
    10
  • Tiltredelse
    Etter avtale
  • Søknadsfrist
    Ikke oppgitt

Om traineeprogrammet

MACH Traineeprogram

Dine muligheter - Vår inspirasjon
Forestill deg muligheten til å påvirke morgendagens virkelighet, i dag — og samtidig ha det gøy mens du holder på med det. Det er Microsoft!

Dersom du ønsker å oppdage hvor langt ditt talent kan bringe deg, inviterer vi deg til å få lære mer om nyskapning og teknologi som en drivkrsaft for samfunnsutviklingen. Derfra er det opp til deg hvor langt du vil nå. Vi ansetter mennesker som ønsker å bidra til:

Å gi mennesker og virksomheter over hele verden muligheten til å realisere sitt fulle potensial

MACH (Microsoft Academy for College Hires)
Microsoft Norge AS tilbyr årlig et traineeprogram til nyutdannede med fullført høyere utdannelse innen for eksempel økonomi, markedsføring, eller tekniske fag. Hvilke stillinger vi rekrutterer til varierer fra år til år. Formålet med programmet er å skaffe nyutdannede sin første arbeidserfaring, samtidig som Microsoft får tilført ny kompetanse. I tillegg til grundig opplæring arbeider du som trainee hele tiden med viktige oppgaver i organisasjonen.

Programmet går over 2 år, der man gjennomfører det meste av oppæringen sammen med traineer fra andre Europeiske land. Dette er et tilbud retter seg til søkere med mindre enn 18 månereders arbeidserfaring etter eksamen. Gjennom hele programmet er det lagt vekt på at arbeidet skal inneholde ulike elementer som skal sikre god læring, faglig utvikling og personlig vekst.

Mer informasjon om programmet finner du her

Fakta

Trainee Tiltredelse
10 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Trainee - IT/Informatikk Trainee - Ingeniør / Teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon IKT / Telekom IT: Hardware / Software

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Estimert søknadsfrist: Ikke oppgitt

To opptak i året.

Flere muligheter
Internship / Praktikanter